Pgt sonucu geç çıkması

Merhaba benim sonucum geç çıkmıştı 25 gün bekledim.

Evet özellikle bende katil hücreyi yaptırmak istiyorum her ne kadar doktorum gerek yok desede
Banada hayır diyorlar valla haber vermeden yaptırıcam sonucu çıkınca da gösteririm en azından kafam rahat olur saçma sapan şeylere para döküyoruz zaten en azından kafamız rahat olsun

Banada hayır diyorlar valla haber vermeden yaptırıcam sonucu çıkınca da gösteririm en azından kafam rahat olur saçma sapan şeylere para döküyoruz zaten en azından kafamız rahat olsun
Aynen öyle biz ilk tedavi öncesi de karyotip baktıralım dedik gerek yok demişti şimdi ilk negatif olunca bu sefer kendi baktırın dedi mutlaka belki katil hücre de vardır tutunmayı engelleyen o da olabilir en azından hepsini yaptırıp o şekilde yol almak en mantıklısıymış gerçekten

Evet maalesef ilk denemede standart bir prosedür uygulanıyor benim annemin üç düşük öyküsü var benden önce o sebeple pgt istediler 2 tanesi genetikten sıkıntılı geldi onları koydursaydım belki negatif olacaktı benimde tabi Rabbimin işi orası ayrı ama

Karyotip daha detaylı genetik testi sanırsam

Aynen kısmet tabiki de önlem almakta fayda var zaten maddi manevi yeterince yıpranıyoruz

Nasil yapılıyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…