Pgt genetik tarama ile tüp bebek yaptıranlar kimler

Pgt ile tup bebek yaptiranlar var mı basari ilerlerleyisi ne kadar auruyor sonrasinda transfer ne zamana yapiliyor
Merhaba, pgt sonuçları en geç 2-3 haftada çıkıyor. Adet başlangıcı ile transfer sürecine başlıyorsunuz eğer doktor farklı bir tetkik vs istemezse (histeroskopi veya yeni bir rahim filmi gibi). Yaşınız 37-38 üstü ise pgt kesinlikle tavsiye ederim. Ben 40 yaşındayım, 4 tane embriyodan sadece biri sağlıklı gelmişti. İnşallah her şey gönlünüzce olur bol şanslar diliyorum 🙏🍀

Ben dmd taşıyıcısıyım o yüzden pgt tüp bebek tedavisi görüyorum ama bu süreç çok zormuş. 2 kez yumurta toplattım. Birincisinde 10 yumurtadan 8 i olgun çıktı ve biyopsi alınan 4 tane idi. 2. Yumurta toplatmamda 17 yumurta toplandı ama orta kalite dendi ve 6. Gündeyim hala biyopsi alınan yok büyük bi hayal kırıklığına uğradım. Benim gibi olanlar var mı? Merak ettim.

Pgt ile tup bebek yaptiranlar var mı basari ilerlerleyisi ne kadar auruyor sonrasinda transfer ne zamana yapiliyor
Ben yapdım 3 haftada genetık cevabı geldı reglde transferw hazılrın gelıyır , bunda once pgtsız 2 trabaferım vardı malesef

Back
X