- 1 Kasım 2022
- 66
- 11
- 18
- 39
- Konu Sahibi tup bebek annesiiiii
-
AnladimSon 3 aydır şişli memorialde tedavi görüyorum ve bulduğumuz,5. Güne gidebilen embriyoyu pgt ye yolluyoruz. Transfer ettirmeyip toplatmaktı amacımız ancak mümkün olmuyor.
İzmir Ege üniversitesinde yapiliyor diye duymuştum....Ama emin degilim benim yadim 37 riske atmak istemedim 2 tane gitti genetige 1 tane sağlam geldi hakkımızda herseyin hayırlısı biz 350 dolara yaptırdık 1 tane pgt yiMerhaba siz ne için pgt yaptırdınız acaba? Benim eşimde sma taşıyıcılığı çıkmıştı bende çıkmamıştı evlilik öncesi testlerde bizi genetiğe yönlendirdiler eşimdeki sma taşıyıcılığı kesinleşti bende de mutasyon çıktı doktor pgt ile tüp bebek önerdi ama araştırmalarıma göre maddi açıdan oldukça zorlayıcı buldum elimizde raporumuz da var daha önce doğal yolla hamile kaldım ama düşük gerçekleşti kürtaj oldum yumurtlamada herhangi bir sıkıntım yok eşimin sperm durumu da oldukça iyi çıktı. Genetik ve tüp bebek bölümü olan üniversite hastanelerinde yapılıyor deniyor ama ücretleri nelerdir bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Ama ücretinden önce hangi fakülteler de yapılıyor onu öğrenmek istiyorum. Biz Trakya Üniversitesi tıp fakültesinden rapor aldık orada genetik ve tüp Bebek merkezi var fakat pgt yapılmıyormuş.
Ben 41 yaşında olduğum için dr önerdi, o yüzden yolluyoruz pgt yeMerhaba siz ne için pgt yaptırdınız acaba? Benim eşimde sma taşıyıcılığı çıkmıştı bende çıkmamıştı evlilik öncesi testlerde bizi genetiğe yönlendirdiler eşimdeki sma taşıyıcılığı kesinleşti bende de mutasyon çıktı doktor pgt ile tüp bebek önerdi ama araştırmalarıma göre maddi açıdan oldukça zorlayıcı buldum elimizde raporumuz da var daha önce doğal yolla hamile kaldım ama düşük gerçekleşti kürtaj oldum yumurtlamada herhangi bir sıkıntım yok eşimin sperm durumu da oldukça iyi çıktı. Genetik ve tüp bebek bölümü olan üniversite hastanelerinde yapılıyor deniyor ama ücretleri nelerdir bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Ama ücretinden önce hangi fakülteler de yapılıyor onu öğrenmek istiyorum. Biz Trakya Üniversitesi tıp fakültesinden rapor aldık orada genetik ve tüp Bebek merkezi var fakat pgt yapılmıyormuş.
Kesinlikle pgt yapilmali benim doktorum izmirde pgt saglikli gelip de tutturamadım hasta olmadı dedi taaabi ki Allah bilir tutarsa bilgi veririm eğer imkanınız varsa özelde iyi bir doktora yaptırın derim....Bence bh doktorun embriyo transferi cocek fidan dikme gibi geliyor bana bazıların elinden iyi tutuyor Bu arada bil meryem süresi okuyun çocukları sevindirin veren Sllah ol deyince olur taaa hı önlemini de almak lazım....Ben 41 yaşında olduğum için dr önerdi, o yüzden yolluyoruz pgt ye
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. Ben İstanbul da biraz araştırma yaptım 500 ile 750$ arası istiyorlar tek embriyo için sma olduğundan en az 5 embriyo göndermek gerekiyormuş bende 30 yaşındayım ama maddi açıdan özeller bizi oldukça aşıyor o yüzden devlet ya da üniversite hastanelerinde yapan yerleri araştırmaya çalışıyorum.Anladim
İzmir Ege üniversitesinde yapiliyor diye duymuştum....Ama emin degilim benim yadim 37 riske atmak istemedim 2 tane gitti genetige 1 tane sağlam geldi hakkımızda herseyin hayırlısı biz 350 dolara yaptırdık 1 tane pgt yi
Anladım inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Bize de doktor önerdi genetik raporumuz da mevcut onun için araştırıyorum bende.Ben 41 yaşında olduğum için dr önerdi, o yüzden yolluyoruz pgt ye
Hakkımızda hayırlısı olsun....İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. Ben İstanbul da biraz araştırma yaptım 500 ile 750$ arası istiyorlar tek embriyo için sma olduğundan en az 5 embriyo göndermek gerekiyormuş bende 30 yaşındayım ama maddi açıdan özeller bizi oldukça aşıyor o yüzden devlet ya da üniversite hastanelerinde yapan yerleri araştırmaya çalışıyorum.
Merhaba canım, nerede tedavi oldunMerhaba ben Nisanda pgt yaptırdım once ilk 4 u transfere uygun degil geldi son 4 te sadece 1 transfere uygun geldi 3 mayıs da transfer edildi, allaha sukur 17 mayıs da hamile oldugumu ogrendim
Ben de başladım. İlk tedavi de 2 tane gitti ikisi de sağlıksız geldi. Denemeye devamMerhabalar, 41 yaşındayım, yumurta rezervim az. Her ay 1 yumurta toplanıyor genelde ancak bu ay 2 tane toplandı, 6. Gün 6 AA kalitesinde pgt ye gönderdik. Biri trizomi 21, diğeri monozomi 16 olarak geldi. Daha önce de trizomi 22 gelen olmuştu.yani 5 kez opu ve elde var sıfır. Buna benzer bir durum yaşayıp sağlıklı embriyo bulan var mı aramızda acaba?
Kesinleşmiş bir genetik test var ortada kendi kendine hamile kalıp riske atmayın çocuk sma olursa çok daha büyük paralar dökeceksiniz bebeğinizin günden güne erimesini izleyeceksiniz sperm iyi yumurtam iyi diye düşünmeyin Allah korusun sma çok zor bir rahatsızlıkAnladım inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Bize de doktor önerdi genetik raporumuz da mevcut onun için araştırıyorum bende.
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldumKesinleşmiş bir genetik test var ortada kendi kendine hamile kalıp riske atmayın çocuk sma olursa çok daha büyük paralar dökeceksiniz bebeğinizin günden güne erimesini izleyeceksiniz sperm iyi yumurtam iyi diye düşünmeyin Allah korusun sma çok zor bir rahatsızlık
Merhaba TavmergenMerhaba canım, nerede tedavi oldun
Hangi sehirdesiniz? İzmir 'de Erol Tavmergen'i oneriyorum. Tup bebek haric PGT masrafı biz 8 embriyo icin 40 bine yakın bir ucret odedik.Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum
Eşim ve ben genetik bir hastalığın taşıyıcısıyız
Daha önce normal yoldan hamile kaldım ve üç buçuk aylıkken sonlandı gebeliğim
Bebeğimin hasta olduğu ortaya çıktı
Şimdi de aynı riske girmemek için tüp bebek yapmayı düşünüyoz ilk denememiz olucak fazla bilgi birkimim yok
Normal tüp bebek olmuyormuş galiba bizimki pgt ile olması gerekiyormuş
Türkiyeden fiyat aldık ilaç masrafları hariç 5000 euro para dediler fiyat hakkında bilgisi olan var mı
Yada yaptırdıysanız bildiğiniz iyi bir doktor var mı
Yurt dışında yaşıyom burda 10 bin euro para istiyorlar yine türkiye ucuzHangi sehirdesiniz? İzmir 'de Erol Tavmergen'i oneriyorum. Tup bebek haric PGT masrafı biz 8 embriyo icin 40 bine yakın bir ucret odedik.
Alkahima çok şükür bende hamileyim.Merhaba ben Nisanda pgt yaptırdım once ilk 4 u transfere uygun degil geldi son 4 te sadece 1 transfere uygun geldi 3 mayıs da transfer edildi, allaha sukur 17 mayıs da hamile oldugumu ogrendim
hayırlı ugurlu olsun pgt ye onem veren bir doktor gormek dahi cok guzel doktorunuz kim?Alkahima çok şükür bende hamileyim.
hayırlı ugurlu olsun pgt ye onem veren bir doktor gormek dahi cok guzel doktorunuz kimdir
Bende ege Üniversitesin de yaptıracağım canım embriyo başına 150 dolar dediler bizeMerhaba siz ne için pgt yaptırdınız acaba? Benim eşimde sma taşıyıcılığı çıkmıştı bende çıkmamıştı evlilik öncesi testlerde bizi genetiğe yönlendirdiler eşimdeki sma taşıyıcılığı kesinleşti bende de mutasyon çıktı doktor pgt ile tüp bebek önerdi ama araştırmalarıma göre maddi açıdan oldukça zorlayıcı buldum elimizde raporumuz da var daha önce doğal yolla hamile kaldım ama düşük gerçekleşti kürtaj oldum yumurtlamada herhangi bir sıkıntım yok eşimin sperm durumu da oldukça iyi çıktı. Genetik ve tüp bebek bölümü olan üniversite hastanelerinde yapılıyor deniyor ama ücretleri nelerdir bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Ama ücretinden önce hangi fakülteler de yapılıyor onu öğrenmek istiyorum. Biz Trakya Üniversitesi tıp fakültesinden rapor aldık orada genetik ve tüp Bebek merkezi var fakat pgt yapılmıyormuş.
Merhaba çok şükür bende gebeyim kesimini de gördükİçinizi rahat tutun o zaman, güzel şeyler düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?