- 25 Mart 2025
- 933
- 226
- 18
- 33
Tamamdır çok teşekkürlerEvet önünde yazıyor yararsızlıgun sebebbı bende 3 tanesınde monozomi 16 yazmışdı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır çok teşekkürlerEvet önünde yazıyor yararsızlıgun sebebbı bende 3 tanesınde monozomi 16 yazmışdı
Peki bundan önce katil hücre,karyotip ve ya sperm dna hasarı falan baktırmışmıydınızMerhaba embriyo başı 330 dolar ben telefonla görüştüm sordum detaylı bilgi verdiler tek tek
Sonuç belge atıyolar normaldaMerhaba embriyo başı 330 dolar ben telefonla görüştüm sordum detaylı bilgi verdiler tek tek
Çok iyi bir sayı bence. Bende 7 taneden 2si sağlıklı geldi.Kızlar 5 embriyodan 3 Tanesi temiz gelmiş sizce normal mi ?
Merhaba benim sonucum geç çıkmıştı 25 gün bekledim.Kızlar selam ben 30 ağustosta opu oldum embyolarımı pgtye yolladım ama hala sonuc için aramadılar şişlideyim benden önce opu yapanların çıktı benimki hala çıkmadı sıkıntı mı vat acaba içim içimi yiyor
Benimde bugün çıktı sabahMerhaba benim sonucum geç çıkmıştı 25 gün bekledim.
Yok hayır hiç bir şey yaptırmadım ama katil hücre testini yaptırmak istiyorum başka hastanedePeki bundan önce katil hücre,karyotip ve ya sperm dna hasarı falan baktırmışmıydınız
Bu süreçte sayı kalite çok anlamsız kalıyor onu ögrendim bize yavrumuzu nasip etsin yeterli gerçektenÇok iyi bir sayı bence. Bende 7 taneden 2si sağlıklı geldi.
Evet özellikle bende katil hücreyi yaptırmak istiyorum her ne kadar doktorum gerek yok desedeYok hayır hiç bir şey yaptırmadım ama katil hücre testini yaptırmak istiyorum başka hastanede
Banada hayır diyorlar valla haber vermeden yaptırıcam sonucu çıkınca da gösteririm en azından kafam rahat olur saçma sapan şeylere para döküyoruz zaten en azından kafamız rahat olsunEvet özellikle bende katil hücreyi yaptırmak istiyorum her ne kadar doktorum gerek yok desede
Aynen öyle biz ilk tedavi öncesi de karyotip baktıralım dedik gerek yok demişti şimdi ilk negatif olunca bu sefer kendi baktırın dedi mutlaka belki katil hücre de vardır tutunmayı engelleyen o da olabilir en azından hepsini yaptırıp o şekilde yol almak en mantıklısıymış gerçektenBanada hayır diyorlar valla haber vermeden yaptırıcam sonucu çıkınca da gösteririm en azından kafam rahat olur saçma sapan şeylere para döküyoruz zaten en azından kafamız rahat olsun
Evet maalesef ilk denemede standart bir prosedür uygulanıyor benim annemin üç düşük öyküsü var benden önce o sebeple pgt istediler 2 tanesi genetikten sıkıntılı geldi onları koydursaydım belki negatif olacaktı benimde tabi Rabbimin işi orası ayrı amaAynen öyle biz ilk tedavi öncesi de karyotip baktıralım dedik gerek yok demişti şimdi ilk negatif olunca bu sefer kendi baktırın dedi mutlaka belki katil hücre de vardır tutunmayı engelleyen o da olabilir en azından hepsini yaptırıp o şekilde yol almak en mantıklısıymış gerçekten
Karyotip daha detaylı genetik testi sanırsamAynen öyle biz ilk tedavi öncesi de karyotip baktıralım dedik gerek yok demişti şimdi ilk negatif olunca bu sefer kendi baktırın dedi mutlaka belki katil hücre de vardır tutunmayı engelleyen o da olabilir en azından hepsini yaptırıp o şekilde yol almak en mantıklısıymış gerçekten
Aynen kısmet tabiki de önlem almakta fayda var zaten maddi manevi yeterince yıpranıyoruzEvet maalesef ilk denemede standart bir prosedür uygulanıyor benim annemin üç düşük öyküsü var benden önce o sebeple pgt istediler 2 tanesi genetikten sıkıntılı geldi onları koydursaydım belki negatif olacaktı benimde tabi Rabbimin işi orası ayrı ama
Yok bnce bende tam bilmiyorum kromozom tarzı şeylere bakılıyor sanki karyotipdeKaryotip daha detaylı genetik testi sanırsam
Aynen öyle biz ilk tedavi öncesi de karyotip baktıralım dedik gerek yok demişti şimdi ilk negatif olunca bu sefer kendi baktırın dedi mutlaka belki katil hücre de vardır tutunmayı engelleyen o da olabilir en azından hepsini yaptırıp o şekilde yol almak en mantıklısıymış gerçekten
Kandan bakılıyormuşNasil yapılıyor cnm