- 21 Ağustos 2020
- 153
- 124
- 53
- 36
- Konu Sahibi selanikgelini
-
Benim bir doğal yolla gebelikten düşüşüm, bir negatif bir de kimyasal sonuçlanan iki tüp bebek denemem var diye şimdiki doktorum bana da pgt önerdi. Pgtden olumlu gelen iki embriyom vardı ama maalesef negatif aldık, kimyasal bile olmadı, o kadar tutunmamışlar yani. Şimdiki aklım olsa pgt yaptırmazdım, çok gerekliyse ngs baktırırdım en azından daha çok kromozom bakılırdı. Bi de ben direk biyopsi yapılacak sanıyordum embriyolarım zaten zayıf kalite idi. Dondurdular üç gün sonra çözdürdüler biyopsi yapıp yeniden dondurdular ben şok. Benimkilerke aynı kalitede Embriyoyla insanlar Pozitif aldı benim de içimde embriyolar iki kere çözündürülüp donmaya çözünmeye ve biyopsiye dayanamadı mı acaba diye kuşkular kaldı.Merhaba arkadaşlar. 2 kez tüp bebek denemesi ve 2 si de kimyasal gebelıkle sonlandı. Doktorum pgt önerdi. Ancak pahalı geldi ve konu hakkında çok bilgimiz yok. Daha önce bu yöntemi deneyen ve olumlu sonuç alanlar varsa yardımcı olursa sevinirim
Merhaba ben de pgt yaptırıcam. Yarın yumurtalar toplanıcak. 3.gün pgt işlemi uygulanıcak 5.gün transfer. O 2günü dondurucaklarmıkiii??Benim bir doğal yolla gebelikten düşüşüm, bir negatif bir de kimyasal sonuçlanan iki tüp bebek denemem var diye şimdiki doktorum bana da pgt önerdi. Pgtden olumlu gelen iki embriyom vardı ama maalesef negatif aldık, kimyasal bile olmadı, o kadar tutunmamışlar yani. Şimdiki aklım olsa pgt yaptırmazdım, çok gerekliyse ngs baktırırdım en azından daha çok kromozom bakılırdı. Bi de ben direk biyopsi yapılacak sanıyordum embriyolarım zaten zayıf kalite idi. Dondurdular üç gün sonra çözdürdüler biyopsi yapıp yeniden dondurdular ben şok. Benimkilerke aynı kalitede Embriyoyla insanlar Pozitif aldı benim de içimde embriyolar iki kere çözündürülüp donmaya çözünmeye ve biyopsiye dayanamadı mı acaba diye kuşkular kaldı.
Anlamadım taze transfer mi? Pgt sonucu 20 gün sonra geliyorMerhaba ben de pgt yaptırıcam. Yarın yumurtalar toplanıcak. 3.gün pgt işlemi uygulanıcak 5.gün transfer. O 2günü dondurucaklarmıkiii??
Yok benimkini 2güne yetiştiririz dedi.Anlamadım taze transfer mi? Pgt sonucu 20 gün sonra geliyor
selam sizin kaçıncı denemeniz acaba. inşallah hayırlı sonuçlar alırsınızMerhaba ben de pgt yaptırıcam. Yarın yumurtalar toplanıcak. 3.gün pgt işlemi uygulanıcak 5.gün transfer. O 2günü dondurucaklarmıkiii??
Benim ilk denemem. Eşimin sperm sayısı 5milyon oyüzden doktorum pgt istedi bizde kabul ettik. Yarın yumurta toplanıcak bakalımselam sizin kaçıncı denemeniz acaba. inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
5 dusuk yapmis biri olarak tup bebege basvurmustuk 3 sene once sirf pgt icin. Ve iyikide yaptirmisim diyorum. Saglikli bir gebelim yasadim suan evladim 2 yasinda. Hic tereddut etmeyin derim :)Pgt doktor oneriyorsa yaptirin. Pgt para tuzagi degildirMerhaba arkadaşlar. 2 kez tüp bebek denemesi ve 2 si de kimyasal gebelıkle sonlandı. Doktorum pgt önerdi. Ancak pahalı geldi ve konu hakkında çok bilgimiz yok. Daha önce bu yöntemi deneyen ve olumlu sonuç alanlar varsa yardımcı olursa sevinirim
çok teşekkür ederim sağolun. darısı başımıza inşallah. yaptıracagız kafamız rahat olsun en azından diyoruz sonradan aklımızda kalmasındansa5 dusuk yapmis biri olarak tup bebege basvurmustuk 3 sene once sirf pgt icin. Ve iyikide yaptirmisim diyorum. Saglikli bir gebelim yasadim suan evladim 2 yasinda. Hic tereddut etmeyin derim :)Pgt doktor oneriyorsa yaptirin. Pgt para tuzagi degildir
hayırlı haberlerle inşallahBenim ilk denemem. Eşimin sperm sayısı 5milyon oyüzden doktorum pgt istedi bizde kabul ettik. Yarın yumurta toplanıcak bakalım
Ben cok arastirmistim Pgt yi ilk aklimiza ya bu doktor para icinmi yapiyor acaba demistik bizde. Para tuzagi olarak gormustuk. Ama hic de oyle degilmis. Okadar faydali birsey ki. Biraz pahali ama yapmaya degerçok teşekkür ederim sağolun. darısı başımıza inşallah. yaptıracagız kafamız rahat olsun en azından diyoruz sonradan aklımızda kalmasındansa
Tuplemi 5 düşük yaptınız doğalmiBen cok arastirmistim Pgt yi ilk aklimiza ya bu doktor para icinmi yapiyor acaba demistik bizde. Para tuzagi olarak gormustuk. Ama hic de oyle degilmis. Okadar faydali birsey ki. Biraz pahali ama yapmaya deger
Dogal canimTuplemi 5 düşük yaptınız doğalmi
Peki kimyasalmiydu hepsiDogal canim
Evet canim kimyasaldi. Yani hamilesin diyordu doktorlar 10 gunu bulmuyordu hamileligim. Beta hcg 2 ye katlanmiyordu.Peki kimyasalmiydu hepsi
Allah bağışlasın evladınızi
Çok şükür bir bebisin olmuş..Evet canim kimyasaldi. Yani hamilesin diyordu doktorlar 10 gunu bulmuyordu hamileligim. Beta hcg 2 ye katlanmiyordu.
InsaAllah kuzum ben inaniyorum pgt den sonra olacagina . Yolun daha basindasin pes etme. Maddi de tabi onemli bu konuda. Bizimde genetigimize bakilmisti esimle. Hic bir sorun cikmamisti. Bu pgt islemi yumurtanin genetigine bakiliyor. Yani down sendromlumu degilmi diye bile anlasiliyor herseyi. En iyisinin iyisini seciyorlar artik. Yani teknoloji cok ilerledi. Benden onceki tup bebek yaptiran arkadasim yumurtanin iyisi secilmisti transfer yapilmisti.ama pgt oyle degil dahada iysiini bulup transfer yapiyorlar sansin daha da artiyorÇok şükür bir bebisin olmuş..
Darısı bizlere.olsun inşallah.
Benim biri kimyasal ikincisi iki kese 3ncusu 3 aylık kalbi durdu. Tüp bebekti hepsi.. kromozom genetik kanda normal
Valla yolun başına değil sonuna geldimInsaAllah kuzum ben inaniyorum pgt den sonra olacagina . Yolun daha basindasin pes etme. Maddi de tabi onemli bu konuda. Bizimde genetigimize bakilmisti esimle. Hic bir sorun cikmamisti. Bu pgt islemi yumurtanin genetigine bakiliyor. Yani down sendromlumu degilmi diye bile anlasiliyor herseyi. En iyisinin iyisini seciyorlar artik. Yani teknoloji cok ilerledi. Benden onceki tup bebek yaptiran arkadasim yumurtanin iyisi secilmisti transfer yapilmisti.ama pgt oyle degil dahada iysiini bulup transfer yapiyorlar sansin daha da artiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?