Makarnalar Peynir Şöleni Tortellini>>> Sponsorum Luciano Pavarotti ;))

Hamurlar elde Açılıyor , bu yarışma kurallarına Aykırı :KK53: hazır yapmamız Lazım :KK70: ... Şaka bir yana ,ne marifetli hatunlar var burada ya , kıskandım :KK53:
Çok güzel ve leziz görünüyor diloşcum ,ellerine , emeğine sağlık :KK9:

Hamurlar elde Açılıyor , bu yarışma kurallarına Aykırı :KK53: hazır yapmamız Lazım :KK70: ... Şaka bir yana ,ne marifetli hatunlar var burada ya , kıskandım :KK53:
Çok güzel ve leziz görünüyor diloşcum ,ellerine , emeğine sağlık :KK9:
Biskremim teşekkür ederim beğenmene sevindim :KK60::KK68: Söz bi daha hazır yapcam :KK31:

tekrar tekrar bakıyorum, cidden çok yorulmuşsun peynirle makarnayı çok yakıştırırım, öğrencilik zamanlarımda makarnayı haşlar içine maydenoz ve bol peynir karıştırır afiyetle yerdim vazgeçilmezimdi...senin tarif muhteşem olmuş ellerine sağlık bol şans:kk77:

tekrar tekrar bakıyorum, cidden çok yorulmuşsun peynirle makarnayı çok yakıştırırım, öğrencilik zamanlarımda makarnayı haşlar içine maydenoz ve bol peynir karıştırır afiyetle yerdim vazgeçilmezimdi...senin tarif muhteşem olmuş ellerine sağlık bol şans:kk77:
Çok teşekkür ederim kakuleta :KK52::KK60: Benim de öğrenciliğimde acil plan yemeğimdi peynirli maydanozlu makarnaa :KK68: Beğenmene çok sevindim tekrar teşekkürler:KK68:

Back
X