• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Anladım canım sen yine bu b vitaminini sor bence. İlaçlarını da kullan. Ben de bırakmıştım tüp sonucundan sonra. Şimdi korunmuyoruz ya başladım korkuyorum yine bir şey olursa hamile kalıp da ilaçlara bağlamamayım diye...

canım B12 düşüklüğü pıhtılaşmadan kaynaklanıyo zaten.
ben 6 ay boyunca kullandım, şimdi de ampül verdi iğne yani.
ben artık hiçbişeye bağlamıyorum hiçbişeyi, yeter ki allah vermek istesin..

selam kızlar..
pek sessiz topic yine.
hamileymişim kızlar, şüpheleniyodum ama beklemiyodum hiç.
inş bu defa sağlıkla tamamına erer.
sevinsem mi şaşırsam mı korksam mı bilemedim:18:

Mattika cqnim sen ne diyorsun oyleeeee
Inanamadim!!!!! Ne guzel bir haber bu.
Kac embryodan bir tane saglam bulunamamisti ve simdi hamilesin .
Cok sevindim canim , inan bana cok sevindim.

Yine hamileyim demissin , bu kacinci hamileligin oluyor??

canım B12 düşüklüğü pıhtılaşmadan kaynaklanıyo zaten.
ben 6 ay boyunca kullandım, şimdi de ampül verdi iğne yani.
ben artık hiçbişeye bağlamıyorum hiçbişeyi, yeter ki allah vermek istesin..

Anladım canım...

Canım nerelerdesin? Yarın mı İstanbuldasın, dr ler ne dedi başladın tedaviye...

Anladım canım...

Canım nerelerdesin? Yarın mı İstanbuldasın, dr ler ne dedi başladın tedaviye...

Mattikanin haberi ile sarsildim chnb. Cok sevindim. Bastan bir okudum. Sindire sindire...allah insallah tamamina erdirsin guzelim.
Canim ben carsamba gidiyorum istanbula. Biletimi biraz once aldim. Bu sefer cok umutsuzum ama .sizden mi saklayacagim.
Zorla gidiyorum sanki, gorev icabi. Ilk gun toplam 9 folikul saydi aynur hanim.
Bugun burada gittim dra. Sagda 2 solda 3 saydi... Toplam 5 yani. Az yani...mattikanin dedigi gibi hic bir sey engel degil elbet ama bu durumlar, bu duydugum sayilar, moralimi bozuyor. Zaten sansimiz ne kadarcik, kaliyor ne kadarcik...
Bugun hele baya icim sikildi butun gun daraldim durdum.
Yuregimden iyi seyler diliyorum tabi ama dedim ya bu sefer olumsuzum.gecen sefer yasadigim sanssizligin da bunda payi var. Gorunen kadar toplanacak mi onu bile bilmiyorum .

bu 3. canım. 2 defa düşük yaptım..
inş bu defa sağlıkla kavuşurum.

Mattikanin haberi ile sarsildim chnb. Cok sevindim. Bastan bir okudum. Sindire sindire...allah insallah tamamina erdirsin guzelim.
Canim ben carsamba gidiyorum istanbula. Biletimi biraz once aldim. Bu sefer cok umutsuzum ama .sizden mi saklayacagim.
Bugun burada gittim dra. Sagda 2 solda 3 saydi... Toplam 5 yani. Az yani...mattikanin dedigi gibi hic bir sey engel degil elbet ama bu durumlar, bu duydugum sayilar, moralimi bozuyor. Zaten sansimiz ne kadarcik, kaliyor ne kadarcik...
Yuregimden iyi seyler diliyorum tabi ama dedim ya bu sefer olumsuzum.gecen sefer yasadigim sanssizligin da bunda payi var. Gorunen kadar toplanacak mi onu bile bilmiyorum .
psikoloji, inanç çok önemli canım yaa.
ne zaman umursamasam hamile kalıyorum ben, ama tedavi çok yıpratıcı bi süreç, umursamamak düşünmemek mümkün olmuyo.
en az kürtaj olmak kadar yıkılmıştım ben tedaviden boş dönünce.
sayılara takılma, dua et, dualarımdasın.. yeter ki allah nasip etsin..
kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz..

ben doğru düzgün sevinmedim bile şimdi, şaşkınım.. bizim imtihanımız da bu. her aşamamız ayrı zor..

Canım ya diyeyeim haklısın. Bir kez olumsuzluk olunca insan korkuyor. Sen ilk gün İstanbula gidip döndün sonra İzmir de mi devam ettin? İnşallah göründüğünden fazla çıkar. Başta benim de 5 gibiydi sonra 8 toplandı biri boşmuş, 7. Sayıya takıyoruz ya malesef. Mattikaya ben de sevindim Allah tamamına erdirsin, darısı başına...

ne zaman umursamasam hamile kalıyorum ben, ama tedavi çok yıpratıcı bi süreç, umursamamak düşünmemek mümkün olmuyo.

ben doğru düzgün sevinmedim bile şimdi, şaşkınım.. bizim imtihanımız da bu. her aşamamız ayrı zor..

Canım o hissi ben de yaşadım. Htta Arda Bey arayınca bana dedi ki doğal denersen düşerse travma olmayacak mı? Dün yaşadığım travma mı düşükler mi hangisi daha zordu. Ayırt edemiyorum o da zordu. Ben embriyolarıma da çok üzüldüm canım o zaman. Durdu deyince diğerleri gibi öldüler diye hissettim ve 5 tane birden. Ne bileyim hücre filan ama can gibi geldi bana. Çok üzüldüm.

Canım o hissi ben de yaşadım. Htta Arda Bey arayınca bana dedi ki doğal denersen düşerse travma olmayacak mı? Dün yaşadığım travma mı düşükler mi hangisi daha zordu. Ayırt edemiyorum o da zordu. Ben embriyolarıma da çok üzüldüm canım o zaman. Durdu deyince diğerleri gibi öldüler diye hissettim ve 5 tane birden. Ne bileyim hücre filan ama can gibi geldi bana. Çok üzüldüm.

hepsi ayrı ayrı zor.
tüp bebekte düşmeyeceğini garanti etseler keşke. ama o da yok ki:50:

Merhaba kızlar,
Mattikacım hayırlı olsun, çok sevindim. İnşaallah bu kez sağlıcakla buyur yavrun ve kucağına aldığın günleri de görürüz.
chnbcim senin için de hayırlı olsun. Sorunsuz bir şekilde hamile kalırsın inşaallah ve tabi sağlıklı bir yavrun olur.
laveque canım bu hisleri beslemen çok normal. Dua edeceğiz durmadan yılmadan... İnşaallah bu tedavi sonunda yavruna kavuşursun.
hituci nerelerdesin? Kuzular nasıl oldu?

Biz bu akşam misafirleri yolcu ettik. Alışmışım, şimdi ev boş geldi. Bu haftam temizlikle geçer. Tedavi başında 46 kiloydum şimdi 47 olmuşum. Zor da olsa 1 kilo almışım :) Darısı 5-6 kilolara inşaallah.

Mattikacim seni de anlamaya calisiyorum. Haklisin sen de. Onceden olumsuzluk yasayinca insan bir buruk oluyor. Ama asil onemli olan gecmisi tamamen unutmak. Her tedavi , her gebelik birbirinden farklidir demisti bir kez biri bana. Ama iste beyin bu , durmuyor, dusunuyor. Insallah canim hayirlisiyla al kucagina bu sefer saglikla.

Inanc cok onemli demissin . Dogru diyorsun. Inancim aslinda var ama oyle garip ki anlatamiyorum... Veriler, yasananlar, istatistikler , bunlar inancimi degil de umudumu yok ediyor.
Canım ya diyeyeim haklısın. Bir kez olumsuzluk olunca insan korkuyor. Sen ilk gün İstanbula gidip döndün sonra İzmir de mi devam ettin? İnşallah göründüğünden fazla çıkar. Başta benim de 5 gibiydi sonra 8 toplandı biri boşmuş, 7. Sayıya takıyoruz ya malesef. Mattikaya ben de sevindim Allah tamamına erdirsin, darısı başına...
Evet canim ben persembe yani adetin 2. Gunu gittim ve dondum. Bugun izmirde oldum takip ve kan simdi carsamba da istanbula gidiyorum nasipse artik yumurta toplamaya kadar. Sonrasinda donerim insallah. Ya sayiya takilmamak gerek biliyorum ama isin icine pgt girince insan cok rqkqm gormek istiyor. 9 du gecen sefer ... 4 toplandi. Simdi ilk 9 gorunuyordu , bugun 5 gorundu... Onceki tedavilerimde hic boyle olmamisti . Neyse oydu. Niye boyle oluyor anlayamiyorum? Dua ediyorum. Siz de edin benim icin ne olur. Enerjilerinizi, guzel dileklerinizi gonderin.
Merhaba kızlar,
Mattikacım hayırlı olsun, çok sevindim. İnşaallah bu kez sağlıcakla buyur yavrun ve kucağına aldığın günleri de görürüz.
chnbcim senin için de hayırlı olsun. Sorunsuz bir şekilde hamile kalırsın inşaallah ve tabi sağlıklı bir yavrun olur.
laveque canım bu hisleri beslemen çok normal. Dua edeceğiz durmadan yılmadan... İnşaallah bu tedavi sonunda yavruna kavuşursun.
hituci nerelerdesin? Kuzular nasıl oldu?

Biz bu akşam misafirleri yolcu ettik. Alışmışım, şimdi ev boş geldi. Bu haftam temizlikle geçer. Tedavi başında 46 kiloydum şimdi 47 olmuşum. Zor da olsa 1 kilo almışım :) Darısı 5-6 kilolara inşaallah.
Canim sana kolay gelsin diyeyim ben. Bir hafta temizlik demissin ... Yorma kendini o kadar , aldigin o bir kiloyu da vereceksin yoksa.

Incicigim insallah canim hayirlisiyla yuce rabbim bu sefer nasip etmistir bana .
Dua dua dua bol bol dua etmek gerek .

Canim sana kolay gelsin diyeyim ben. Bir hafta temizlik demissin ... Yorma kendini o kadar , aldigin o bir kiloyu da vereceksin yoksa.

Incicigim insallah canim hayirlisiyla yuce rabbim bu sefer nasip etmistir bana .
Dua dua dua bol bol dua etmek gerek .

Sağolasın canım. Yok yormam, onlar buradayken hiçbir şey yapmadım şimdi çamaşırdı ütüydü silip süpürmeydi bir kaç gün sürer. Kendimi yormadan yavaş yavaş yapmaya çalışacağım. Dualarım seninle, hepimizin öyle. İnşaallah sağlıcakla kavuşursun yavruna. Rabbim yardımcın olsun. Tahmini opu günü ne zaman?

laveque tedavinde şimdiden basarılar diliyorum kaç yumurta toplandığının önemi olmadığını yasayarak öğrenenlerdenim ilkinde 21 toplanmıstı 9 emb.oluştu gebelik olmadı 2.de 9 yumurta toplandı 3ü döllendi 14 hafta gebelik yasadım ama kistik higroma-turner sendromuyla beraber gebeliğimi sonlandırıldı..2 yumurta olsun sağlam olsun sayıya takılma....

bnm dondurulmuş 2 emb.var pgt yaptırmayı önerdi dr.lar ama adanada yapılmıyormuş sanki küçücük bir köy allahım yaaa....
eğer ist.da yaptırsaydım fiyatlar ne durumda su an bilen var mı???belki dondurulmuş yerine ist.a gidip baştan tüp bebek yaptırıp pgt ile baktırırım diyorum

laveque tedavinde şimdiden basarılar diliyorum kaç yumurta toplandığının önemi olmadığını yasayarak öğrenenlerdenim ilkinde 21 toplanmıstı 9 emb.oluştu gebelik olmadı 2.de 9 yumurta toplandı 3ü döllendi 14 hafta gebelik yasadım ama kistik higroma-turner sendromuyla beraber gebeliğimi sonlandırıldı..2 yumurta olsun sağlam olsun sayıya takılma....

bnm dondurulmuş 2 emb.var pgt yaptırmayı önerdi dr.lar ama adanada yapılmıyormuş sanki küçücük bir köy allahım yaaa....
eğer ist.da yaptırsaydım fiyatlar ne durumda su an bilen var mı???belki dondurulmuş yerine ist.a gidip baştan tüp bebek yaptırıp pgt ile baktırırım diyorum

Allah yardımcın olsun carmen. Bizler pgt yapıldığı için sayıya takmış durumdayız ama tabi dediğin gibi olacaksa 1 tane ile de olacak olmayacaksa 10 tane ile de olmayacak. Merkeze göre fiyatlar değişiyor. Biz bu topikte bir kaç arkadaş Memorial'de yaptırıyoruz. Embriyo başına 150 euro. Doktor neden pgt önerdi? Kaç kez denedin?

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun carmen. Bizler pgt yapıldığı için sayıya takmış durumdayız ama tabi dediğin gibi olacaksa 1 tane ile de olacak olmayacaksa 10 tane ile de olmayacak. Merkeze göre fiyatlar değişiyor. Biz bu topikte bir kaç arkadaş Memorial'de yaptırıyoruz. Embriyo başına 150 euro. Doktor neden pgt önerdi? Kaç kez denedin?

benim ilk denemem negatifti.2 denememde hamile kaldım 3 emb.nun 3üde 1.kalitede dendi...13 haftalıkken kistik higroma teşhisi konuldı bebeğimi normal doğumla doğurdum suni sancı verdiler...genetik tanıya gitti ve kesin sonuç bugun keldi turner sendromu ve ona eşilk eden kistik higroma....kadım doğumcum yapılıyorsa emb.ların apgt yaptır dedi ama biryandanda şanssızlıktı diğer gebeliklerinde olma ihtimali çok az deniyor..şaştım kaldım yanii.zaten adanadada yapılmıyormuş hangi çağda yasıyorsak artık...

benim ilk denemem negatifti.2 denememde hamile kaldım 3 emb.nun 3üde 1.kalitede dendi...13 haftalıkken kistik higroma teşhisi konuldı bebeğimi normal doğumla doğurdum suni sancı verdiler...genetik tanıya gitti ve kesin sonuç bugun keldi turner sendromu ve ona eşilk eden kistik higroma....kadım doğumcum yapılıyorsa emb.ların apgt yaptır dedi ama biryandanda şanssızlıktı diğer gebeliklerinde olma ihtimali çok az deniyor..şaştım kaldım yanii.zaten adanadada yapılmıyormuş hangi çağda yasıyorsak artık...

Zor zamanlar yaşamışsın. Allah yardımcın olsun. Pgt işlemi bir çok şehirde yapılmıyor maalesef. İstanbul ve Ankara bu konuda ilerlemiş durumda.

Sağolasın canım. Yok yormam, onlar buradayken hiçbir şey yapmadım şimdi çamaşırdı ütüydü silip süpürmeydi bir kaç gün sürer. Kendimi yormadan yavaş yavaş yapmaya çalışacağım. Dualarım seninle, hepimizin öyle. İnşaallah sağlıcakla kavuşursun yavruna. Rabbim yardımcın olsun. Tahmini opu günü ne zaman?
Canim cok tesekkur ediyorum... Opu zamani ile ilgili hic bir bilgim yok. Bugun aynur hanim carsamba gel baskilamaya geceriz dedi. Allahim insallah bunca yilin hasretini nasip eder bu sefer .

carmenncim seninle diger topikte yazismistik. Ekim kasim ayi topiginde degil mi? Yanlis mi hatirliyorum? Cok gecmis olsun canim. Incinin dedigi gibi canim pgt her yerde yok maalesef. Izmirde de bildigim yapan bir yer yok.yapilan teknige gore fiyat degisiyor . 150 eur fish yontemi. 350 usd ise micro array yontemi aliyorlar embryo basina. Arti tedavi parasi. O da 1900 eur bizim yaptirdigimiz hastanede.
iyi geceler iyi sohbetler kızlar.öpüyorum hepinizi...bayyyyy

Sagol hitucicim. Kizlar daha iyidir insallah.

Back
X