Kaçıncı Pgtli embriyo transferinde pozitif gördünüz? (Buradaki pozitflik sağlkla ilerleyn gebelk)

• 1.transfer

• 2.transfer

• 3.transfer

• 4 ve üzeri transferlerde

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kalbi durmuş olsaydı dediğiniz olabilirdi ama bence direkt kanamalı düşük olduysa genetikle alakalı değildir diye düşünüyorum. Bir histeroskopi ya da hsg oldu mu kürtaj sonrası? Bir de pıhtılaşma ve katil hücre testleri verdiniz mi?
Aslında kanamada oluyor maalesef bebekte bi sıkıntı varsa bnm kızım özel gereksinimli ve benim aşırı kanamam olmuştu 10. haftalarda dr sağlıklı değilse düşebilir falan demişti düşerse çok üzülme gibisinden 🤦🏻‍♀️bildiğin adet kanaması gibi geliyodu hastanede yattım azalana kadar. yaklaşık 1 ay sürdü oğlumda bi sorun yoktu ondada oldu kanama ama çok değildi. İlk gebelikte de kalp durmuştu 2 hafta sonra farkedildi kanama olmadı bak onda

3 adet pgtli embriyonuz varsa bilimsel araştırmalara göre yüzde 90 gebelikle sonuçlanıyor. Dr unuz sizin de şansınızı artırmak için bu yolu deniyor bence doğru bir düşünce 🙏🏼 ben henüz opu olmadım, şişli Memorial deyim şuan.
Evet yurtdışında da 1 çocuk isteniyorsa genetikli 3 embriyo,2 çocuk isteniyorsa genetikli 6 embriyo istendiğini okudum.
Ben cuma opu oldum bugün embriyoların 3.günü 5 e giderse genetiğe gidecek inşallah
Ama mesela aklıma şu geldi embriyolarımdan 1 tanesi 3.gün 5 hücreli bunun 5 e gitme olasılığı çok çok düşük acaba onu 3.günde mi dondursaydım diye çok sonradan aklıma geldi rahimde şans verilse miydi acaba dedim

Aslında kanamada oluyor maalesef bebekte bi sıkıntı varsa bnm kızım özel gereksinimli ve benim aşırı kanamam olmuştu 10. haftalarda dr sağlıklı değilse düşebilir falan demişti düşerse çok üzülme gibisinden 🤦🏻‍♀️bildiğin adet kanaması gibi geliyodu hastanede yattım azalana kadar. yaklaşık 1 ay sürdü oğlumda bi sorun yoktu ondada oldu kanama ama çok değildi. İlk gebelikte de kalp durmuştu 2 hafta sonra farkedildi kanama olmadı bak onda
Ben de iki kürtaj oldum, hiç kanama olmadı ama ikisine de sağlıksız büyük ihtimal dendi. Dediğiniz gibi tutunamayıp düşmesi, şayet rahimsel bir sebep değilse genetikten olabiliyor. Zor durumlar valla ne diyeceğimi bilmiyorum, elimizden geleni yapıp takdiri Allah a bırakacağız artık. 🤲🏼

Evet yurtdışında da 1 çocuk isteniyorsa genetikli 3 embriyo,2 çocuk isteniyorsa genetikli 6 embriyo istendiğini okudum.
Ben cuma opu oldum bugün embriyoların 3.günü 5 e giderse genetiğe gidecek inşallah
Ama mesela aklıma şu geldi embriyolarımdan 1 tanesi 3.gün 5 hücreli bunun 5 e gitme olasılığı çok çok düşük acaba onu 3.günde mi dondursaydım diye çok sonradan aklıma geldi rahimde şans verilse miydi acaba dedim
Bu durumu keşke bir konuşsaydınız, bilmiyorum az hücreli olanlarla ilgili düşünceleri nedir. Kaç yumurta toplandı kaçı döllendi acaba?

Back
X