• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Delikız çok güzel gerçekten benim 12. haftada 2 cm di:((

canım bu çok sıkıntılı bir sorundur. iyiyken birden kısalabilir. bu yüzden de sık takip yapılıyor risk gurubuna...

enfeksiyonlar rahim ağzını kısaltan en önemli nedenlerden. rahim anomalileri, bu yüzden yapılan ameliyatlar. ama senin bulgun yok şükür...

hem yeni araştırmalar ikiz gebeliklerde serklajı pek önermiyor nedenini bilmiyorum...

Delikız çok güzel gerçekten benim 12. haftada 2 cm di:((

canım bu çok sıkıntılı bir sorundur. iyiyken birden kısalabilir. bu yüzden de sık takip yapılıyor risk gurubuna...

enfeksiyonlar rahim ağzını kısaltan en önemli nedenlerden. rahim anomalileri, bu yüzden yapılan ameliyatlar. ama senin bulgun yok şükür...

hem yeni araştırmalar ikiz gebeliklerde serklajı pek önermiyor nedenini bilmiyorum...

idrarda da bişey çıkmadı şükür enfeksiyon vs .
evet ikizlerde dikiş olmazmış zaten riskliymiş yapamıyorlarmış sadece o durumda istirahat veriyorlar
doktor alttan da muayene etti polip dışında da bişey yok dedi
inş. sağ salim doğururum şu yaramazları

ay inanırmısınız artık kıyafetimden nasıl belli oluyor dışarı çıkacak gibiler
bazen utanıyorum da elimle kapatıyorum karnımı:1:
karnım da büyüdü iyice birden büyüdü 1-2 hafta içinde aniden
şuan duraksamada ama büyüme durdu bakalım 2.büyüme ne zaman olacak:1:
7 kilo almış durumdayım şuanda evde kaldığımdan beri hareketsilikten kilo aldım sanırım

Alsana kuzum ya. Elinde bulunsun.

bunlar herkeste olabilecek rskler
sağlıklı insanlarda da çıkabilecek risklerdir
ve herkes bunları taşıyordur ama sorun oluşturmuyordur ondan dolayı bakmıyorlardır bence
bu 15 nerden çıktı peki ben kaçırdım orayı :1:

Fishle hangi kromozomlara bakıldığını konuşuyorduk oradan çıktı :1:

evet ikizlerde dikiş olmazmış zaten riskliymiş yapamıyorlarmış sadece o durumda istirahat veriyorlar

7 kilo almış durumdayım şuanda evde kaldığımdan beri hareketsilikten kilo aldım sanırım

sevindim çünkü sinir bir durum enfeksiyon. bende biraz çıktı ama ilaç vermedi bol su dedi:(( suyu da sevmiyorum...

benimde birden çıkmıştı... ikiz olunca daha çok hissedersin tabi... az da hamsilik olunca...:1::1::1:

şimdi bakacağım resmine...:nazar:

Alsana kuzum ya. Elinde bulunsun.

Fishle hangi kromozomlara bakıldığını konuşuyorduk oradan çıktı :1:

evet alsın alsın...:52::52::52:

Vallahi cnm ben hiç dert etmiorum inan tüp bebek tedavimde 40 kilo alıcaksınız yada 50 ama pozitif alıcaksınız deslerdi hiç tereddüt etmeden tamam derdim o yüzden hiç umursamıorum inan canım Yok cnm vallahi sıvı felan gelmiyor sende başladımı ?

Aynen canım valla bende kesin kabul ederdimmm..
Benden gelyor canım 1 aya yakındır ,gögüs pedi kulanıyorum..
Sen hafif sık bak bakalım gelecekmi:52:

canım aldığım gün aradılar stokta yokmuş salı gelecekmiş sakıncası var mı diye. yok dedim. gelmedi.. yastı, puf puf battaniye gibi yumuşak altı... 2 tane almak lazım bir tane basit evde kullanmaya...

bu yazdığına göre derhal 14 e bakılmalı sanki bende bakılmıştı ....:44: evet ciddi imiş...

Ohhhh güzel günlerde kullan canımm benmm..:16:

Güle güle kullanın canım :)

Hoşgeldin güzelim. Sayın güzel maşallah :nazar: İnş güzelce döllenir, gelişirler ve sağlıklı çıkarlar. Yarın ilk güzel haberini bekliyoruz inş.

Sagol şekerimmm,hele bi alayımm kullanıcamm:1:

Hoşgeldin fıstıkkk:16:Benm kiloma yetişmek üzeresin ohhh aramızda 2 kilo kaldı:52:
Bende 9 kilo aldımm:1:
Du hemen bi göbüşüne bakayımmm:1:

Canımmmm kocaman olmuş göbüşşş maşallahhh içerdekilerde gayet iyiii:nazar:
Bende koyacamm yawww göbegimii :1:

Aynen canım valla bende kesin kabul ederdimmm..
Benden gelyor canım 1 aya yakındır ,gögüs pedi kulanıyorum..

Hoşgeldin fıstıkkk:16:Benm kiloma yetişmek üzeresin ohhh aramızda 2 kilo kaldı:52:
Bende 9 kilo aldımm:1:
Du hemen bi göbüşüne bakayımmm:1:
bende de sıvı gelmiyor gelecek diye bir şart mı var
yalnız unuttun sanırım bende 2 tane bebek var :1:
yani aramızda 2 değil 5 kilo var :1:
ben senin gibi fellik fellik gezsem hiç almazdım da evde olduğum için hep yatıyorum ondan kilo alıyorum
bak bakalım göbüşüme

sevindim çünkü sinir bir durum enfeksiyon. bende biraz çıktı ama ilaç vermedi bol su dedi:(( suyu da sevmiyorum...

benimde birden çıkmıştı... ikiz olunca daha çok hissedersin tabi... az da hamsilik olunca...:1::1::1:

şimdi bakacağım resmine...:nazar:

evet alsın alsın...:52::52::52:

ben de hiç su içmem sevmem de ama zorluyorum şimdi bebişler için
2 litre ile 3 litre arasında içiyorum
3 litreden fazlası zehirliyormuş zaten doktor da 3 litreden fazla içme dedi
annem doktorun yanında bi espri yaptı diyorki sanırım doktor hanım içerde kolbastı oynuyorlar :1:

Kızlar kilolarınızdan biraz alabilirim :1:
chnb görüşmemiz aklıma geldi. Görür görmez gerçekten de zayıfmışsın dedin ya :1:

Canımmmm kocaman olmuş göbüşşş maşallahhh içerdekilerde gayet iyiii:nazar:
Bende koyacamm yawww göbegimii :1:

artık olsun dimi 6ay boyunca gezdim öyle artık göbüşlü olma vakti geldi :1:
içerdekiler gayet iimi :1:
dürbün mü var yoksa sende :1:
bi ara bana gelsene otururuz beraber evim sabahtan akşama boş nasılsa

chnb görüşmemiz aklıma geldi. Görür görmez gerçekten de zayıfmışsın dedin ya :1:

ben seve seve vereyim canım. valla bana şu an burada kutup ayısı diyorlar gülerek zaten yürüyemiyorum da...:1:

zayıfsın incim ama olsun alırsın sen de...

ben seve seve vereyim canım. valla bana şu an burada kutup ayısı diyorlar gülerek zaten yürüyemiyorum da...:1:

zayıfsın incim ama olsun alırsın sen de...

Yok artık kim diyor onu :52: Sen bence o kadar kilolu değilsin. Seni gördüğümde çok iyiydin, üstelik alman da çok normal hep yatıyorsun. Doğur da sağlıcakla hepsi verilir.
Anneme çekmişim ben. Annem evlendiğinde 43 kiloymuş :1: Ben de 45'tim :1:

Haha :1:
47 kiloyum canım. Koyarım inş bir gün. Geçen gün Hazade de söylüyordu face'e resim koy diye, bayramda cici cici resimler çekileyim sizler için :1:

olmaz bende face yokk ,buraya da koy hepimiz görelim :19:

bu arada bayramdan sonraki hafta salı günü şeker yüklemem var
naz bi anlat hele nasıl oluyor şeker yüklemesi

bende de sıvı gelmiyor gelecek diye bir şart mı var
yalnız unuttun sanırım bende 2 tane bebek var :1:
yani aramızda 2 değil 5 kilo var :1:
ben senin gibi fellik fellik gezsem hiç almazdım da evde olduğum için hep yatıyorum ondan kilo alıyorum
bak bakalım göbüşüme

ben de hiç su içmem sevmem de ama zorluyorum şimdi bebişler için
2 litre ile 3 litre arasında içiyorum
3 litreden fazlası zehirliyormuş zaten doktor da 3 litreden fazla içme dedi
annem doktorun yanında bi espri yaptı diyorki sanırım doktor hanım içerde kolbastı oynuyorlar :1:

Psikolojimi bozma kızz:52:
Zaten doktorda kafamı şişiriyor,çok aldın diye:52:
Yok kuzum öyle bir şart ,bazılarında dogumdan sonra geliyor benm 5. ayından sonra gelmeye başladı..
Eskiden di o gezmeler şimdi bende çıkamıyorum evden,en son otobüste bayıldım senn habrin yok:52:
Bebege bişeyler aldınmııı ,çocuklar cıbıldak kalacak kız:52:

Tabiki şekerimmmm ,günlük benm gibi 6 ögün yemek 2 tanede ekmek ye bak bakalım nasıl alıyorsun kiloyu,bize hiç ihtiyacın kalmaz o zaman:53:

artık olsun dimi 6ay boyunca gezdim öyle artık göbüşlü olma vakti geldi :1:
içerdekiler gayet iimi :1:
dürbün mü var yoksa sende :1:
bi ara bana gelsene otururuz beraber evim sabahtan akşama boş nasılsa

Tabi artık göbekte kiloda senn hakkınnn:52:Kız bugün gittin ya hastaneye ii demişler ya ondan diyorumm:1:
Gelirim canımm,önce bi sen gel bi zahmet :47:
Şu en son gittigin hastanenin adı neydi?mor salkım mıydı öyle bişeydi ama:44:

Yok artık kim diyor onu :52: Sen bence o kadar kilolu değilsin. Seni gördüğümde çok iyiydin, üstelik alman da çok normal hep yatıyorsun. Doğur da sağlıcakla hepsi verilir.
Anneme çekmişim ben. Annem evlendiğinde 43 kiloymuş :1: Ben de 45'tim :1:

ben de evlendiğimde 47 idim ,doğum kontrol hapından 13 kilo almıştım ,sonra 50 ye düştüm diyetle ,sonra eşim de dahil herkes çok aşırı zayıfsın diyordu,yüzüm çöküyordu ,55 e çıktım ,tüp bebek sürecinde ödem oluştu 60 a çıktım ,şuan 67 yim :1:
serüvene bak hizaya gel :1:

ben de evlendiğimde 47 idim ,doğum kontrol hapından 13 kilo almıştım ,sonra 50 ye düştüm diyetle ,sonra eşim de dahil herkes çok aşırı zayıfsın diyordu,yüzüm çöküyordu ,55 e çıktım ,tüp bebek sürecinde ödem oluştu 60 a çıktım ,şuan 67 yim :1:
serüvene bak hizaya gel :1:

13 kilo mu :53: O hap o kadar aldırıyor mu ya :53:
Tedavide kilo veren bir ben varım herhalde. 50'yi bir görsem havalara uçacağım :1:

olmaz bende face yokk ,buraya da koy hepimiz görelim :19:

bu arada bayramdan sonraki hafta salı günü şeker yüklemem var
naz bi anlat hele nasıl oluyor şeker yüklemesi

Canımm şimdi aç karnına gidiyorsun sabah 9 gibi.
İlk kan alıyorlar senden ,sonra onlar sana şekerli su hazırlayıp veriyorlar 2 bardak kadar onu hemen içiyorsun,1 saat sonra tekrar kan alıyorlar.Sonuçları ertesi gün çıkıyor kuzum.
Benm düşük çıktı şekerim..

Back
X