ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN CANIM MASALLAH YAVRUNA
sen benim icin bi umutsun canim....oglun ve sen Allaha emanetsiniz....insallah 9 ay sonra bende böyle topik acabilirim...Allah senden razi olsun...Allah bizlerede nasip etsin...
tebrik ederim canım
analı babalı büyüsün bebişin
Allah analı babalı büyütsün. Bizim de 2 deneme başarısız. Doktorumuz üçüncü için PGT yapalım dedi. ama ben çok endişeliyim hiç sağlıklı embriyo bulunmazsa diye. gerçi genetik testte bi sorun çıkmadı ama.
siz nerde yaptırdınız PGT'yi. genetik test size mi eşinize mi yapıldı acaba...
İşte bu yazınız bize moral oldu teşekkürler.Allah analı babalı büyütsün..
Tebrik ederim Allah bağışlasın...
Allah bağışlasın, maşallah.....
Allah uzun ömürler versin.....
maşaallah subhanallah cnaım Allah hayırlı sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin biricik oğluna.darısı bizlere inşaallah.dua et bizim için.sevgiler...
tatlımmmm burdan da tebrik edeyim istedimmmmm Şeniz
böyle haberleri paylaşmak kadar güzeli yok ;,Allah ep böyle güzel ve sağlıklı haberleri paylaşmayı nasip etsin ...
ve okuyanlar için de müthiş umut oluyor tabi , inşallah ben de hayırlısıyla doğumdan sonra gelir paylaşırım yaşadıklarımı tüm kader dostlarımızla ...
maşallah maşallah maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlerinde başına
Tebrik ederim Allah bağışlasın yavrunu a.s.
Allah-u Teala, sizi onsuz; onu sizsiz bırakmasın. Darısı isteyenlerin başına.
Tebrikler Allah analı babalı büyütsün İnşallah bende bu ay içinde kısmetse tedavime başlıcam,bizede PGT yapılacak bende çok korkuyorum ya sağlam embriyo çıkmazsa diye,Bu 3.denemem olacak daha önce Pgt yapılmamıştı.
canım allah analı babalı hayırlı bir evlat etsin inş..yalnız senin başlığını PGT ye rağmen değil bence TRANSLOKASYONA rağmen bebeğimi elime aldın demen daha önemli emin ol.çünki pgt bazı rahatsızlıklarda kesin sonuç verirken translokasyon için aynı şeyi söyleyemiyoruz.ama yinde translokasyonlu çok insan için ümit olduğuna emin ol.tekrar hayırlı olsun sevgiler
Allah analı,babalı büyütsün,uzun ömürler versin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?