Pgt kaç embryon yoladız kaçı sağlıklı geldi ?

Embriyolar pgt ye gittiğinde 32 yaşındaydım 5 tane gönderdim 4 sağlıklı 1 mozaik geldi. Birini transfer oldum 16 haftalık gebeyim
Rabb'im bağışlasin sjze inşallah ❤️ benim de 4 tane gönderdiğim embriyodan 3u sağlıklı bir tane de mozaik geldi. Mozaik olan imha mi ediliyor nasıl oluyor süreç sağlıklı olan transfer edildikten sonra acaba ?

Rabb'im bağışlasin sjze inşallah ❤️ benim de 4 tane gönderdiğim embriyodan 3u sağlıklı bir tane de mozaik geldi. Mozaik olan imha mi ediliyor nasıl oluyor süreç sağlıklı olan transfer edildikten sonra acaba ?
Amin inşallah 🤲 ben imha ettirmedim mozaik oranı çok yüksek değil dondurmanizi tavsiye ederim demişti doktor bizde dondurduk. Ama en sona kalıyor transfer sıralamasında. Önce sağlıklı en kaliteli olan hangisi ise onunla denemeye başlıyorsunuz. Mozaik oranı yüzde kaç geldi sizin?

Amin inşallah 🤲 ben imha ettirmedim mozaik oranı çok yüksek değil dondurmanizi tavsiye ederim demişti doktor bizde dondurduk. Ama en sona kalıyor transfer sıralamasında. Önce sağlıklı en kaliteli olan hangisi ise onunla denemeye başlıyorsunuz. Mozaik oranı yüzde kaç geldi sizin?
Onu sormadim açıkçası mozaik embriyo diye bir şeyden haberim yoktu. Sonuçlar çıkınca bir tanesi mozaik üç tanesi de sağlıklı dedi sadece embriyolog. Sağlıklı in birini transfer ederiz gerisini de dondururuz o halde herhalde. Ya da direkt kalan iki taneyi mi dondursam da diyorum. Emin olamadım. Dondurma ücreti de bunu düşünmeme etken

Transfer hazırlığına geçeceğiniz zaman doktorunuzla konuşursunuz zaten o sizi yönlendirir donduralim yada imha edelim diye. Dondurulacak embriyoya tane başı ücret değilde paket halinde ücret alıyorlarsa o zaman degerlendirebilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun transferiniz inşallah pozitifle sonuçlanır 🤲

Bende monozomi vardı ama imha edıldi sadece sağlıklılar saklandı bu ay transfer olurum ınshAllah

Mende 2-3 gune olurum , başlıycam rahım hazılrığına kasımda aralıkda ara verdım ) kendım bıraz moralım falan duzeldın dedım
Yaa modunuzun yüksek olması çok önemli bence de bu süreçte gerçekten. İyi yapmışsiniz bence. İnşallah hemencecik tutunur bebeğiniz 🌷

Merhaba ben 5.gün 2bb ve 6.gün 3bb olmak üzere 2 embriyo pgtye gönderdim 6.gün olumlu geldi,diğeri 1.kromozom parsiyel trizomi geldi
3 tane 3.embriyom var bir toplama daha olacak sonra önce 5.gün götürülecek giderse pgtye yollayacağım tekrar genetiği düzgün bulabilir miyim endişeliyim
İlkinde 2 tane gönderdiğim için umudum yoktu benim yaşımda ortalama 4 taneden 1 tane sağlıklı gelir demişlerdi inş benim ortalama 2 de 1dir sona yaklaştıkça daha bir karamsar olmaya başladım

Merhaba ben 5.gün 2bb ve 6.gün 3bb olmak üzere 2 embriyo pgtye gönderdim 6.gün olumlu geldi,diğeri 1.kromozom parsiyel trizomi geldi
3 tane 3.embriyom var bir toplama daha olacak sonra önce 5.gün götürülecek giderse pgtye yollayacağım tekrar genetiği düzgün bulabilir miyim endişeliyim
İlkinde 2 tane gönderdiğim için umudum yoktu benim yaşımda ortalama 4 taneden 1 tane sağlıklı gelir demişlerdi inş benim ortalama 2 de 1dir sona yaklaştıkça daha bir karamsar olmaya başladım
Pgt olumlu var dedınız 1 tanesı yetmıyormkı?

Bir toplama daha yapalım dedi istatiksel olarak yüzde 70 miş tutunma oranı sanırım ondan
Ben de 2 tane var genetıklı yeter dedıler ama 1 toplamada oldu , ama doktor zaten 1 tane transfer edecek ya gereklı vsrsa elınızde ondan merak etdı

Ben de 2 tane var genetıklı yeter dedıler ama 1 toplamada oldu , ama doktor zaten 1 tane transfer edecek ya gereklı vsrsa elınızde ondan merak etdı
Ne güzel sizin tek toplama da olmuş benim Bursa’da 1 tane 3.gün var onu İstanbul’a taşıyacağım İstanbul’da şu an 2 tane 3.gün var biri 8 diğeri 5 hücreli,yakın zamanda tedaviye başlayacağım inşallah yolunda gider her şey,çevremde benim yaşlarımda ve daha büyük hemen hemen herkes tedavisiz hamile kalıyor,sizin yaşınız kaçtı acaba teşekkür ederim bu arada cevaplarınız için

Ne güzel sizin tek toplama da olmuş benim Bursa’da 1 tane 3.gün var onu İstanbul’a taşıyacağım İstanbul’da şu an 2 tane 3.gün var biri 8 diğeri 5 hücreli,yakın zamanda tedaviye başlayacağım inşallah yolunda gider her şey,çevremde benim yaşlarımda ve daha büyük hemen hemen herkes tedavisiz hamile kalıyor,sizin yaşınız kaçtı acaba teşekkür ederim bu arada cevaplarınız için
Evet bende 2 defe opu oldum ilk opumda bir kımysal bır negatıfım oldu gerı kalan embryonları ımha etdırdım yapmadım 2 cı opu olub genrtıklı yapdım bu defa 36 yaşım var , sizin yaşınız kaç ? Ilk denememı?

Back
X