Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kesinlikle haklısın zeybekcim:)
kızlar ben yarın ilk adımı atıyorum hormon testlerim yapılacak hem de doğum kontrol hapına başlayacağım. 1 hafta sonra da histereskopi bakalım ne sonuçlar çıkacak karşıma???

Herkese iyi akşamlar !!!

Arkadaşlar karamsarlık yok!!! lütfen kendinizi bırakmayın...Şöyle düşünün; eğer (-) düşünürseniz canınız sıkılacak, eşlerinizi sıkacaksınız, çevrenizdekileri üzeceksiniz, ağlayacaksınız, gözleriniz şişecek, başınız ağrıyacak gibi gibi gibi...ne değiştirebileceksiniz???? HİÇ!!! Yaşayacağınız hiçbirşeyi tutumlarınızla değiştiremiyorsunuz...o anki ruhsal halinizi kötüleştirmekten başka hiçbirşeye yaramıyor..Ben çok üzüldüğüm ve sorunlarla boğulmaya başladığım anlarda beynimi kapatıyorum..başka şeyler düşünüyorum...yürüyorum...yoruluyorum!!!! Lütfen siz de demotive olduğunuz zaman buna benzer şeylerle aklınızı dağıtın çünkü hayattaki tek dert bu değil...hayat bundan da ibaret değil!!! bu sorunumuz çözülmezse hayatımızın sonuna kadar kararıp oturmayacağız herhalde değil mi? zaten çok kısa !!! Ve bizler aslında günlük yaşıyoruz..Hayatın bize ne getireceğini bekleyip görmekten başka hiçbir seçeneğimiz yok...onun için günlerimizi müdahele edemeyeceğimiz sorunları düşünüp üzülmek için harcamayalım!!!! Ne dersiniz??

Zeybek ne güzel anlatmışsın. Evet böyle düşünmek ve davranmak zorundayız. Üzülerek, olumsuz düşünerek birşeyleri değiştiremeyiz. Olan olur. Biz üzüldüğümüzle kalırız. Ben eşime sürekli ilkinde sağlıklı bulunması çok zor, bulunsa da tutunmayabilir bıdı bıdı sürekli konuşuyorum:1:Daha hiçbişey olmadan olmuş gibi dertleniyorum. Biraz da olumsuz olursa çok üzülmeyeyim diye yapıyorum bunları. Ama eşim sürekli yaşayıp göreceğiz diyor. Şimdiden bunları düşünme diyor.

Mantık böyle diyor keşke kalbimize de geçirsek...

Kalbimize de mantığımıza da söz geçirmemiz gerekiyor...Çünkü zaten eksiğiz, hasretiz...ama bu ruh haliyle elimizdekilerden de olabiliriz..hayat cok bencil, insanlar cok bencil...Acı ama gercek :I

kesinlikle haklısın zeybekcim:)
kızlar ben yarın ilk adımı atıyorum hormon testlerim yapılacak hem de doğum kontrol hapına başlayacağım. 1 hafta sonra da histereskopi bakalım ne sonuçlar çıkacak karşıma???

Ben de dün başladım doğum kontrol hapına petunya...yanında koenzime q10 ve biosteron desteğiyle birlikte...zaten folidoce ve ecoprin de içiyorum...yut babam yut :)

Zeybek ne güzel anlatmışsın. Evet böyle düşünmek ve davranmak zorundayız. Üzülerek, olumsuz düşünerek birşeyleri değiştiremeyiz. Olan olur. Biz üzüldüğümüzle kalırız. Ben eşime sürekli ilkinde sağlıklı bulunması çok zor, bulunsa da tutunmayabilir bıdı bıdı sürekli konuşuyorum:1:Daha hiçbişey olmadan olmuş gibi dertleniyorum. Biraz da olumsuz olursa çok üzülmeyeyim diye yapıyorum bunları. Ama eşim sürekli yaşayıp göreceğiz diyor. Şimdiden bunları düşünme diyor.

zamanı gelince üzüleceğimiz varsa üzülücez zaten akasya.güleceksek te güleceğiz..ki inşallah hepimiz güleriz,!!!!insanlar da sürekli bizi telkin etmekten yoruluyor..Boşuna kendimizi ve çevremizdekileri yormayalım bence...

Kalbimize de mantığımıza da söz geçirmemiz gerekiyor...Çünkü zaten eksiğiz, hasretiz...ama bu ruh haliyle elimizdekilerden de olabiliriz..hayat cok bencil, insanlar cok bencil...Acı ama gercek :I

Ben de dün başladım doğum kontrol hapına petunya...yanında koenzime q10 ve biosteron desteğiyle birlikte...zaten folidoce ve ecoprin de içiyorum...yut babam yut :)

zamanı gelince üzüleceğimiz varsa üzülücez zaten akasya.güleceksek te güleceğiz..ki inşallah hepimiz güleriz,!!!!insanlar da sürekli bizi telkin etmekten yoruluyor..Boşuna kendimizi ve çevremizdekileri yormayalım bence...

beni ilaçları yutmak değil de göbekten yapılacak iğneler korkutuyor :( hazirandan beri folbiol kullanıyorum zaten alıştım artık haplara tüp bebek sayesinde bütün fobilerimi yenicem sanırım:)

beni ilaçları yutmak değil de göbekten yapılacak iğneler korkutuyor :( hazirandan beri folbiol kullanıyorum zaten alıştım artık haplara tüp bebek sayesinde bütün fobilerimi yenicem sanırım:)

Benim pıhtılaşma sorunum var hamilelik boyunca pıhtılaşma iğnesi olmam lazım. Sağlıklı olsun da razıyım her şeye... Huzurum kaçtı. Eşim doğal istiyor ve ben ihtimalleri evirip çeviriyorum neler düşünüyorum neler...

Hiç korkma petunya. Ben de sürekli düşünüyordum nasıl yapacağım diye ama inan iğnenin battığını bile hissetmiyorsun, o kadar ince. Kan bile akmıyor. İlkini yaptıktan sonra her akşam iğne saatini iple çekeceksin :)

Herkese iyi geceler. Pek sessiz bir hafta sonu olmuş. Biz tedaviyi büyük ihtimalle erteleyeceğiz. Bilmiyorum ne kadar süre, belki 3 ay belki 5 ay belki 1 sene. Kafamı boşaltmaya ve kendime meşguliyet bulmama ihtiyacım var.

Herkese iyi geceler. Pek sessiz bir hafta sonu olmuş. Biz tedaviyi büyük ihtimalle erteleyeceğiz. Bilmiyorum ne kadar süre, belki 3 ay belki 5 ay belki 1 sene. Kafamı boşaltmaya ve kendime meşguliyet bulmama ihtiyacım var.

Canım ne oldu 3-5 neyse de 1 sene neden? İş nedeniyle mi?

Canım ne oldu 3-5 neyse de 1 sene neden? İş nedeniyle mi?

Evet canım. Önce bir işe girmem lazım. Önümüzdeki bir kaç ay içinde tüm imkanları zorlayacağım. Allah'ın izniyle girersem seneye yaza kadar ertelemeyi düşünüyorum. Yok olmazsa dener miyim bilmiyorum :50: Dua edin bana, içim çok daralıyor bu aralar.

Bu sabah karı koca arkadaşlarımız kahvaltıya geldi. Kadın 8 aylık hamile. Ara sıra bebeğin oynayışlarını gösterdi. Elimle tuttum karnını o nasıl bir oynamak. Top koşturuyor sanki içeride :) Nasıl içim gitti anlatamam...

Bu sabah karı koca arkadaşlarımız kahvaltıya geldi. Kadın 8 aylık hamile. Ara sıra bebeğin oynayışlarını gösterdi. Elimle tuttum karnını o nasıl bir oynamak. Top koşturuyor sanki içeride :) Nasıl içim gitti anlatamam...

Hiiii canım benim yaaa insanın gönlü nasıl istiyor değilmi
Bizimde bir arkadaş var 9 aylık hamile
Elimi koydum karnına nasıl tekme atıyor bide hıçkırık tuttu bebeği tam elimi attım
Ya gerçekten mucizee yaa uff:emir_bebek:

Öyle ki uyumaktan korkar oldum son günlerde. Çok fena, saçma sapan rüyalar görüyorum.

Canım hayırdır ne rüyası?daha doğrusu kabus mu diyelim buna
Ya bende öyleyim bi dış gebelik gördüm geçen gecede kist varmış kocaman
Tövbee ne düşünüyosak onu görüyoruz bence bilinçaltı canım

Evet canım. Önce bir işe girmem lazım. Önümüzdeki bir kaç ay içinde tüm imkanları zorlayacağım. Allah'ın izniyle girersem seneye yaza kadar ertelemeyi düşünüyorum. Yok olmazsa dener miyim bilmiyorum :50: Dua edin bana, içim çok daralıyor bu aralar.

Canım ekonomik imkanlar el veriyorsa yeterli kiloyu alınca dene bence yakında. İnşallah tutar tutmazsa o zaman ertelersin bence. Zaman öyle çabuk akıyor ki... Allah gönlüne ferahlık versin. Benim de öyle. Aklıma neler geliyoe doğal deniyorum ya... Biliyorsun benim embriyolardan biri downdu. Allah korusun doğalda ya öyle olursa diyorum çok korkuyorum. Böyle bir şey olursa ben ne yaparımı düşünüyorum. Tüm yapılacak ihtimalleri sıra ile kurguluyorum ve kafayı yiyorum resmen. Her sonuç beni ömrümün sonuna kadar bitirir böyle olursa. Sonra gönlüme ferahlık vermeye çalışıyorum Allah yazdıysa sağlam doğup sonra da problem oluşabilir diyorum... Anlayacağın çok sıkıntılı durumdayım... Diğer bebeğim aklıma geliyor. Dün çekmecede onun doğum belgesini buldum. Sağ ayağının izi vardı sertifikada. Dr ismi, ebe ismi, boyu... Çok duygulandım...:43:

Hiiii canım benim yaaa insanın gönlü nasıl istiyor değilmi
Bizimde bir arkadaş var 9 aylık hamile
Elimi koydum karnına nasıl tekme atıyor bide hıçkırık tuttu bebeği tam elimi attım
Ya gerçekten mucizee yaa uff:emir_bebek:

Aynen... Büyük bir mucize. Mesela anne ağzına bir lokma ekmek attı mı hemen oynamaya başlıyor. Gece bazen annesinin yatış pozisyonunu beğenmiyormuş, tekme atıyormuş :) Anne yönünü değiştirince beğenirse uyuyormuş :1: Beşiğini, giysilerini, arabasını gördüm. Dedim bizim de bir gün olacak mı acaba :26:

Uyku tutmadı mı hayırdır bayanlar:16:

Evet sabah erken dersim var bakayım dedim. Sen nasılsın?

Benim de alt komşum 3. yü bugün yarın doğuracak. Ama ben elleyemiyorum canım ya... Gerçi öyle elle filan dese ellerim de şimdi çok istediğimi biliyorlar ya çekinirim demeye zaten... Ben 2 kere yaşadım Allah sizlere de yaşatsın. Amin...

Öyle ki uyumaktan korkar oldum son günlerde. Çok fena, saçma sapan rüyalar görüyorum.

Al benden de o kadar...

Canım ekonomik imkanlar el veriyorsa yeterli kiloyu alınca dene bence yakında. İnşallah tutar tutmazsa o zaman ertelersin bence. Zaman öyle çabuk akıyor ki... Allah gönlüne ferahlık versin. Benim de öyle. Aklıma neler geliyoe doğal deniyorum ya... Biliyorsun benim embriyolardan biri downdu. Allah korusun doğalda ya öyle olursa diyorum çok korkuyorum. Böyle bir şey olursa ben ne yaparımı düşünüyorum. Tüm yapılacak ihtimalleri sıra ile kurguluyorum ve kafayı yiyorum resmen. Her sonuç beni ömrümün sonuna kadar bitirir böyle olursa. Sonra gönlüme ferahlık vermeye çalışıyorum Allah yazdıysa sağlam doğup sonra da problem oluşabilir diyorum... Anlayacağın çok sıkıntılı durumdayım... Diğer bebeğim aklıma geliyor. Dün çekmecede onun doğum belgesini buldum. Sağ ayağının izi vardı sertifikada. Dr ismi, ebe ismi, boyu... Çok duygulandım...:43:

Ah be güzelim hepimiz çoğu zaman böyle daralıyoruz işte. Boğazım düğümleniyor düşündükçe. Kendime telkin veriyorum ama bakıyorum 5 dakika sonra yine aynı. Allah'ım aklımdan al bu düşünceleri, içimi ferahlat diyorum...
Ertelemek istememin sebebi tamamen duygusal :ssz: Anlayacağın tekrar borca girmek istemiyorum. Hele negatif sonuçlanırsa o zaman tam göçerim hem manen hem madden.

Benim de alt komşum 3. cü bugün yarın doğuracak. Ama ben elleyemiyorum canım ya... Gerçi öyle elle filan dese ellerim de şimdi çok istediğimi biliyorlar ya çekinirim demeye zaten... Ben 2 kere yaşadım Allah sizlere de yaşatsın. Amin...

Allah tamamına erdirsin. Amin canım amin hayırlısıyla inşaallah... İşte bunun için istediğini belli etmeyeceksin, söylemeyeceksin. Ben artık içime atıyorum sanki. Eşime dahi belli etmemeye çalışıyorum.

Back
X