• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pgt+ tüp bebek

gulluu2308

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2024
24
5
6
26
Arkadaşlar daha önce bır düşük ıkı kımyasal gebelığım oldu doktoruma aşılama
Istedıgımı söyledım oda bana önce genetık testlerımın yapılmasını söyledi yaptırdım eve 11-22 kromozomlarımda Dengelı translokasyon var sağlıklı gebelık ıcın Pgt yöntemi ile tüp bebek yaptırmam gerektıgını soyledı. Yaptıran var mı Hangı hastane maliyeti ne yardımcı olur musunuz

Merhaba. Benim ilk tüp Bebek denememde ben yaptırdım. Garanti olsun diye pgt yaptırdık. Çok şükür tuttu. Şişli memorialde yaptırdık. Ama ücretlerini inanın hiç hatırlamıyorum. Embriyo başına alınıyor ama pgt ücreti. Dolar üzerinden ödemiştik

Istedıgımı söyledım oda bana önce genetık testlerımın yapılmasını söyledi yaptırdım eve 11-22 kromozomlarımda Dengelı translokasyon var sağlıklı gebelık ıcın Pgt yöntemi ile tüp bebek yaptırmam gerektıgını soyledı. Yaptıran var mı Hangı hastane maliyeti ne yardımcı olur musunuz
bursada özel bir hastanede yaptırdım yine dolar üzerinden tanesi 17.000tl ye yaptılar

Ben ege hastanesinde yaptırdım. Havuz yönetimi yapılıyordu. Ne kadar gönderirsen gönder.1700 dolardı

Merhaba. Benim ilk tüp Bebek denememde ben yaptırdım. Garanti olsun diye pgt yaptırdık. Çok şükür tuttu. Şişli memorialde yaptırdık. Ama ücretlerini inanın hiç hatırlamıyorum. Embriyo başına alınıyor ama pgt ücreti. Dolar üzerinden ödemişt

Merhaba. Benim ilk tüp Bebek denememde ben yaptırdım. Garanti olsun diye pgt yaptırdık. Çok şükür tuttu. Şişli memorialde yaptırdık. Ama ücretlerini inanın hiç hatırlamıyorum. Embriyo başına alınıyor ama pgt ücreti. Dolar üzerinden ödemiştik
Teşekkür ediyorum

Herhangı bır genetık bozukluk olmadan mı yaptırdınız Pgt yı bende translokasyon tasıyıcılıgı var

Sonuç aldınız mı Pekı ? Siz neden Pgt yaptırdınız ? Bahcecı bana embrıyo başına 1650 Euro dedı 80 bın tl gıbı bır fıyat çıkıyor
Yeğenimde genetik rahatsızlık var. Bende de taşıyıcılık var mı diye genetik test yaptırdım. Taşıyıcılık çıkmadı. Ama embriyodan biyopsi yapıldı olurda taşıyıcılık çıkarsa ona göre Pgt yapılacaktı. Doktorum madem biyopsi alındı Pgt-a yapalım dedi. Hem down sendromu ihtimali olanı görürüz hem de tutma şansı fazla olan transfer edilir dedi ondan yaptırdık

Sonuç aldınız mı Pekı ? Siz neden Pgt yaptırdınız ? Bahcecı bana embrıyo başına 1650 Euro dedı 80 bın tl gıbı bır fıyat çıkıyor
Daha Pgt sonucu gelmedi. 5 tane embriyodan 3 tanesini gönderdik. Eğer bu aralar gelirse Kasım sonu transfer için gideceğiz

Yeğenimde genetik rahatsızlık var. Bende de taşıyıcılık var mı diye genetik test yaptırdım. Taşıyıcılık çıkmadı. Ama embriyodan biyopsi yapıldı olurda taşıyıcılık çıkarsa ona göre Pgt yapılacaktı. Doktorum madem biyopsi alındı Pgt-a yapalım dedi. Hem down sendromu ihtimali olanı görürüz hem de tutma şansı fazla olan transfer edilir dedi ondan yaptırdık
Acıbadem ve Şişli memorial arasında çok kararsızım

Merhaba ben sordum 350 euro dediler embriyo başına bende yaptırıcam aynı durumdayız canım. Bahceciye gidicem

Back
X