Pgt embriyo transferi yaptiranlar paylasalim

Merhaba ben Nisanda pgt yaptırdım once ilk 4 u transfere uygun degil geldi son 4 te sadece 1 transfere uygun geldi 3 mayıs da transfer edildi, allaha sukur 17 mayıs da hamile oldugumu ogrendim

Merhaba ben Nisanda pgt yaptırdım once ilk 4 u transfere uygun degil geldi son 4 te sadece 1 transfere uygun geldi 3 mayıs da transfer edildi, allaha sukur 17 mayıs da hamile oldugumu ogrendim
Çok sevindim gebe kaldığınıza darısı benim başıma yani 1 tane sağlıklı pgt embriyoyu zor bulduk 1 tane saglikli haberi aldığımda mutluluktan ağladım....Yalnız hersey bujadsr güzel giderken akabinde hep olumsuz durumlar ile karşılaştım eşim ile tartıştık 1 haftadır konuşmuyoruz o da annesinin yanında ben de annemin yanındayım bu durum beni çok etkiledi stres yaptım gece aşırı terlemem oldu stresten düzenli uykum olmadı bugün ise çok pişman oldum gereksiz yere bebeğime zarar vermiş olabilir miyim annesine tutunmasinda

Bugün 6.gunum transferimin ilk 4 gunu fena değildim

Merhaba bende 3 Mayıs'ta PGT li 5.gün embriyosu transfer oldum.Cok şükür şu an pozitif, haftaya ultrasona gireceğim inşallah.Canıni sıkmayın, Duygu durumun çok etkileyeceğini zannetmiyorum, tutunmuştur inşallah kendinize pozitif enerji verin

Bu arada hiç belirtileriniz oldu mu

Transfer sonrası sadece bel ağrım oldu, başka hiç birşey hissetmedim.Belirtilerim yeni yeni başlıyor.1 embriyo transfer edildi
Doktoruma bildirdir stresin önüne geçemediğim doktorum geçmelerini rahim duvarını bozabilirsin dedi.Sizin kac embriyo transferi oldu bide rahim duvar kalınlığının biliyor musunuz benim 8.49 du

Hic uzulmeyin ama bundan sonra uzulemeye calısın. ben de bir gerginlik yasamıstım ertesi gunu ve cok endise etmiştim. Cok sukur, hepimiz iyi sonuclara uyanalım insallah

Hic uzulmeyin ama bundan sonra uzulemeye calısın. ben de bir gerginlik yasamıstım ertesi gunu ve cok endise etmiştim. Cok sukur, hepimiz iyi sonuclara uyanalım insallah
Pgt den gelen embriyonun basari oranına tuzde 70 duydum doğru mu acaba ama burada okuduklarım da birçok kadinin pgt başarılı olupta negatif

Doktoruma bildirdir stresin önüne geçemediğim doktorum geçmelerini rahim duvarını bozabilirsin dedi.Sizin kac embriyo transferi oldu bide rahim duvar kalınlığının biliyor musunuz benim 8.49 du
Benim transferden 6 gün önce 11 mm di, birdaha bakılmadi.Sizin de rahim kalınlığınız gayet güzel, inşallah tutunmuştur embryo kaliteniz neydi?

Merhabalar, 41 yaşındayım, yumurta rezervim az. Her ay 1 yumurta toplanıyor genelde ancak bu ay 2 tane toplandı, 6. Gün 6 AA kalitesinde pgt ye gönderdik. Biri trizomi 21, diğeri monozomi 16 olarak geldi. Daha önce de trizomi 22 gelen olmuştu.yani 5 kez opu ve elde var sıfır. Buna benzer bir durum yaşayıp sağlıklı embriyo bulan var mı aramızda acaba?

Havuzlama yapmayı düşündünüz mu

Arkadaşlar yok mu aramızda mayis 2023 pgt yaptiranlar
Merhaba siz ne için pgt yaptırdınız acaba? Benim eşimde sma taşıyıcılığı çıkmıştı bende çıkmamıştı evlilik öncesi testlerde bizi genetiğe yönlendirdiler eşimdeki sma taşıyıcılığı kesinleşti bende de mutasyon çıktı doktor pgt ile tüp bebek önerdi ama araştırmalarıma göre maddi açıdan oldukça zorlayıcı buldum elimizde raporumuz da var daha önce doğal yolla hamile kaldım ama düşük gerçekleşti kürtaj oldum yumurtlamada herhangi bir sıkıntım yok eşimin sperm durumu da oldukça iyi çıktı. Genetik ve tüp bebek bölümü olan üniversite hastanelerinde yapılıyor deniyor ama ücretleri nelerdir bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Ama ücretinden önce hangi fakülteler de yapılıyor onu öğrenmek istiyorum. Biz Trakya Üniversitesi tıp fakültesinden rapor aldık orada genetik ve tüp Bebek merkezi var fakat pgt yapılmıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…