Makarnalar Peynir Şöleni Tortellini>>> Sponsorum Luciano Pavarotti ;))

Oy oy oy sitede ne marifetli hanımlar varmış, elde açılmış bir makarna daha, Kazen'in işi zor, rakipler sıkı:-)
Makarna ve brokoli hiç aklıma gelmemişti, bunu deneyeceğim, ellerinize emeklerinize sağlık, başarılar dilerim:KK68:

Oy oy oy sitede ne marifetli hanımlar varmış, elde açılmış bir makarna daha, Kazen'in işi zor, rakipler sıkı:-)
Makarna ve brokoli hiç aklıma gelmemişti, bunu deneyeceğim, ellerinize emeklerinize sağlık, başarılar dilerim:KK68:
Efendim saygılar:KK52: Çok mutlu oldum beğendiğiniz için..brokoli seven biri olarak kesinlikle öneririm; peynir tadıyla çok hoş oldu :kk77: Kazen ne zaman eklicek ölcem meraktan :-) En korkulan rakip o şu ana kadar:cry: Tekrar teşekkürler mune :KK68::KK28:

Efendim saygılar:KK52: Çok mutlu oldum beğendiğiniz için..brokoli seven biri olarak kesinlikle öneririm; peynir tadıyla çok hoş oldu :kk77: Kazen ne zaman eklicek ölcem meraktan :-) En korkulan rakip o şu ana kadar:cry: Tekrar teşekkürler mune :KK68::KK28:
Brokoli'yi bende severim, tabii çoğunlukla salata olarak tüketiyorduk, böyle bir tafifle birlikte kullanmak hiç aklıma gelmemişti, değişik geldi, deneyeceğim;)
Valla onun tarifini bende merakla bekliyorum ama daha ses seda yok:-)

Brokoli'yi bende severim, tabii çoğunlukla salata olarak tüketiyorduk, böyle bir tafifle birlikte kullanmak hiç aklıma gelmemişti, değişik geldi, deneyeceğim:KK66:
Valla onun tarifini bende merakla bekliyorum ama daha ses seda yok:-)
Kesin balık tutmaya gitmiştirrr :KK8: Deniz mahsulleri dolu bi makarna bekliyorum ben :rolleyes:

Hamaratmıyım :oops::KK48:
Bilmiyorum canım ya ben sizin gibi, iddialı tarifler bilmiyorum, fazla fazla soslu makarna yapıyorum:KK72:
E ne güzel işte mutfak kültürümüz o zaten bak diğer yarışmada da seni ikna etmiştim bunda da ederim bilirsin :KK45: Ciddi söylüyorum becerikli hatunsun :KK19: Sen hafta sonuna kadar bir pink spesiyalitesi hazırlada gözümüz gönlümüz şenlensin:KK73:

Back
X