- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 35
- Konu Sahibi esma_kavak1907
Yaptirdiyaniz yardimci olurmusunuz lutfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki sorun ne cikti embriyolarindan doktorlar genetik taramada sans ne dediler sordun mu hicmerhaba Esma ben cgh yaptirdim ama henüz transfer olmadigi için sonuca ulasamadim
sanirim subat basi belli olacak![]()
Peki sorun ne cikti embriyolarindan doktorlar genetik taramada sans ne dediler sordun mu hic
inşallah canım rabbim yüzünü güldürür bende 8 aralıkta 4.denememi yaptım pozitifi gördüm ama değer birden düştü 165 den 77 düştü diğer denemelerimdede tutunup düştü doktor herseyiniz normal diyor tek geriye kalan embriyolara bakılması diyor suan elinde 3 tane donmuşum var istersen onlara bakalım diyor istersen tekrar bakmadan koyalım diyor ama tutup düştüğü için bakılsın diyorum ama embriyomda az 3 hastalıklı çıkarsa çöp olucak tekrar yumurta toplama istenicek bende yaptıramam 1 veya 2sene maddi anlamda bayağı zordayız karar veremiyorum daha adet olmadımda bekliyorum oluca doktor 21 gün yanıma gel dedi pskolijimde cok bozuldu aklıma geldikçe ağlıyorum iki seçenek arasında kaldım inan ki 3 arstırsalarmı yoksa bidaha mı denesemnormalde benim 13.ve 14.kromozomlarim sorunlu
ama pgt de cikan embriyolarda 9. kromozomda da 13. kromozomda da 21. kromozomda sorun cikmis
suan için 2 saglikli embriyom var 9 tane göndermiştik normal tup bebek ücretinin yaninda 8500 tl verdik
inşallah 2 tanesi tutunurda yuzumuzu guldurur cunku Allah korusun olmazsa uzun bir müddet deneyemecegiz![]()
inşallah canım rabbim yüzünü güldürür bende 8 aralıkta 4.denememi yaptım pozitifi gördüm ama değer birden düştü 165 den 77 düştü diğer denemelerimdede tutunup düştü doktor herseyiniz normal diyor tek geriye kalan embriyolara bakılması diyor suan elinde 3 tane donmuşum var istersen onlara bakalım diyor istersen tekrar bakmadan koyalım diyor ama tutup düştüğü için bakılsın diyorum ama embriyomda az 3 hastalıklı çıkarsa çöp olucak tekrar yumurta toplama istenicek bende yaptıramam 1 veya 2sene maddi anlamda bayağı zordayız karar veremiyorum daha adet olmadımda bekliyorum oluca doktor 21 gün yanıma gel dedi pskolijimde cok bozuldu aklıma geldikçe ağlıyorum iki seçenek arasında kaldım inan ki 3 arstırsalarmı yoksa bidaha mı denesem
aynen öle canım embriyo bası 300 dolar istiyorlar gerçekten cok zor inşallah dediğin gibi 1 tanesi olsun sağlıklı çıkarda oda tutunurda bebeğimize kavuşuruz inşallah rabbim sanada yardım etsin banada bizim gibi olan herkese olucakmı olmuycakmı delirtiyor beni sana doktor başarı sansıyla ilgili birsey dedimi daha ben konuşmadım garantiside yok rabbim yardım etsin bizlerebence kesinlikle bakilsin arkadasim sonuç olarak sagliksizsa yine dusucek sonuc hüsran olmuş olacak
dondurulmuşlar için de odeme yapıyorsun ayrica bekleme sureci stress bence bastan baktir bunlarin hic birini yasama
tabi saglikli cikti kesin tutar diye de birsey yokk
Allah yardimcimiz olsun
aynen öle canım embriyo bası 300 dolar istiyorlar gerçekten cok zor inşallah dediğin gibi 1 tanesi olsun sağlıklı çıkarda oda tutunurda bebeğimize kavuşuruz inşallah rabbim sanada yardım etsin banada bizim gibi olan herkese olucakmı olmuycakmı delirtiyor beni sana doktor başarı sansıyla ilgili birsey dedimi daha ben konuşmadım garantiside yok rabbim yardım etsin bizlere
Evet canim 24 olan chg mis herhalde 9 olan pgt oluyor herhalde dun adetim geldi ocagin 16 gibi gidip konusucam doktorla bakalim amin insallah rabbim yuzumuzu guldursun insallah arada kendinle ilgili bilgilerini ver canim insallah guzel sonuc yazarsin bizlerede umut ol sen 24 kromozomluyami baktirdinamin canim amin
hic oyle bir yüzde vermediler Allaha kalmis biz elimizden geleni yapıyoruz Allah yüzümüze baksin
birde iki sekilde var kimi yer 9 kromozoma bakıyor kimi 24 kromozoma
sen 24 kromozoma bakan yere git bence
evet canim 24 une baktirdimmEvet canim 24 olan chg mis herhalde 9 olan pgt oluyor herhalde dun adetim geldi ocagin 16 gibi gidip konusucam doktorla bakalim amin insallah rabbim yuzumuzu guldursun insallah arada kendinle ilgili bilgilerini ver canim insallah guzel sonuc yazarsin bizlerede umut ol sen 24 kromozomluyami baktirdin
yapıldı canım eşiminde benimde temiz çıktı cok şükür bağışıklık sistemindende düşebiliyormuş böyle bir şey duydunuzmu vücut embriyoyu yabancı görüyormuş doktora onuda sorucamE esma_kavak1907
Maddi olarak çok zorlamayacaksa pgt yapılsın embriyolarına. Ama öncesinde senin ve eşinin genetik, pıhtılaşma testleriniz yapıldı mı?
yapıldı canım eşiminde benimde temiz çıktı cok şükür bağışıklık sistemindende düşebiliyormuş böyle bir şey duydunuzmu vücut embriyoyu yabancı görüyormuş doktora onuda sorucam
yok canım cuma günü randevum hayırlısıylaIyi bari onlar temiz cikmis. Evet duymustum ama arastirmamistim. Doktorunuzla gorustun mu?