Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesaj kutuna bakar msnhayır ben kendim araştırdım eğer bağışıklığa sıkıntısı varsa o da bebegi öldürüyormuş internette yaziyor doktorların umrunda mi canim sen kendini çiziyorsun artik sağlıklı gebeligin varsa bakıyorlar diğerlerine umur etmiyorlar bu teste sıkıntı varsa gebelik öncesi serum kortizon veriliyor
Daha önce tüp bebek yaptırdınız mı? Peki kaybettiğiniz bebekleri genetiğe yolladınız mı size fikir verirdi aslındayok ben kendim düşünmeye başladım sabit bir doktor yok ki çare bulamayınca hep degistirdim çünkü hem istiyorum ölmesin diyorum sağlıklı olursa belki ölmez kan pihtilasmasi heterezigot bu kadar ölmesine sebep olurmu 5 kaybim var cd56 testi varmis bir de onu yaptıracam bağışıklık testiymiş ne yapacagimi bilmiyorum bu kadar kürtaj sonundada rahmin de alınırsa kotu
Pataloji net bi sonuç vermez malesef pgt li tüp bebek deneyin isterseniz iyi bi doktor bulupgönderir dedim göndermemişler patolojiyle gitmis
Bebeklerin ölüm sebebi kesinlikle pıhtılaşma değil bende geçen hafta 5.bebeğimi kaybettim 1 tane dışında hiç birinden kalp atışı duymadım cd56 değilde ramatoloji bölümünde birtakım testler yaptırdım oda bebeği vücudun kabul edip etmediğini anlatan testlerden negatif çıktı ona rağmen doktorum bağışıklık baskılayıcı serum ve hap tedavi uyguladı ama yine hüsrana uğradım hangi doktora gidersem gideyim sebepsiz grubundansın ya olana kadar devam yada genetiği incelenmiş tüp bebek diyoryok ben kendim düşünmeye başladım sabit bir doktor yok ki çare bulamayınca hep degistirdim çünkü hem istiyorum ölmesin diyorum sağlıklı olursa belki ölmez kan pihtilasmasi heterezigot bu kadar ölmesine sebep olurmu 5 kaybim var cd56 testi varmis bir de onu yaptıracam bağışıklık testiymiş ne yapacagimi bilmiyorum bu kadar kürtaj sonundada rahmin de alınırsa kotu
pgt mi uygulayalim acaba bende hasimato da var inferlite tup bebek merkezinemi gidelim denemek tamamda ya gene kurtaj olursak rahmin alinmasina yok acmazmi bu 5 inde de kurtajmi oldunuzBebeklerin ölüm sebebi kesinlikle pıhtılaşma değil bende geçen hafta 5.bebeğimi kaybettim 1 tane dışında hiç birinden kalp atışı duymadım cd56 değilde ramatoloji bölümünde birtakım testler yaptırdım oda bebeği vücudun kabul edip etmediğini anlatan testlerden negatif çıktı ona rağmen doktorum bağışıklık baskılayıcı serum ve hap tedavi uyguladı ama yine hüsrana uğradım hangi doktora gidersem gideyim sebepsiz grubundansın ya olana kadar devam yada genetiği incelenmiş tüp bebek diyor
toplamda ne kadar giduyor bu isleme amin insallahMerhabalar bendede 2 kromozomumda genetik bozukluk çıktı ben normal yolla 2 kez gebe kaldım ancak 2 si de düştü kürtaj oldum sonra bu hastalığı öğrendim şimdi tüp bebek yaptırdım 5 yumurtadan 2 2 pgt yaptıralım dediler 2 tanesini dün gönderdik Allahım inşallah hayırlı haberler gelecek sonuç 15 gün sonra ben Samsun medicane hastanesinde yaptırdım pgt işlemini Ankara’ya gönderdiler orada işlem yapılacak Rabbim sonunu iyi eder inş![]()
Sizin haşimato tetikliyor olabilir kayıpları önemli bir rahatsızlık bende hiç bir sıkıntı yok 2 kürtaj oldum 2 kimyasal sonuncuyu kürtaj istedim genetiğe parça gitsin diye ama kendi kendime yapmak zorunda kaldım ilgilenmediler bilepgt mi uygulayalim acaba bende hasimato da var inferlite tup bebek merkezinemi gidelim denemek tamamda ya gene kurtaj olursak rahmin alinmasina yok acmazmi bu 5 inde de kurtajmi oldunuz
20 bini buldu canım bizimki Rabbim sonunu güzel etsin inşallah hala sonucu bekliyoruztoplamda ne kadar giduyor bu isleme amin insallah