- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi Dilaraginosss
Oooo Diloşcuummm döktürmüşsünnn,ellerine saglikk    

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Harbicim sağol canımOooo Diloşcuummm döktürmüşsünnn,ellerine saglikk 

çok sağolun teşekkür ederimÇok güzel görünüyor, elinize, emeğinize sağlık vede afiyet olsun

hazır yapmamız Lazım
 hazır yapmamız Lazım  ... Şaka bir yana ,ne marifetli hatunlar var burada ya , kıskandım
 ... Şaka bir yana ,ne marifetli hatunlar var burada ya , kıskandım 

Biskremim teşekkür ederim beğenmene sevindimHamurlar elde Açılıyor , bu yarışma kurallarına Aykırıhazır yapmamız Lazım
... Şaka bir yana ,ne marifetli hatunlar var burada ya , kıskandım
Çok güzel ve leziz görünüyor diloşcum ,ellerine , emeğine sağlık

Söz bi daha hazır yapcam
 Söz bi daha hazır yapcam 

Çok teşekkür ederim sağolunharika olmuşş ellerinize saglık..

Çok severim tortelliniyi, çok lezzetli görünüyor sunum da harika ellerinize sağlık. :)
 çok teşekkür ediyorum beğenmenize çok sevindim...
çok teşekkür ediyorum beğenmenize çok sevindim...  peynir hastasıyımdır bende italyan makarnalarında en çok tortellini ve ravioli ye yakışıyor peynir..
peynir hastasıyımdır bende italyan makarnalarında en çok tortellini ve ravioli ye yakışıyor peynir.. 

Farklı bir tarif bence birinciliği hak ediyor oyum size
 Çok sağolun
Çok sağolun  Teşekkür ederim
Teşekkür ederim 

Çok teşekkür ederim kakuletatekrar tekrar bakıyorum, cidden çok yorulmuşsun peynirle makarnayı çok yakıştırırım, öğrencilik zamanlarımda makarnayı haşlar içine maydenoz ve bol peynir karıştırır afiyetle yerdim vazgeçilmezimdi...senin tarif muhteşem olmuş ellerine sağlık bol şans

Benim de öğrenciliğimde acil plan yemeğimdi peynirli maydanozlu makarnaa
 Benim de öğrenciliğimde acil plan yemeğimdi peynirli maydanozlu makarnaa  Beğenmene çok sevindim tekrar teşekkürler
 Beğenmene çok sevindim tekrar teşekkürler