Pgt embriyo transferi yaptiranlar paylasalim

Son 3 aydır şişli memorialde tedavi görüyorum ve bulduğumuz,5. Güne gidebilen embriyoyu pgt ye yolluyoruz. Transfer ettirmeyip toplatmaktı amacımız ancak mümkün olmuyor.
Anladim
İzmir Ege üniversitesinde yapiliyor diye duymuştum....Ama emin degilim benim yadim 37 riske atmak istemedim 2 tane gitti genetige 1 tane sağlam geldi hakkımızda herseyin hayırlısı biz 350 dolara yaptırdık 1 tane pgt yi

Ben 41 yaşında olduğum için dr önerdi, o yüzden yolluyoruz pgt ye

Ben 41 yaşında olduğum için dr önerdi, o yüzden yolluyoruz pgt ye
Kesinlikle pgt yapilmali benim doktorum izmirde pgt saglikli gelip de tutturamadım hasta olmadı dedi taaabi ki Allah bilir tutarsa bilgi veririm eğer imkanınız varsa özelde iyi bir doktora yaptırın derim....Bence bh doktorun embriyo transferi cocek fidan dikme gibi geliyor bana bazıların elinden iyi tutuyor Bu arada bil meryem süresi okuyun çocukları sevindirin veren Sllah ol deyince olur taaa hı önlemini de almak lazım....

İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. Ben İstanbul da biraz araştırma yaptım 500 ile 750$ arası istiyorlar tek embriyo için sma olduğundan en az 5 embriyo göndermek gerekiyormuş bende 30 yaşındayım ama maddi açıdan özeller bizi oldukça aşıyor o yüzden devlet ya da üniversite hastanelerinde yapan yerleri araştırmaya çalışıyorum.

Hakkımızda hayırlısı olsun....

Ben de başladım. İlk tedavi de 2 tane gitti ikisi de sağlıksız geldi. Denemeye devam

Anladım inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Bize de doktor önerdi genetik raporumuz da mevcut onun için araştırıyorum bende.
Kesinleşmiş bir genetik test var ortada kendi kendine hamile kalıp riske atmayın çocuk sma olursa çok daha büyük paralar dökeceksiniz bebeğinizin günden güne erimesini izleyeceksiniz sperm iyi yumurtam iyi diye düşünmeyin Allah korusun sma çok zor bir rahatsızlık

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum
Eşim ve ben genetik bir hastalığın taşıyıcısıyız
Daha önce normal yoldan hamile kaldım ve üç buçuk aylıkken sonlandı gebeliğim
Bebeğimin hasta olduğu ortaya çıktı
Şimdi de aynı riske girmemek için tüp bebek yapmayı düşünüyoz ilk denememiz olucak fazla bilgi birkimim yok
Normal tüp bebek olmuyormuş galiba bizimki pgt ile olması gerekiyormuş
Türkiyeden fiyat aldık ilaç masrafları hariç 5000 euro para dediler fiyat hakkında bilgisi olan var mı
Yada yaptırdıysanız bildiğiniz iyi bir doktor var mı

Hangi sehirdesiniz? İzmir 'de Erol Tavmergen'i oneriyorum. Tup bebek haric PGT masrafı biz 8 embriyo icin 40 bine yakın bir ucret odedik.

Bende ege Üniversitesin de yaptıracağım canım embriyo başına 150 dolar dediler bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…