Pgt Ngs den 2 embriyom gelebildi.önerileriniz 🙏

Amin ins canim Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese saglikla nasip etsin benim merkezim şişli memorial bende 3.tup bebekle ogluma kavuştum ins sizede saglikla bağışlasın Rabbim ilk transferim fe pgtli idi düşük oldu 2.pgtli transferim negatif 3.de oglum oldu
P Pamukprensali mesajınız umut oldu 🙂insallah ben de yazabilirim bir gün bu mesajı .benım de pgtli ilk i tutmadı ,2.kürtaj .3.u transfer e insallah başlayabileceğiz rahım duvarım kalınlaşırsa .Allah oğlunuzu size bağışlasın .doktorunuz kimdi ?3 pgtli transfer demıssınız bu 3 u aynı hastanede mi ?

P Pamukprensali mesajınız umut oldu 🙂insallah ben de yazabilirim bir gün bu mesajı .benım de pgtli ilk i tutmadı ,2.kürtaj .3.u transfer e insallah başlayabileceğiz rahım duvarım kalınlaşırsa .Allah oğlunuzu size bağışlasın .doktorunuz kimdi ?3 pgtli transfer demıssınız bu 3 u aynı hastanede mi ?
2. Kurtaj olma sebebiniz nedir ? Evet hepsini aynı hastanede denedim sisli memorial yücel Şahin ile mucize ins sizde bir gün buraya mucizenizi yazarsınız 😊

Gecmis olsun öncelikle ama bu düşünceniz mantık dışı tüm bilimsel çalışmalar bu yönde birsey göstermiyor pgtli bir oglum var Allaha şükürler olsun bi eksiklik yok pgt Allahin nasip ettiği cok güzel birsey bi arkadaşımın esinde ve kendisinde genetik hastalık var dogal yollardan saglikli cocuk sahibi olma şansı yüzde 25 2 bebegini kaybetti cok sukue pgtli bir oğlu oldu onunda
cok tskler vallah rahatlattiniz🥰🥰🥰 hep saglikli olsunlar insallah cocuklariniz 🙏🏻🙏🏻

tskler yonlendirdiginiz icin, aramada niyeyse pgt topigini bulamiyordum bir turlu, sayenizde okuyorum

Merhabalar arkadaşlar insallah tüp bebek ve pgt deneyimi olanlar bana da yol gösterirler .6ay once bi opu oldum 5 adet blast gonderdım geri 2adet gelmıstı 6ab (hamılelık oluşmadı ) 6aa (oluştu devam etmedı kalp atışı yoktu )bu ay 2.opumu oldum 6adet blast gönderdik (3adet 6aa ,1adet 6ab ,2adet 4aa ) geri sadece 2saglıklı geldi 6aa ve 6ab . Yaşım 37,esım de 39 .hıc çocuğum yok ve bir senede 3kurtaj yaşadım . Sizce pgt den gelen bu oran normal mi ?sisli memorialde oldu iki tedavimiz de .acaba merkez degıstırmek mi gerekır ?ne onerırsınız ?bu defa pgt başarısı ilkine göre daha düşük zaman aleyhımıze islıyor ,acaba dıyorum zamandan kazanmak adına transfer olmadan bir kez daha yumurta mı toplatsam
Benim de geçen yıl 6 embriyo ngs ye gitti 2 tane ngs den gecti. O zaman yasim da 38 di. Simdi bu 2 embriyocuk ikiz oldu, 26. Haftadayim. Insallah saglikla dogarlar🥰 darısı başınıza insallah.

Benim de geçen yıl 6 embriyo ngs ye gitti 2 tane ngs den gecti. O zaman yasim da 38 di. Simdi bu 2 embriyocuk ikiz oldu, 26. Haftadayim. Insallah saglikla dogarlar🥰 darısı başınıza insallah.
Masallh bende ngsye daha fazla göndermek için 3.opu olmaya karar verdim ama 3 ay sonra iyice toparlanmam lazim

Sen neden gönderdin sorun neydi

6 da 2 gelmesi zaten bı sorunun olduğunu belli ediyo benim emriyolar 5.güne bı gelse bende göndercemde malesef
Yasla birlikte yumurta kalitesi düşüyor bizde ayni zamanda sperm kalitesi sorunu da var. Ama bu yaşlarda yani 38 civarında 6 da 2 geliyor genel olarak.

Merhaba benim de 2 kürtajım var.Mozaik turner taşıyıcısı olduğum için pgt ile deniyorum.Yumurta rezervi azlığımda var.Yaşım 37 .3 embriyo gitti maalesef sağlıklı gelmedi.Şimdi yumurta toplama devam ediyor.

Merhaba benim de 2 kürtajım var.Mozaik turner taşıyıcısı olduğum için pgt ile deniyorum.Yumurta rezervi azlığımda var.Yaşım 37 .3 embriyo gitti maalesef sağlıklı gelmedi.Şimdi yumurta toplama devam ediyor.
kaç embriyo da bir sağlıklı gelme şansı var bir fikriniz var mı?

İnanın bu isin tek matematiği cok fazla opu yaptirmak ve cok fazla embriyoyu genetige göndermek sanirim. Sans isi sanirim birazda. Umarim burada guzel haberlerinizi yazarsınız.

İnanın bu isin tek matematiği cok fazla opu yaptirmak ve cok fazla embriyoyu genetige göndermek sanirim. Sans isi sanirim birazda. Umarim burada guzel haberlerinizi yazarsınız.
evet mantığı tam olarak ne ben de anlamadım ama inş sonuç iyi olur.

Önceden dondurulmuş embriyoya pgt ngs yapilabiliyor mu bilginiz var mı bu konuda

Back
X