- 5 Ocak 2015
- 27
- 3
- 3
- 48
- Konu Sahibi Papatya2001
Pgt yaptıran arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşın lütfen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım. .bizde bu deneme mız de pgt deneyeceği z...insallh olumlu olur...Sizin pgt deneme için sebeb nedir. Bu arada nerde yapmayı dusunuyorsunuzPgt yaptıran arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşın lütfen.
lamMerhaba canım. .bizde bu deneme mız de pgt deneyeceği z...insallh olumlu olur...Sizin pgt deneme için sebeb nedir. Bu arada nerde yapmayı dusunuyorsunuz
Merhaba canım. .bizde bu deneme mız de pgt deneyeceği z...insallh olumlu olur...Sizin pgt deneme için sebeb nedir. Bu arada nerde yapmayı dusunuyorsunuz
Geçmiş olsun ve inşallah vu defa olur canım. ..Benim iki düşüğüm var.Bu nedenle pgt yaptıracağım.Aynı zamanda yumurta rezervim düşük.önce embriyo havuzu yapılacak.Benim tedavim jinemed de yapılıyor doktorum dışarıdan geliyor.pgt de nesiller laboratuvarında yapılıyormuş.Bu benim 3. Ve son denemem olacak daha fazlasına gücüm yok.Rabbim hayırlısını versin.Senin neden pgt yapılacak daha önce yapıldı mı ve nerede yaptıracaksın.bildiklerini paylaşırsan sevinirim.
Geçmiş olsun ve inşallah vu defa olur canım. ..
Bizde eşimde varikösel ve sperm düşüklüğü vardı. .Ameliyat oldu fakat sayı yükselme de..
Antepte nova fertilde tup bbk denedik fakat negatif sonuçlandı. .
Neden olarak bişey soyleme diler. Olması gerekiyordu dediler. .tekrar deneyelim dediler fakat ben peşine düştüm. .tutmamasi için belli bir olmalıydı ..bn doktora gittim tekrar her zamanki gibi hersey normal dediler. .başka bir doktora gittim Antepte yeni gelen işin iyi bir bayan bende Polip minik bir et parçası varmış. .engelleme şansı çok düşük çünkü çok küçük dediler..yinede ameliyat oldum ve aldım ameliyatın histeroskobi ile yapıldı rahim de başka bir sorun var mı anlama için. Başka sorun yoktu şükür. .daha forumda okurken genetik den dolayi tutulamaz diye yorumlar vardı. .eşimi hemen üniversite yr yolladım ..ve kromozom testi yaptı ve genetik bozukluğu çıktı. .normal gebelik imkansız normal tup bebeklerde bile Şansın çok düşük dediler tek çözüm pgt denildi..ankarada yapmaya karar verdik..bir çok merkeze görüştüm. .ve Ahmet erdem nova arta karar verdik 2 ay içinde denemeye geleceği inşallah.
Canim 1500 2000 arası dediler. ..Sıkıntını anlıyorum ve yürekten paylaşıyorum.Öncelikle histereskopi yaptırmakla doğru karar vermişsin ben şu ana kadar 4 kez histereskopi 1 kez de laporoskopi oldum bunlar önemli.senin pgt için ne kadar ücret istediler çok pahalı çünkü bu işlemler.
Canim 1500 2000 arası dediler. ..
Fakat tek bir merkez de embriyo basina 300 dolar dedi. ..zaten ona gitmiyor gig. .gideceğim yer 1500 2000 arası. .
Canim tane embriyo oluşur sa...fiyat toplu fiyat yani...Iyi fiyat almışsın.kaç embriyo için o fiyat ve 24 kromozom bakılıyor mu?normalde embriyo başına 300 dolar filan alıyorlar.bir de pgt çok riskli yani hiç sağlıklı embriyo çıkmama ihtimali de var.herşeyin hayırlısı....
TL olarak söylediler. .sen şimdi dolar dedin onlar mi söylemeyi unutulan acaba..nerde yapıyorsun. ..bn 23 yasjndayimAnladım canım 1500-2000 dediğin dolar mı tl mi canım.ben kaç embriyo olursa olsun 1800 dolar fiyat aldım.benim genetik bir sorun yok ama yaşa bağlı yumurtalarda kalitesizlik var.o yüzden embriyo havuzu yapılacak.zor yani hamilelik çok düşük bir ihtimal.sen kaç yaşındayım bu arada?
TL olarak söylediler. .sen şimdi dolar dedin onlar mi söylemeyi unutulan acaba..nerde yapıyorsun. ..bn 23 yasjndayim