Pgt sonuçları

Cherry92

Aktif Üye
Pro Üye
18 Aralık 2023
4.353
9.383
78
Selam kızlar,

Toplam 9 günüyle uyumlu embriyom vardı.
Şubat veya mart gibi transferim olacak.

Dördünü ne olur ne olmaz diye pgtye gönderdik ve ikisi transfer edilemez diye geri döndü. 2side normal yani edilir.

Şuan aşırı endişeliyim ya bu ikisi tutmassa geri kalan test ettiremediklerimiz iyimi kötümü nasıl bilebiliriz.

Bu tarz birşey başına gelen varmı? Aşırı stress yaptım.

Eklentiler

• IMG_2248.webp
    IMG_2248.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 48
Elinizde iki tane güzel sağlıklı embriyonuz var ne güzel. Bence stres yapmayın bu süreci güzel geçirmeye odaklanın. Benim bir embriyom vardı Allaha şükür tutundu kalp atışını bekliyorum ki siz pgtde yaptırmışsınız sağlıklı. Allah ol derse olur daha şimdiden olmazsa diye kendinizi strese sokmayın

Elinizde iki tane güzel sağlıklı embriyonuz var ne güzel. Bence stres yapmayın bu süreci güzel geçirmeye odaklanın. Benim bir embriyom vardı Allaha şükür tutundu kalp atışını bekliyorum ki siz pgtde yaptırmışsınız sağlıklı. Allah ol derse olur daha şimdiden olmazsa diye kendinizi strese sokmayın

İnşallah sağlıkla kucağınada alırsın canım.
Aslında ikisi tutmazsa diğerleri sağlıklımı değilmi bilmiyoruz ona stress yaptım. Ya sağlıksız olan tutarsa vs diye.🥹

Sizinkidemi dondurulmuştu yoksa taze transfermi?

İnşallah sağlıkla kucağınada alırsın canım.
Aslında ikisi tutmazsa diğerleri sağlıklımı değilmi bilmiyoruz ona stress yaptım. Ya sağlıksız olan tutarsa vs diye.🥹
Şuan zaten iki sağlıklınız var onlarada odaklanın bence. İleriyi düşünüp kendinizi strese sokmayın. Belkide tutacaklar. Kendinize stres yaptığınızla kalacaksınız. Allah ol derse zaten olacak

Sağlıksız olanlar direk imha ediliyor zaten. Size transfer edilmez. Sağlam gelen embriyo yüklenecektir. Bizde pgt li transfer yaptirdik. 39 haftaligim doğumu bekliyoruz inşallah. Stres yapmayın boşuna. Olumlu düşünün olumlu sonuclansin

Çok teşekkür ederim yazdığın için.
Siz özellikle birşeylere dikkat ettinizmi? Yeme içme gibi?
Dinlendim kabak çekirdeği ceviz badem ve sağlıklı şeyler yemeye çalıştım. Tatlıda yedim ama. Kendime portakal havuç elma sıkıp içtim. İnşallah sizde sağlıkla pozitif haberi alırsınız

Sağlıksız olanlar direk imha ediliyor zaten. Size transfer edilmez. Sağlam gelen embriyo yüklenecektir. Bizde pgt li transfer yaptirdik. 39 haftaligim doğumu bekliyoruz inşallah. Stres yapmayın boşuna. Olumlu düşünün olumlu sonuclansin

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini💜
Haklısınız aslında ama ben işte baya bi stres yaptım birden.
Eğer sağlıklı ikisi tutmazsa geri kalanları bilmiyoruz test ettirmedik. Ya sağlıksızsa vs gibi düşünüyorum ama sanırım bunu bırakıp sağlıklı olanlara ve transfere odaklanmak lazım🥹

Dinlendim kabak çekirdeği ceviz badem ve sağlıklı şeyler yemeye çalıştım. Tatlıda yedim ama. Kendime portakal havuç elma sıkıp içtim. İnşallah sizde sağlıkla pozitif haberi alırsınız

İnşallah canım. Bakalım transferim şubatta. Sonuç alırsam yazarım. Allah razı olsun💜

Birde sizinki taze transfermiydi yoksa dondurulmuşmu?

Birde sizinki taze transfermiydi yoksa dondurulmuşmu?
Pgt yapılması için embriyonun 5.gune gitmesi şart. embriyodan biyopsi ile parca alınıp sonuc gelinceye kadar kalan embriyo donduruluyor. Teste o parça gidiyor yani embriyonun kendisi değil.

Back
X