Pgt deneyimleriniz

Pgt kac denemenizde tutdurdunuz?

• 1

OY: 11 73,3%
  • 2

OY: 3 20,0%
  • 3

OY: 1 6,7%
  • 4

OY: 0 0,0%
  • 5

• 6

• Ankete Katılan
    15
Evet geldi çok şükür 3üde sağlıklı geldi bir ay sonra transfere başlayacam. Senin durumun ne oldu sonucun ?

Tedaviye başlamadan önce doktorumun verdiği vitamin ilaçlarım vardı ( omepa, ımpryl ve gonamax) . Yumurta kalitesi için önemliymiş. Yalnız benim yumurta sayım çok olduğu için kaliteli ve 5. Güne kalan illa oluyordu. İlk denememde ilaç kullanmadım 7tane kaldı ikinci denememde ilaç kullandım 3 tane kaldı. Yalnız ilk tedavimde 7 taneden 4 tanesini kullandım iki defa düşük uaotım. Bu defa 3 tane kaldı genetiğe gitti 3üde sağlıklı geldi henüz transfere başlamadım. Kısacası ilaç etkili oldu mu olmadı bilmiyorum. Ama protein agırlıklı beslenme bol su tüketme ve yürüyüş etkili oluyor.

Tedaviye başlamadan önce doktorumun verdiği vitamin ilaçlarım vardı ( omepa, ımpryl ve gonamax) . Yumurta kalitesi için önemliymiş. Yalnız benim yumurta sayım çok olduğu için kaliteli ve 5. Güne kalan illa oluyordu. İlk denememde ilaç kullanmadım 7tane kaldı ikinci denememde ilaç kullandım 3 tane kaldı. Yalnız ilk tedavimde 7 taneden 4 tanesini kullandım iki defa düşük uaotım. Bu defa 3 tane kaldı genetiğe gitti 3üde sağlıklı geldi henüz transfere başlamadım. Kısacası ilaç etkili oldu mu olmadı bilmiyorum. Ama protein agırlıklı beslenme bol su tüketme ve yürüyüş etkili oluyor.
Iyi kalıyormuş senin 5. Güne. Benimde çok toplanmasına ragmen kalan 2 ya da 3 o da transfer ediliyordu. Imprly duydum ama diğerlerini duymadm araştırayım. Inş transferinx gerçekleşir ve saglicakla kucağına alirsn.

Iyi kalıyormuş senin 5. Güne. Benimde çok toplanmasına ragmen kalan 2 ya da 3 o da transfer ediliyordu. Imprly duydum ama diğerlerini duymadm araştırayım. Inş transferinx gerçekleşir ve saglicakla kucağına alirsn.
İnşallah canım sağlıkla hepimiz alalım kucağımıza. Stres olmaması ilaçlardan daha etkili stres yapmamaya çalış.

Yaşım 32
1-bahçeci fulyada ngs yapıldı
2-2 embriyo için 4000 tl ödedik
3-4.tüp denemem 4. İlk kez ngsye gidip olumlu olan embriyomla pozitif oldu
4-eşimde sperm hareket morfoloji problemi bende endometriozis sorunu vardı.. ve ilk 3 denememde embriyolar 5.güne ulaşmıyordu
5- 16 yumurta toplandı,
6- 11i döllendi ve 3.güne ulaştı, 5.güne 7 adet kaldı..
7- 2 tane ngs ye gönderdik 1’i olumlu geldi
8-20 günde sonuç geldi
9-4 eylül transfer
10-ücret iadesi yok
11-türkiyede cinsiyet seçimi yspılmıyor
12-30.000 tl maliyeti oldu (tüp bebek merkez ücreti+ngs+histereskopi+cd56+Era+Embriyo dondurma+ilaç ve vitaminler dahil hepsi)
13-6 ay sürdü tedavimiz
4.yılımızda çok şükür pozitifi aldık🙂 rabbim bekleyen herkese nasip etsin ❤️❤️

Yaşım 32
1-bahçeci fulyada ngs yapıldı
2-2 embriyo için 4000 tl ödedik
3-4.tüp denemem 4. İlk kez ngsye gidip olumlu olan embriyomla pozitif oldu
4-eşimde sperm hareket morfoloji problemi bende endometriozis sorunu vardı.. ve ilk 3 denememde embriyolar 5.güne ulaşmıyordu
5- 16 yumurta toplandı,
6- 11i döllendi ve 3.güne ulaştı, 5.güne 7 adet kaldı..
7- 2 tane ngs ye gönderdik 1’i olumlu geldi
8-20 günde sonuç geldi
9-4 eylül transfer
10-ücret iadesi yok
11-türkiyede cinsiyet seçimi yspılmıyor
12-30.000 tl maliyeti oldu (tüp bebek merkez ücreti+ngs+histereskopi+cd56+Era+Embriyo dondurma+ilaç ve vitaminler dahil hepsi)
13-6 ay sürdü tedavimiz
4.yılımızda çok şükür pozitifi aldık🙂 rabbim bekleyen herkese nasip etsin ❤❤
Merhaba, öncelikle gözünüz aydınnn😍
Ben de çikolata kisti mağdurlarındanım :( 3denememde de negatif malesef. 4.yü Bülent Tıraş hoca da deneyeceğiz inşallah, aynı benim de 5.güne gitse de istedğimiz kalitede olmadı hiç. Bu sefer ngs ya da pgt hangisi bilemedim şuan genetiğe yollayacağız dedi hoca, umarım ben de iyi sonuçlar yazarım buraya.. heveslendim umutlandım sizi okuyunca, sağlıkla alın kucağınıza inşallahh...

Çok teşekkür ederim canım 🥰 inşaallah tez zamanda sizlerde güzel haberler alırsınız🐥 çok araştırmıştım bülent tıraş ve mustafa bahçeci arasında kalmıştım hatta bülent tıraşla bir muayne bile oldum ama buraya karar vermiştim kaliteli bir doktor ellerinden geleni yapacaklarına eminim yakın bir arkadaşımda orada 3.denemesinde ngs li embriyolardan ikizleri var 😍😍 benim nacizane tavsiyem uyku düzenine beslenme düzenine dikkat et ve stresten elinden geldiğince uzak durmaya çalış zamanı geldiğimde olucaktır eminim.Dualarım sizinle ❤️❤️❤️

merhaba ,

bende şubatta Memorial şişlide yaptırdım 4 embriyoyu pat ye soktuk, sadece 1 i normal çıktı 2 si mozaik 1 tanesini de kullanılamaz :(

işlerimin yoğunluğundan hala transferi yapamadık , ekimde başlayacağım transfer hazırlığına inşllahh normal 1 adet embriyo transfer olacak bakalım inşllah bu 3. denemede iyi olur hersey
daha önce de Fertijin de yaptırdım tüp bebek 2 defa - bağışıklık aşısı adı altında değişik bir tedavi yaptılar hepsi kimyasal gebelik ile sonuçlandı :( :( :(:KK43:

hepimizin bebişlerine kavuşması dileği ile..

Ben çok anlamadım. Ben Acıbadem maslakta tedavi görüyorum. Benim 3 embriyom kaldı. Dondurulmadan önce biyopsi alındı herbirinden daha sonra donduruldu. Biyopsiyle alınan genetiğe gidiyor. Hangisinin sonucu sağlıklı gelirse o embriyo çözdürülüp transfer edilecek. Ben böyle biliyorum. Genetiğe gidecekler için ücret ödedim ayrıca biyopsi içinde ödedik. Sizde de bu şekilde olmadı mı canım ?
merhaba dondurdugunz embryolar için bılgılendırılmıa kagıt verıldı mı sıze pekı?

Merhaba, öncelikle gözünüz aydınnn😍
Ben de çikolata kisti mağdurlarındanım :( 3denememde de negatif malesef. 4.yü Bülent Tıraş hoca da deneyeceğiz inşallah, aynı benim de 5.güne gitse de istedğimiz kalitede olmadı hiç. Bu sefer ngs ya da pgt hangisi bilemedim şuan genetiğe yollayacağız dedi hoca, umarım ben de iyi sonuçlar yazarım buraya.. heveslendim umutlandım sizi okuyunca, sağlıkla alın kucağınıza inşallahh...
Merhaba, cikolata kistinden dolayi gecici menopoz uygulandi mi size ?

Back
X