- Emoji Skoru
- 693
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi gulluu2308
Alla. Allah şüpheye düştüm yarın yeniden aricamBahcecı bana embrıyo başına 1650 Euro dedı Pgt için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alla. Allah şüpheye düştüm yarın yeniden aricamBahcecı bana embrıyo başına 1650 Euro dedı Pgt için
Yenıden arayınca buraya da yazarsanız çok sevınırımAlla. Allah şüpheye düştüm yarın yeniden aricam
Araştırdığıma göre Bahcecı lab bu konuda çok gelısmıs değil sıkayetler vardı
Yarın aricam canım.Yenıden arayınca buraya da yazarsanız çok sevınırım
Evet nisan ve temmuzda toplattım temmuzda gönderdimNe zaman yaptırdınız bu senenın fıyatı mı bu
Acaba size verilen fiyatta hem pgt-a hem de pgt-m mi var. Cunku yalnızca pgt-a için genelde ben dahil herkes embriyo başına 350 dolar verilmiş. Belki pgt-m daha maliyetli olabilir ama yalnızca pgt-a içinse fiyat çok yüksekBahcecı bana embrıyo başına 1650 Euro dedı Pgt için
Evet hiçbir sorun çıkmadı genetik testlerde ama ben her şey garanti olsun diye yaptırdımHerhangı bır genetık bozukluk olmadan mı yaptırdınız Pgt yı bende translokasyon tasıyıcılıgı var
evet bu sene, jimerBu sene mı yaptırdınız Hangı hastaneydı
Acaba size verilen fiyatta hem pgt-a hem de pgt-m mi var. Cunku yalnızca pgt-a için genelde ben dahil herkes embriyo başına 350 dolar verilmiş. Belki pgt-m daha maliyetli olabilir ama yalnızca pgt-a içinse fiyat çok yüksek
Ben Izmir bahcecide 2 embriyo icin pgt a plus ucreti olarak 1000 euro odedim. Sozlesmede genetik icin 325 euro yaziyordu bu fiyattan olur diye dusunduk ama doktorumuz a plus istemis diye fiyat yukseldi. A plus sanirim en basarili olanmisSonuç aldınız mı Pekı ? Siz neden Pgt yaptırdınız ? Bahcecı bana embrıyo başına 1650 Euro dedı 80 bın tl gıbı bır fıyat çıkıyor
Pgt 2ay once bahcecıde yaptırdım 325 euro bence farklı pgt dır cunku bahcecının fıyatları standart kafalarına gore ucret almıyorlarSonuç aldınız mı Pekı ? Siz neden Pgt yaptırdınız ? Bahcecı bana embrıyo başına 1650 Euro dedı 80 bın tl gıbı bır fıyat çıkıyor
Bende bugün Acıbadem maslak tüp bebek merkezinde tedavıme başladım üç farklı iğne ve üç farklı hap verdı bana prof.dr. Bülent tıraşa muayene oldum umarım sonuç alırımBen Izmir bahcecide 2 embriyo icin pgt a plus ucreti olarak 1000 euro odedim. Sozlesmede genetik icin 325 euro yaziyordu bu fiyattan olur diye dusunduk ama doktorumuz a plus istemis diye fiyat yukseldi. A plus sanirim en basarili olanmis
Merhaba pgtli tüp bebek ile hamile kalmışsınız, bende ilk gebeğimde pgtli 5. Gün embriyosu ile gebe kaldım ama ilerlemedi kürtaj oldum şimdi tekrar pgtli embriyo transfer edildi gebeliği öğrenmeden önce belirtiniz var mıydı? Benim bugün 7bitti 8. Günün içindeymişim gibi düşünün sadece ara ara kasık ağrısı var başka belirtim yokEvet hiçbir sorun çıkmadı genetik testlerde ama ben her şey garanti olsun diye yaptırdım
kendisinde PG T yaptırıp bir de histe ameliyatı olup tüp bebek yaptırdım kimyasalla sonuçlandı Bülent Hoca'nın adı var hüneri yok bilginiz olsun inşallah sizde başarılı olurBende bugün Acıbadem maslak tüp bebek merkezinde tedavıme başladım üç farklı iğne ve üç farklı hap verdı bana prof.dr. Bülent tıraşa muayene oldum umarım sonuç alırım
Pgt ücreti de embrıyo başına 440 dolar
Merhaba naptınız acaba bende pgt yaptırdım transfer yapılabilir geldi 24ü transferim olacak inşallahGüzel haberler alın inşallah![]()
Merhaba naptınız acaba bende pgt yaptırdım transfer yapılabilir geldi 24ü transferim olacak inşallah
merhaba dün yumurta toplandı 26 tane bugün aradılar 13 tane döllenmiş şimdi 5. Günü beklıyoruz Pgtye daha gıtmedıMerhaba naptınız acaba bende pgt yaptırdım transfer yapılabilir geldi 24ü transferim olacak inşallah
Merhaba naptınız acaba bende pgt yaptırdım transfer yapılabilir geldi 24ü transferim olacak inşalla
2 yumurtamı gönderdimKaç yumurta gonderdınız pgtye
selam benim de pgtli embriyom tutmadı diğerinin de kalbi durdu. histeroskopi falan yapılmıştı. bir çözüm buldunuz mukendisinde PG T yaptırıp bir de histe ameliyatı olup tüp bebek yaptırdım kimyasalla sonuçlandı Bülent Hoca'nın adı var hüneri yok bilginiz olsun inşallah sizde başarılı olur