Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende pgtli tup bebekle hamileym Ben genartta yaptrdm doktorm orda calismiyor AMA anlasmasi var yumurta toplama transferini orda gerceklestiryor
2 tane transfer edildi ikiside tuttu 3.tedavimdi ilk tedavmde hamile kalmistm dusuk yapmistm erken donemdekaç embiryo transfer ettiler peki size?
2 tane transfer edildi ikiside tuttu 3.tedavimdi ilk tedavmde hamile kalmistm dusuk yapmistm erken donemde
Suanlik bir kiz bir erkek ayrintili ultrasonu bekliyorm onda kesinlesir insallah canm allahm hepimiznde kucaklarini saglikli bebislerle doldursn insallahBu arada cinsiyetleri belli mi?![]()
Ben yaptırdım tatlım geçen hafta eşim ve benim 597 tl tuttu 15 gün içinde de sonuç çıkıyor. Senden 8 tüp eşinden de 1 tüp kan alıyorlar.
Bende pgtli tup bebekle hamileym Ben genartta yaptrdm doktorm orda calismiyor AMA anlasmasi var yumurta toplama transferini orda gerceklestiryor
Merhaba sebebi ne gösterildi yaptırdınız benim 2. Tüp bebek de transferin ertesi gün embiryo da 2 halka olması gerekirken 3 halka görülmüş doktor pgt yapmalısınız dedi ama gerekliliği nedir bilmiyorumBende pgtli tup bebekle hamileym Ben genartta yaptrdm doktorm orda calismiyor AMA anlasmasi var yumurta toplama transferini orda gerceklestiryor
merhaba doktorunuz kim di..birde genartta hakında bilgi verör misin bnde orda yaptırmak istiyorum ..birde durumunuz dan bahseder misin.kromozom bozuklugu icin mj pgt denediniz ..sorununuz neydiBende pgtli tup bebekle hamileym Ben genartta yaptrdm doktorm orda calismiyor AMA anlasmasi var yumurta toplama transferini orda gerceklestiryor
Merhaba pgt hakkında bilgi almaya çalışıyorken sizin yorumunuzu gördüm. İnşallah her şey yolundadır ve bebeğinizi sağlıklı olarak kucağınıza almışsınızdır. Ben de bu ayki periodumda 2 tane pgt yapılmış b kalite embriyo transfer edicem inşallah.Bende pgtli tup bebekle hamileym Ben genartta yaptrdm doktorm orda calismiyor AMA anlasmasi var yumurta toplama transferini orda gerceklestiryor