Hayır canm genetik sorunum yok ama infiltirite yani sebepsiz yere hamile kalamıyorum pgt yaptıracam ama kararsizimGüzel bi konu olmuş tutanlar keşke aydınlatsa bizi sizin de mi genetik sorununuz var
Hayırlısı olsun denemekte fayda var diye düşünüyorum.. bende genetik sorun var pgt ki tüp bebek yapmam gerekiyor 2 defa tüp bebek denedim ngs yapıldı embriyolar ama tutunma olmadı malesef bende tekrar araştırıyorum tutanlar yorum yaparsa faydanabilirizHayır canm genetik sorunum yok ama infiltirite yani sebepsiz yere hamile kalamıyorum pgt yaptıracam ama kararsizim
Hep soru işaretleri var kafamda
Araştırınca tuturamayanda var
Umarım cevaplarlar
Peki sende mi düşünüyorsun pgt
Ngs nedir canm?Hayırlısı olsun denemekte fayda var diye düşünüyorum.. bende genetik sorun var pgt ki tüp bebek yapmam gerekiyor 2 defa tüp bebek denedim ngs yapıldı embriyolar ama tutunma olmadı malesef bende tekrar araştırıyorum tutanlar yorum yaparsa faydanabiliriz
Ngs bütün kromozomlara bakıyor pgt genel adı genetik araştırmanınNgs nedir canm?
Ngs ücretci nekadar cnm?Ngs bütün kromozomlara bakıyor pgt genel adı genetik araştırmanın
İlk tüp bebek de 350 dolar vermiştim 2. De 300 dolar verdim merkez den merkeze değişiyor canım.. sen nerde tedavi görmeyi düşünüyosunNgs ücretci nekadar cnm?
Cinsiyet secimini TR de yapmiyorlar, bunun icin ya Kibris a gitmelisiniz yada Yunanistana felan(İstanbul)Selman laçın medicana int tup bebek hastenesi
Canm orda yaptırmak istiyorum ama bu konuda tecrübesizim hic Bi sorunumuz yokken hicbir tedavi yöntemi uygulanmadan bianda tup merkezine gitmek den çekiniyorum hem eşim gündüz saatlerinde işde oluyor kendim arabayla gidebilirim ama tek gitsem ne diyecem nasil konuyu açıcam bilemedim canm
Eşimin gelmesini isterlermi
Hem aslında benim 2 kızım var yani 10 yıllık evliligimde hic korunmadan tedavisiz kaldılar şimdi 4 senedir hamile kalamıyorum hem oğlum olsun istiyorum yani tup bebekle seçim yapabileceğimi yasak olmasına rağmen yaparlar sanırım ama konuyu nasil anlatacam doktora onu bilememiyorum
Yasak olduğunu kıbrısta serbest olduğunu biliyorum ama yapan doktorlar var ve kibristadahil pgt ile cinsiyeti belirliyor lar yani turkiyede pgt yasak degl ama cinsiyet seçimi yasak sonuç böyle olunca yapan doktorlar olabiliyorCinsiyet secimini TR de yapmiyorlar, bunun icin ya Kibris a gitmelisiniz yada Yunanistana felan
Benim de tüp bebekle iki düşüğüm var canım. Bende Acıbadem maslakta tedavimi oldum. Bir hafta önce 3 embriyomu gönderdim sonuç bekliyorum. Beklemek stresli ve zor. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahMerhabalar bendede 2 kromozomumda genetik bozukluk çıktı ben normal yolla 2 kez gebe kaldım ancak 2 si de düştü kürtaj oldum sonra bu hastalığı öğrendim şimdi tüp bebek yaptırdım 5 yumurtadan 2 2 pgt yaptıralım dediler 2 tanesini dün gönderdik Allahım inşallah hayırlı haberler gelecek sonuç 15 gün sonra ben Samsun medicane hastanesinde yaptırdım pgt işlemini Ankara’ya gönderdiler orada işlem yapılacak Rabbim sonunu iyi eder inş
İnşallah canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama yinede çok şükür neler var ama tabiki beklemek zor doktor emriyoların kaliteli ama oraya gittiğinde olmayadabilir dendi ondan beklemek stresliBenim de tüp bebekle iki düşüğüm var canım. Bende Acıbadem maslakta tedavimi oldum. Bir hafta önce 3 embriyomu gönderdim sonuç bekliyorum. Beklemek stresli ve zor. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
Benden 22 yumurta toplandı ben hep inşallah en az 5 tanesi gider genetiğe diye istiyordum. 3 olunca sayı az geldi moralim bozuldu. İlk denememde 7 tane 5. Gün embriyom vardı ama genetiğe gitmedi. Bu defa genetiğe gidecek diye tekrardan başladık 3 kaldı çok üzüldüm. Canım siz neden 5ini göndermediniz ? Sayı fazla olunca şans da artıyor.İnşallah canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama yinede çok şükür neler var ama tabiki beklemek zor doktor emriyoların kaliteli ama oraya gittiğinde olmayadabilir dendi ondan beklemek stresli
Canım bende doktora sordum o şekilde ama bana 3 gönderirsek örnek veriyorum 3 ü tutup gelirse eğer 2 tanesini koyarız 1 ini tekrardan donduramayız o çöp olur kaba bi tabirle dedi o yüzden 2 2 gönderelim dediBenden 22 yumurta toplandı ben hep inşallah en az 5 tanesi gider genetiğe diye istiyordum. 3 olunca sayı az geldi moralim bozuldu. İlk denememde 7 tane 5. Gün embriyom vardı ama genetiğe gitmedi. Bu defa genetiğe gidecek diye tekrardan başladık 3 kaldı çok üzüldüm. Canım siz neden 5ini göndermediniz ? Sayı fazla olunca şans da artıyor.
Ben çok anlamadım. Ben Acıbadem maslakta tedavi görüyorum. Benim 3 embriyom kaldı. Dondurulmadan önce biyopsi alındı herbirinden daha sonra donduruldu. Biyopsiyle alınan genetiğe gidiyor. Hangisinin sonucu sağlıklı gelirse o embriyo çözdürülüp transfer edilecek. Ben böyle biliyorum. Genetiğe gidecekler için ücret ödedim ayrıca biyopsi içinde ödedik. Sizde de bu şekilde olmadı mı canım ?Canım bende doktora sordum o şekilde ama bana 3 gönderirsek örnek veriyorum 3 ü tutup gelirse eğer 2 tanesini koyarız 1 ini tekrardan donduramayız o çöp olur kaba bi tabirle dedi o yüzden 2 2 gönderelim dedi
Şöyle oldu canım ilk önce benden 15 yumurta toplandı 5. Güne 5 tanesi kaldı hepsine ameliyat yaptılar içlerinden en iyi 2 tanesini Ankara’ya yolladılar diğer 3 ünü dondurdular eğer sağlıklı gelirse inşAllah transfer olacak yoksa dolmuşlardan gönderecekler tatlımBen çok anlamadım. Ben Acıbadem maslakta tedavi görüyorum. Benim 3 embriyom kaldı. Dondurulmadan önce biyopsi alındı herbirinden daha sonra donduruldu. Biyopsiyle alınan genetiğe gidiyor. Hangisinin sonucu sağlıklı gelirse o embriyo çözdürülüp transfer edilecek. Ben böyle biliyorum. Genetiğe gidecekler için ücret ödedim ayrıca biyopsi içinde ödedik. Sizde de bu şekilde olmadı mı canım ?
Anladım canım hayırlısı olsun senin için, sağlıklı sonuçlar alırsın inşallah.Şöyle oldu canım ilk önce benden 15 yumurta toplandı 5. Güne 5 tanesi kaldı hepsine ameliyat yaptılar içlerinden en iyi 2 tanesini Ankara’ya yolladılar diğer 3 ünü dondurdular eğer sağlıklı gelirse inşAllah transfer olacak yoksa dolmuşlardan gönderecekler tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?