Pgt li tüp bebek

Ben yaptırdım tatlım geçen hafta eşim ve benim 597 tl tuttu 15 gün içinde de sonuç çıkıyor. Senden 8 tüp eşinden de 1 tüp kan alıyorlar.

Bende pgtli tup bebekle hamileym Ben genartta yaptrdm doktorm orda calismiyor AMA anlasmasi var yumurta toplama transferini orda gerceklestiryor

2 tane transfer edildi ikiside tuttu 3.tedavimdi ilk tedavmde hamile kalmistm dusuk yapmistm erken donemde

aynı benim gibi benim de ilk tedavimde tuttu ama düşük yaptım doktor bana da iyi embiryo olursa ikisini de koyacak inşallah seninki gibi tutar :)

Ankara fiyalarını bilmiyorum ama benim istanbul daki rakamım ilaçlar dahil 9,500 ü buluyor..

Ben yaptırdım tatlım geçen hafta eşim ve benim 597 tl tuttu 15 gün içinde de sonuç çıkıyor. Senden 8 tüp eşinden de 1 tüp kan alıyorlar.

canım bu soyledıgın pgt yontemı mı. 597 lıra mı alıolar ekstra

Bende pgtli tup bebekle hamileym Ben genartta yaptrdm doktorm orda calismiyor AMA anlasmasi var yumurta toplama transferini orda gerceklestiryor

canm ben de 3 denemede basarısız oldum ankaraya gelmeyı dunsunuyorum ama pgt yontemını anlatır mısın bır de tup bebek fıyatı ne kadar tuttu pgt ıcın ayrıca ne kadar alıolar ucret

Bende özel bir hastanede yaptirdik 4 dollenen yumurta dan 2 temiz çıktı ama tutmadi :( 3500 tl verdik adaletsizlik bu ya allah yardımcımız olsun

Merhaba sebebi ne gösterildi yaptırdınız benim 2. Tüp bebek de transferin ertesi gün embiryo da 2 halka olması gerekirken 3 halka görülmüş doktor pgt yapmalısınız dedi ama gerekliliği nedir bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar benim pgt ye 1 embriyom gitti ve çok şükür temiz çıktı. 10 gün sonra transfer edecekler.çok heyecanlıyım.dualarınızı bekliyorum.ilk bebeğimde edward sendromu vardı 4 aylıkken sonlandırdılar üzüntüsünü çok yaşadım.Rabbim bu kez kucağıma almayı nasip etsin inşallah.bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah

merhaba doktorunuz kim di..birde genartta hakında bilgi verör misin bnde orda yaptırmak istiyorum ..birde durumunuz dan bahseder misin.kromozom bozuklugu icin mj pgt denediniz ..sorununuz neydi

MERHABALAR .Bizde ANKARA geneartta yaptırmayı düşünüyoruz suan araştırma asamasındayız.bizim sorun eşimde dengeli translokasyon var.Bir tane düşük oldu .risk almamak ıcın pgt tüp bebek yaptıracağız. İstanbul da ve ankarada pgt yaptıran tavsıye ettıgınız hastane doktor varsa yazabılır mısınız ? her kurum farklı fıyat uygulaması yapıyor sizlerde paylaşımda bulunursanız cok memnun oluruz.bizlere fıkır olur ...

Merhaba pgt hakkında bilgi almaya çalışıyorken sizin yorumunuzu gördüm. İnşallah her şey yolundadır ve bebeğinizi sağlıklı olarak kucağınıza almışsınızdır. Ben de bu ayki periodumda 2 tane pgt yapılmış b kalite embriyo transfer edicem inşallah.
Sormak istediğim sizin embriyonuzun kalitesi neydi, tek embriyo mu transfer edildi? Transfer öncesi ilaç kullandınız mı( Doğum kontrol hapı gibi) hatırlıyorsanız lütfen tecrübrlerinizi yazın. Çok teşekkürler şimdiden.

Bende de 1-7 translokayson war. 1 basarisiz Pgt 1dusuk 1erken dogum rahim agzi yetmezligi plesenta previa bilmem ne bilmem ne bisürü sey yaşadım. Şimdi çok şükür sağlıklı 20 aylık oğlum war boswerin kizlar bu işleri allaha bırakın ben doğal yollarla hamile kaldım yaşadığım herseyi unuttum başka da çocuk dogurmuycam eğer yukarida bahsettigim seyler hakkinda konusmak isteyen Warsa yaşadığım hersey hakkında sorabilirsiniz 530 402 72 92

Selam kızlar bahçeci de pgt yaptıran oldu mu? Başarı şansı nedir? Bir de fiyatlar çok yüksek diye okudum doğru mu :( bilgisi olan varsa yardım ltffff

Back
X