Merhaba kızlar,
Giremedim bir kac gundur.
Ara ara girdim okudum aslında ama yazacak fırsatım olmadı.
Akasya'cım, arkadasım , duygu ve düşüncelerini anlıyorum. Allah bence bize, kullarına bazen hep bir kötüsünü gösteriyor ki aslında iyi olan şeyin kıymetini bilelim .
sen de bu durumda %1 gibi çok düşük bir ihtimal vermiş olmalarına sevinmelisin, lakin sana %99 olmaz dememişler.
Ayrıca Cumhur Bey , ben bunların iki düzlem mi sıra mı ne demişti hatırlayamadım şimdi, oldugunu düşünüyorum demiş ya , yüksek ihtimal bir dayanağı olmasa demez böyle .
Demek %99 durumun iyi ama %1 kötü. Ya bunun tam tersi olsaydı ?? Oyüzden hep şükür şükür şükür.Ilk andaki şokunu anlayabiliyorum ama ...Km olsa aynı duyguları hisseder, aynı umutsuzluğa düşerdi. Ama üzerinden biraz zaman geçince duyguşar da soğuyor düşünceler de.
Chnb'cim , doluyoruz da farkında olmuyoruz. Gecen gunlerde ben de kendi kendime düşündüm. Artık kendimi iyi düşünmeye ZORLAMAKTAN sıkıldım, umutsuzluğa düşmemek icin ZORLAMAKTAN sıkıldım , aglamamaya ve güçlü olmaya ZORLAMAKTAN sıkıldım , sürekli kötü ihtimalleri göz ardı edip iyi ihtimalleri senaryolastırmaya calısmaktan sıkıldım. Sıkılıyoruz yani ... Aslında nasıl tüp bebek doğal bir evlat edinme süreci degilse , ruhumuzdaki bu zorlamalar da doğal değil aslında. Hepsi bir yerde çıkıyor .
Oglunun bu sorununun bir çözümü elbette vardır diye düşünüyorum. Drnin bir önerisi var mı konu ile ilgili?
Mattikacım , bir sonraki kontrol ne zamana ? Herşeyin yolunda gidiyor olmasına çok seviniyorum .
sen bizim nazarboncugumuzsun inşallah.
Mervecim, reglin hayırlı olsun ... Cok guzel yazmışssın ,bizden öte bizden ziyade bir varlık var. Barış Manço'nun (Allah rahmet eglesin , çok severim ) bir şarkısı vardır '' Benden Ote Benden Ziyade '' diye. Cok severim. Arada bir hatırlamak için gücün bizim elimizde olmadığını dinlemek lazım o şarkıyı .
İncim canım , eşin gitti mi drye ? Baktım ama mesajlarda göremedim.
Bu arada tatlıyı yaptım . Haaarika oldu
Gelincik de yok sanırım uzun zamandır .Umarım her sey yolundadır . Aynı şekilde Anngel da yok ...Umarım o da iyidir.
Hitucim seninle msnde yazıştık ama ben geldiğimde sen yok olmuştun . sen yazdıgında da ben yoktum masamada. Olsun ama az da olsa yazıştık. Özlemişim seni pek çok.