CHNB , INCI , SEVGIKI ARKADASLRIM,
HITUCIMIN DEDIGI GIBI YURT DISINDAN ARKADASIM GELDI VE IKI GUN ONDA KALDIM . EVDE DEGILDIM , O YUZDEN GIREMEDIM AMA AKLIM INANIN BURDAYDI.
CHNBCIM CANIM , BENIM DE EMBRYOLARIMDA 2-15 translikasyonu disinda bir suru abuk subuk seyler cikti. Ben de sasirdim ve uzuldum ve zaten az olan umudum gordugum raporla daha da darma duman oldu. Sordum Cumhur Beye... Olabilir dedi. Sende bu translokasyon olmasaydi da bu anomaliler cikabilirdi dedi. Yasla da arttigini soyledi ayrica cok net olmamakla beraber translokasyonlarin da baska anomalileri tetikledigini soyledi. Yani harika olan moralim muhtesem oldu .
Tedaviye gelince kizlar, 3 gune adet olurum . Ya da 5 ... Icim , ruhum hic hazir degil. Ama teknik olarak beynim yap diyor, dene diyor. Yani duygusal olarak hayir diyorum mantik olarak baslamaliyim diyorum. Ya da bazen tam tersi mantik olarak baslamamaliyim diyorum cunku nasilsa olma ihtimali cok dusuk , ama duygusal olarak baslamaliyim diyorum ki geri donup baktigimda uzulmeyeyim elimden geleni yapmadim diye. Duygu ve mantik karismis durumda.
Ama son konusmamiz esimle olan zaten tedaviden sonraydi ve bu adetle baslama yonundeydi. Ondan sonra da oturup konusmadik hic. Yani inanin bilmiyorum. Bir adet olayim sanirim o gunku psikilojime bagli olacak. Soracagim esime ne yapalim diye, o derse hadi yarin gidelim tamam diyecegim. Yok bir ay daha oturalim derse ona da tamam diyecegim. Boyle gubdelik bir heyecan ocindeyim .
Incicim iyi olduguna yani daha iyi olduguna cok sevindim ama yeni tedaviyi sanirim aylar sonraya planliyorsun degil mi? Okumustum sanirim.
Gelincik ile ilgili de gecmisi okudum ama anlayamadim. Ptesi buyuk ihtimal transferim olacak demis. Saglikli bulundu mu? Kromozom sorunu yok muydu yoksa onun diye dusundum oyle yazinca. Pgt yapilacak di mionun embryolara???