• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Evet canım doğal deneyeceğiz bir kez daha
eşim dedi deneyelim diye ay sabah akşam bebek hayali kuruyor adam:9:
Bu sefer olacak diyor benide inandırdı olacak gibi inşallah hadi bakalım

Hadi hayırlısı olsun. İnşaallah tedaviye gerek kalmadan sağlıcakla hamile kalırsın. Tedavi süreci çok zor üstüne bir de pgt süreci var o daha da zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Hadi hayırlısı olsun. İnşaallah tedaviye gerek kalmadan sağlıcakla hamile kalırsın. Tedavi süreci çok zor üstüne bir de pgt süreci var o daha da zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Sorma canım sorma doğal yoldan ayrı bir stres
Tedavide ayrı bir stres valla zor bir imtihan
Amin canım Aminnn:nazar::nazar::16:

merve ve chnb ikinizden de bu ay güzel haberler gelsin inşaallah :) laveque tedavide, sizler de sağlıcakla hamile kalırsınız, mattika'nın ve gelinciğin sorunsuz devam etsin inşaallah. Sevinçli haberler gelsin bu ay...

Amin canım inşallah...

Evet tabi o riskte var bende ondan korkuyorum ama
Benim genetik danışmanım bana baya ümit vermişti
Doğal yoldan denemem için
Eşimde bunu duydu tabi:):)
Hayırlısı Ablam ya biz ne yapsak boş
Allah'ın takdiri alnımızda ne yazılıysa o
Kısmet her şey ben eskisi gibi üzülmüyorum artık

Hayırlısı olsun canım her türlüsü zor...

O 6 kiloyu bir de ben alabilsem :) Hamur işi yapmak lazım ki yiyeyim, üşengeçlik de var bende :)

Canım ya olmazsa pastaneden al poğaçalar, marketten kekleri al bol makarna da ye alırsın...

O 6 kiloyu bir de ben alabilsem :) Hamur işi yapmak lazım ki yiyeyim, üşengeçlik de var bende :)

Anam hiç üşenmem sabah kalkarım
Canım poğaçamı çekti hemen yaparım
Fırına koyuveririm sıcacık çayla götürürüm valla sonrada gelsin kilolar:9:

Anam hiç üşenmem sabah kalkarım
Canım poğaçamı çekti hemen yaparım
Fırına koyuveririm sıcacık çayla götürürüm valla sonrada gelsin kilolar:9:

Hımm bende İstanbul diye aklımda kalmış
Kusura bakma canım.Çok tuhaf bir duygu
HAmile olduğuna insan sevinemiyor bile Yarabbim bu nasıl bir durum:50:
Benim iki düşüğüm var canım.
seninde 2 galiba.
evet 2 tane düşük benim de.
7.haftada kalbi durdu ikisinin de, kalbini duymuştuk bi önceki hafta.

İsminiz Nesrindi galiba
Nesrin abla sizde bu ay korunmayacaksınız galiba
Hadi bakalım Güzel Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Çok heyecanlı bir durum uff şimdiden panikatak oldum valla
Peki sen kürtaj olmuşmuydun bu düşüklerden sonra
Ya bazıları diyor kürtaj gereksiz bebek düşüyor zaten diyolar
Hastane para almak için yapıyor diyorlar
Bazıları parçası kalıyor diyorlar
kafam karıştı uff

Sen epey ara vermişsin Nesrin abla
Oğlun ilk bebeğini kaybettikten sonra mı dünyaya geldi?
İkisindede kürtaj oldum ben.Gerçekten benimde canım çok yandı
Ben birazda ondan korkuyorum.Tamam bebeğim zaten gidiyor ama
Can da tatlı işte valla.benimde aklımda o soru var.tüplere zararı varmıdır gerçekten
Off bu soru işaretleri beynimi o kadar kurcalıyor ki

benim bebeklerin kalbi durdu sadece kanama lekelenme fln yoktu. mecburen kürtaj oldum.
birinde kalbi durduktan 4-5 gün sonraydı kontrol saçımda garip bi koku oluşmuştu.
şimdi saçımı koklayıp duruyorum.. :26:
dr iyiyse parça fln kalmaz canım allahın izniyle. tüplerle bi ilgisi yok kürtajın.
tüp bebekte yumurta toplanırken daha çok risk var, yumurtalıklar karın boşluğunda biliyosun, tüpler de orda.
tüp bebekte de dr çok önemli bu yüzden.

Hayırlısı canım. İnşallah sağlıkla olur. Benim korkum artık şu: Eskiden düşünce de çok üzülüyordum. Şu an yine üzülürüm beni daha çok üzecek şey ise ya sorunlu bir bebek doğarsa... Pgt deneseydiniz keşke. Gençsin yumurta sayın da çok olur embriyon da sağlıklı çıkar diye düşündüm...
pgt sonucunda 7 embriyoda öyle sorunlar vardı ki, bizde sorun sadece 13-14 te.
ama 13-18-21-X-Y bakıldı bizim, bu bakılanlar da hep sorunlu çıktı.
pgt de test edilip elenen embriyoların hiçbirinin kalbi atmazdı yani, cinsiyet kromozomu hiç yok birinin mesela.
doğal hamile kaldıysak sağlıklı olma ihtimali de yüksek aslında.
tüp bebek dr.u doğal asla denemeyin derken, genetik uzmanları deneyin diyo.
biz ikisini de denedik, yine deneriz de..
chnb doğaldan korkma bu kadar, dua et..

evet 2 tane düşük benim de.
7.haftada kalbi durdu ikisinin de, kalbini duymuştuk bi önceki hafta.

benim bebeklerin kalbi durdu sadece kanama lekelenme fln yoktu. mecburen kürtaj oldum.
birinde kalbi durduktan 4-5 gün sonraydı kontrol saçımda garip bi koku oluşmuştu.
şimdi saçımı koklayıp duruyorum.. :26:
dr iyiyse parça fln kalmaz canım allahın izniyle. tüplerle bi ilgisi yok kürtajın.
tüp bebekte yumurta toplanırken daha çok risk var, yumurtalıklar karın boşluğunda biliyosun, tüpler de orda.
tüp bebekte de dr çok önemli bu yüzden.

pgt sonucunda 7 embriyoda öyle sorunlar vardı ki, bizde sorun sadece 13-14 te.
ama 13-18-21-X-Y bakıldı bizim, bu bakılanlar da hep sorunlu çıktı.
pgt de test edilip elenen embriyoların hiçbirinin kalbi atmazdı yani, cinsiyet kromozomu hiç yok birinin mesela.
doğal hamile kaldıysak sağlıklı olma ihtimali de yüksek aslında.
tüp bebek dr.u doğal asla denemeyin derken, genetik uzmanları deneyin diyo.
biz ikisini de denedik, yine deneriz de..
chnb doğaldan korkma bu kadar, dua et..

Ohhh Mattikacım Allah senden razı olsun valla bu tüp olayından korkuyordum
İçimi ferahlattın valla.herkes o kadar çok şey söylüyor ki bu konular hakkında bilen bilmeyen
Bu doğal yolla hamile kalma konusunda sana katılıyorum
Bizim genetik danışmanımızda dene dedi hiç korkma mutlaka olur birinde sağlıklı tutar dedi
yaşın gençken dene dedi belki 6da belki 7 de.ama insan korkuyor işte
Ruhen o kadar yoruluyorki insan.

Ohhh Mattikacım Allah senden razı olsun valla bu tüp olayından korkuyordum
İçimi ferahlattın valla.herkes o kadar çok şey söylüyor ki bu konular hakkında bilen bilmeyen
Bu doğal yolla hamile kalma konusunda sana katılıyorum
Bizim genetik danışmanımızda dene dedi hiç korkma mutlaka olur birinde sağlıklı tutar dedi
yaşın gençken dene dedi belki 6da belki 7 de.ama insan korkuyor işte
Ruhen o kadar yoruluyorki insan.

pgt denedim ben, üst üste denicek gücüm yok. o arada korunmak istemedim açıkcası.
ve normal hamileyim, denemeyse buna da deneme gibi bakabilirsem çok üzülmem diye düşünüyorum.
ama her türlüsü zor. allah imtihan etmesin bizleri, kısa zamanda sağlıklı evlatlar versin hepimize.

Mattika bak şimdi takacak bir şey daha buldum ya yumurta toplamada sorun olduysa...

Beni de genetikçi Cumhur Bey doğal yol konusunda yüreklendirdi. Sen de böyle yazmışsın. Ne bileyim canım ya kalbi atmayan bebelere de eminim çok üzülüyoruz da ben 25 haftalık oğlumun travmasını atlamadım hala. İleri haftalarda sorunlar olursa filan ondan korkuyorum. Benim buradaki dr m de siz elinizden geleni yaptınız fazla zorlamayın bu defteri kapatın diyor. Bunun düşüğü var, downu var diyor. Benim de biliyorsun birinde senin gibi her şey diğerinde down vardı ya. Of, of... Allah yardımcımız olsun. Hep dua ediyorum ama yine de rahatlayamıyorum...

Oğlumun sağlıklı çıkması biraz bana umut olmadı da değil aslında ama ne bileyim korkularım var...

Mattika bak şimdi takacak bir şey daha buldum ya yumurta toplamada sorun olduysa...

Beni de genetikçi Cumhur Bey doğal yol konusunda yüreklendirdi. Sen de böyle yazmışsın. Ne bileyim canım ya kalbi atmayan bebelere de eminim çok üzülüyoruz da ben 25 haftalık oğlumun travmasını atlamadım hala. İleri haftalarda sorunlar olursa filan ondan korkuyorum. Benim buradaki dr m de siz elinizden geleni yaptınız fazla zorlamayın bu defteri kapatın diyor. Bunun düşüğü var, downu var diyor. Benim de biliyorsun birinde senin gibi her şey diğerinde down vardı ya. Of, of... Allah yardımcımız olsun. Hep dua ediyorum ama yine de rahatlayamıyorum...

Ben bu yumurta toplama işlemindeki tüplerle ilgili olayı bilmiyordum. Ben de takarım şimdi bunu, inşaallah bir şey olmamıştır.

canım doğduktan sonra ölen bebek de çok, kaderin ötesi yok, gücümüz yetmez ki.
tüp deneyince düşmicek sağlıklı doğcak garantisi de yok doğal yolla olunca da.
çok düşünmemek lazım
Ben bu yumurta toplama işlemindeki tüplerle ilgili olayı bilmiyordum. Ben de takarım şimdi bunu, inşaallah bir şey olmamıştır.
yumurta toplamada bişey olsa o an belli olur zaten.
bi tanıdığımızın opu sırasında yumurta alınırken yanlış bişey olmuş, kanaması olunca açık ameliyata alıp düzeltmişler. yanlış bi yeri kesmişler. yaşayan kadın anlattı bana böyle.
ama denemekten vazgeçmedi, şimdi son denemesiyle hamile.
herşeyin riski var. riskleri düşünüp vazgeçemeyiz.
kürtaj da büyük risk ben kürtajlardan sonra defalarca farklı dr.a gidip kontrol ettirdim bi sorun bi yapışıklık var mı diye.

ben olumsuz konudan bahsettim şimdi boş yere kusura bakmayın kızlar ne olur takmayın.
ben aşırı soğukkanlı oluyorum böyle stres olduğumda sıradan bişey gibi bahsetmişim.

Aslında bu kadarda takmamak lazım Nesrin abla
Olayları akışına bırakmak lazım.Her şey bizim kontrolümüzde değil çünkü
Her şeyi bu kadar sorgulamamak gerek diye düşünüyorum
Çünk insan düşündükçe daha fazla ayrıntıya derine iniyor
Bu da ister istemez ruh sağlığımı bozuyur valla benim

canım doğduktan sonra ölen bebek de çok, kaderin ötesi yok, gücümüz yetmez ki.
tüp deneyince düşmicek sağlıklı doğcak garantisi de yok doğal yolla olunca da.
çok düşünmemek lazım

yumurta toplamada bişey olsa o an belli olur zaten.
bi tanıdığımızın opu sırasında yumurta alınırken yanlış bişey olmuş, kanaması olunca açık ameliyata alıp düzeltmişler. yanlış bi yeri kesmişler. yaşayan kadın anlattı bana böyle.
ama denemekten vazgeçmedi, şimdi son denemesiyle hamile.
herşeyin riski var. riskleri düşünüp vazgeçemeyiz.
kürtaj da büyük risk ben kürtajlardan sonra defalarca farklı dr.a gidip kontrol ettirdim bi sorun bi yapışıklık var mı diye.

ben olumsuz konudan bahsettim şimdi boş yere kusura bakmayın kızlar ne olur takmayın.
ben aşırı soğukkanlı oluyorum böyle stres olduğumda sıradan bişey gibi bahsetmişim.

Evet doğru söylüyorsun herşeyin bir riski var. Neler yaşayacağımızı bilemiyoruz, ne yaşarsak yaşayalım Allah'tan gelene razı olmalıyız...

Back
X