Benim ankarada yaptırdığım merkezde aynı şekilde çalıştı. 3 tane 5.gün hepsini gönderdim 2 tane de 6.gün blast olanlar vardı onların biyopsilerini alıp ayrıca dondurdular eğer 5.günler olumsuz gelseydi 6.günlerin biyopsileri teste gidecekti. Ama her merkez böyle calısıyor mu bilmiyorumdoğru anladım mı emin olmak istiyorum şuan 4 embriyonun hepsinden biyopsi alınmasını öncelikli olarak en iyi iki kalite embriyomun pgtye gönderilmesini daha sonrasında da sonuca göre iki embriyomdan tekrar genetik inceleme yapılmasını talep edebilirim
malesef şişli memorialin labaratuvarı böyle çalışmıyormuş anladığım kadarıyla “aynı anda biyopsi + analiz alma” olarak işleyişleri, kalanlar donduruluyor pgt istenirse çözdürülüp biyopsi alınıp donduruluyormuş bunuda önermiyoruz dediler iki tanesini genetiğe gönderiyoruz onlarında biyopsi alındığında dondurulduğunda kaliteleri 6ab ve 5aa olmuş oldu diğer ikiside akşam dondurulucak sabah kaliteleri 3 lerdeydi bu dondurduklarımızda sabah 4aa ve 4ab diBenim ankarada yaptırdığım merkezde aynı şekilde çalıştı. 3 tane 5.gün hepsini gönderdim 2 tane de 6.gün blast olanlar vardı onların biyopsilerini alıp ayrıca dondurdular eğer 5.günler olumsuz gelseydi 6.günlerin biyopsileri teste gidecekti. Ama her merkez böyle calısıyor mu bilmiyorum
Benim yumurtalar toplanmadan önce soruldu pgt istiyormusunuz diye hatta bunun için özel sözleşmeleri imzaladık, kaç adet toplanır veya kaç tanesi kalitelidir bu belli olmadan sordular, biz istemedik. Ama sorduğumuzda tüm toplananlarıda gönderebilirsiniz, ama tek tek de gönderebiliriz dondurmadan önce demişlerdi, donduktan sonra gönderilmediğini bu yüzden öncesinde onay vermemizi istedilerbana hiç bu seçenekten bahsetmediler kalitelerini bile ben sorunca söylediler gerçekten çok şaşkınım ben bu merkezi labaratuvarı iyi diye seçmiştim halbuki yani ben şimdi bu 4 embriyodan istediğim sayı kadar pgt gönderebilirim daha sonra sağlıklı sonuç gelmezse tekrar gönderebilirmiyim
İnşallah ikisi de sağlıklı gelirmalesef şişli memorialin labaratuvarı böyle çalışmıyormuş anladığım kadarıyla “aynı anda biyopsi + analiz alma” olarak işleyişleri, kalanlar donduruluyor pgt istenirse çözdürülüp biyopsi alınıp donduruluyormuş bunuda önermiyoruz dediler iki tanesini genetiğe gönderiyoruz onlarında biyopsi alındığında dondurulduğunda kaliteleri 6ab ve 5aa olmuş oldu diğer ikiside akşam dondurulucak sabah kaliteleri 3 lerdeydi bu dondurduklarımızda sabah 4aa ve 4ab di
İyi olmuş inşallah sağlıklı haberler alırsınızmalesef şişli memorialin labaratuvarı böyle çalışmıyormuş anladığım kadarıyla “aynı anda biyopsi + analiz alma” olarak işleyişleri, kalanlar donduruluyor pgt istenirse çözdürülüp biyopsi alınıp donduruluyormuş bunuda önermiyoruz dediler iki tanesini genetiğe gönderiyoruz onlarında biyopsi alındığında dondurulduğunda kaliteleri 6ab ve 5aa olmuş oldu diğer ikiside akşam dondurulucak sabah kaliteleri 3 lerdeydi bu dondurduklarımızda sabah 4aa ve 4ab di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?