- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Sonucunuz ne oldu pekiBana tedavi öncesinde uygulandı tek dozluk lucrin depot yapıldı sonrasında transferim yapıldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucunuz ne oldu pekiBana tedavi öncesinde uygulandı tek dozluk lucrin depot yapıldı sonrasında transferim yapıldı
Hiç bir tedavimde uygulanmadı, Bülent hoca ne yapar bilemiyorum tabiMerhaba, cikolata kistinden dolayi gecici menopoz uygulandi mi size ?
Negatiflerinizin sebebi bu olabilir,endometriosis, cikolata kisti olan kisilerin tedavisinin bir parcasi gecici menopoz .endometriosis varsa embriyo tutunamiyor gecici menopozla endometriosis gerilemesi saglaniyor , arastirmanizda fayda var.Hiç bir tedavimde uygulanmadı, Bülent hoca ne yapar bilemiyorum tabi
Geçici menopoz dediğiniz ne kadarlık bi süreyi kapsıyor peki, bir de nasıl giriliyor geçici menopoza iğne ilaç vs yani? Sonrasında hormonlarımız normale dönüyor mu.. kafamda deli sorular şuan:)Negatiflerinizin sebebi bu olabilir,endometriosis, cikolata kisti olan kisilerin tedavisinin bir parcasi gecici menopoz .endometriosis varsa embriyo tutunamiyor gecici menopozla endometriosis gerilemesi saglaniyor , arastirmanizda fayda var.
Benim de daha once 4 negatif tup bebek denemem oldu ve daha yeni endometriosis oldugunu ogrendim. Gecen ay yumurtalarim donduruldu, aralikta birkez Daha toplama olacak, sonra 3ay gecici menopoz uygulanacak lucrin ile oluyormus genelde.Doktorum endometriosis adet oldugunu zaman adet kaniyla beslendigi be hormonlarin adet doneminde yukselmesi ile endometriosis in arttigini gecici menopozla endometriosis in geriledigini anlatti.Geçici menopoz dediğiniz ne kadarlık bi süreyi kapsıyor peki, bir de nasıl giriliyor geçici menopoza iğne ilaç vs yani? Sonrasında hormonlarımız normale dönüyor mu.. kafamda deli sorular şuan:)
Lucrin depot dek doz iğne yapıldı 44.veya 45.gün komtrolde kistlerimin baskılandğı söylendi ve tranfer hazırlığı yapılıp transfer oldum 4.tüp bebek tedavimde 2 aylık hamileyim şuanSonucunuz ne oldu peki
Benim doktorumda Mustafa Bahçeci banada aynı şeyler söylendi yani aktif kistler embriyo üzerinde tutunmaya engel olabiliyormuş baskılayarak negatif etkilerini azaltmaya çalışıyorlar bende işe yaradı gerçektenBenim de daha once 4 negatif tup bebek denemem oldu ve daha yeni endometriosis oldugunu ogrendim. Gecen ay yumurtalarim donduruldu, aralikta birkez Daha toplama olacak, sonra 3ay gecici menopoz uygulanacak lucrin ile oluyormus genelde.Doktorum endometriosis adet oldugunu zaman adet kaniyla beslendigi be hormonlarin adet doneminde yukselmesi ile endometriosis in arttigini gecici menopozla endometriosis in geriledigini anlatti.
Hayirli olsun gebeliginiz .saglikli birsekilde kicaginiza almayi nasip etsin Allah.Lucrin depot dek doz iğne yapıldı 44.veya 45.gün komtrolde kistlerimin baskılandğı söylendi ve tranfer hazırlığı yapılıp transfer oldum 4.tüp bebek tedavimde 2 aylık hamileyim şuan![]()
Amiiin teşekkür ederimHayirli olsun gebeliginiz .saglikli birsekilde kicaginiza almayi nasip etsin Allah.
Peki daha onceki denemelerinizde menopoz olayi olmus duydum?
Benimde donduruldu embriyolarim, tekrar toplama sonrasi menopoz ve transfer olacak.
Ne guzel darisi bize.benim merak ettigim mozaik oldugu nasil anlasildi ?Herkese merhaba.Yıllar önce , PGT daha çok yeniyken burada bir pgt başlığımız vardı. Bir çok arkadaşımız pgt ile hamile kaldı, doğurdu, büyüttü.Yıllar sonra birden aklıma tekrar buraya girip pgt konularına bakmak geldi.
2008 yılında evlendim. 2 yıl çocuk istemediK. 2 yıl boyunca da gitmediğimiz , yaptırmadığımız test kalmamıştı. Sonunda sebepsiz infertilite dediler. Bir tüp bebek merkezine gittik ve pgt den bahsettiler. Bütün tetkikler yapıldı ve benim mozaik turner olduğum, vucudumun yumurta ürettiği ama hepsinin sağlıksız yumurtalar olduğu için döllenemediğini söylediler. Doğal yolla hamile kalmamın imkansız olduğunu, olursa hep pgt ile olabileceğini söylediler. İlk transferimde 4 yumurtamdan ikisi nakledildi ve ikizlerim tuttu. Geri kalan 2 yumurtamı da dondurmuştum. Çok şükür 2013 te ikizlerimi kucağıma almıştım. Doğal yolla çocuğunuz olmaz dendiğinden korunmadım ve ikizlerim 11 aylıkken doğal yolla hamile kaldım. İmkansız dedikleri ve doğal yolla hamile kalırsanız sakat olur dedikleri çin parayı düşünmeden Aydan Biri ( hem genetikçi hem kadın doğumcudur ) hocama gittim. Testlere baktı, inceledi vs. Bana aynen şöyle dedi: Mozaiksin evet ama bu sağlıklı çocuk doğuramayacağın anlamına gelmez. Tabiki doğal yolla olan oğluma, genetik tanı için CVS yapıldı mecbur ama Eğer böyle düşünürsen her sene doğurursun , ben çok ciddi görmedim durumunu dedi ve ben hemen sonrası spiral taktırdım. Mutlaka Aydan Biriye görünün, işinin ehli bir insan.. Yani aslında doğurgan biriymişim:) İyi doktorlara gidin arkadaşlar... Demek istediğim bu. Bu arada ikizlerim 7 yaşında , ufak oğlum da 5,5 .Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın...
genetik testte çıktıNe guzel darisi bize.benim merak ettigim mozaik oldugu nasil anlasildi ?
Herkese merhaba.Yıllar önce , PGT daha çok yeniyken burada bir pgt başlığımız vardı. Bir çok arkadaşımız pgt ile hamile kaldı, doğurdu, büyüttü.Yıllar sonra birden aklıma tekrar buraya girip pgt konularına bakmak geldi.
2008 yılında evlendim. 2 yıl çocuk istemediK. 2 yıl boyunca da gitmediğimiz , yaptırmadığımız test kalmamıştı. Sonunda sebepsiz infertilite dediler. Bir tüp bebek merkezine gittik ve pgt den bahsettiler. Bütün tetkikler yapıldı ve benim mozaik turner olduğum, vucudumun yumurta ürettiği ama hepsinin sağlıksız yumurtalar olduğu için döllenemediğini söylediler. Doğal yolla hamile kalmamın imkansız olduğunu, olursa hep pgt ile olabileceğini söylediler. İlk transferimde 4 yumurtamdan ikisi nakledildi ve ikizlerim tuttu. Geri kalan 2 yumurtamı da dondurmuştum. Çok şükür 2013 te ikizlerimi kucağıma almıştım. Doğal yolla çocuğunuz olmaz dendiğinden korunmadım ve ikizlerim 11 aylıkken doğal yolla hamile kaldım. İmkansız dedikleri ve doğal yolla hamile kalırsanız sakat olur dedikleri çin parayı düşünmeden Aydan Biri ( hem genetikçi hem kadın doğumcudur ) hocama gittim. Testlere baktı, inceledi vs. Bana aynen şöyle dedi: Mozaiksin evet ama bu sağlıklı çocuk doğuramayacağın anlamına gelmez. Tabiki doğal yolla olan oğluma, genetik tanı için CVS yapıldı mecbur ama Eğer böyle düşünürsen her sene doğurursun , ben çok ciddi görmedim durumunu dedi ve ben hemen sonrası spiral taktırdım. Mutlaka Aydan Biriye görünün, işinin ehli bir insan.. Yani aslında doğurgan biriymişim:) İyi doktorlara gidin arkadaşlar... Demek istediğim bu. Bu arada ikizlerim 7 yaşında , ufak oğlum da 5,5 .Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın...
Merhabalar ngs fiyati nedir?Yaşım 32
1-bahçeci fulyada ngs yapıldı
2-2 embriyo için 4000 tl ödedik
3-4.tüp denemem 4. İlk kez ngsye gidip olumlu olan embriyomla pozitif oldu
4-eşimde sperm hareket morfoloji problemi bende endometriozis sorunu vardı.. ve ilk 3 denememde embriyolar 5.güne ulaşmıyordu
5- 16 yumurta toplandı,
6- 11i döllendi ve 3.güne ulaştı, 5.güne 7 adet kaldı..
7- 2 tane ngs ye gönderdik 1’i olumlu geldi
8-20 günde sonuç geldi
9-4 eylül transfer
10-ücret iadesi yok
11-türkiyede cinsiyet seçimi yspılmıyor
12-30.000 tl maliyeti oldu (tüp bebek merkez ücreti+ngs+histereskopi+cd56+Era+Embriyo dondurma+ilaç ve vitaminler dahil hepsi)
13-6 ay sürdü tedavimiz
4.yılımızda çok şükür pozitifi aldıkrabbim bekleyen herkese nasip etsin
![]()
Merhabalar ngs fiyati nedir?