Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım ben bayağı korktum aslında şükür devamı gelmedi de. Coraspini kesme dedi. Dün de eşim cleksanı yaptı iğneyi çıkarınca ilaç geri çıktı, ilk kez oldu. Yeniden vurdurmadım bir de gerçekten innohep yakmıyordu bu çok yakıyor. Bugün proluton depot da vurdular aslında o yakar.O bile bu kadar yakmıyor. 0.6 olduğu için dedi Arda Bey...

İnşallah sağlıkla alırız biz de bebişleri...

ben başka iğne kullanmadım benimki 0,4 clexan, ama o da yakıyo.
proluton u geçen düşükte kullanmıştım, kalçayı yakıyo o da baya.
ama göbek daha hassas tabi acıyo, bugün ilk denediğim yere sokamadım iğneyi, iki kere canımı yaktım ikinci yere yapabildim.
napayım yeter ki iyi olsun bebeğim..

merhaba arkadaşlar bende 2 aşılama 1 tüp negatifim var sorun eşimdeydi ama tutmamasının sebebi dr dediki yumurtan kalitesi düşük
böyle olupta tutan varmı birde pgt ne işe yarıyor bana yazarsanız çok sevinirim

Acaba kalite artırmanın yolu yok mu? Bize kaliteli kalitesiz demediler ama benim de kaliteli değildi sanırım çünkü gelişimleri durdu embriyoların transfer olamadı. Acaba az yumurtayı uygun ilaçlarla kaliteli hale getirmek var mı?

PGT, genetik sorunu olan çiftlere, 2 ve daha fazla başarısız tüp bebek yapanlara, tekrarlayan sdüşükleri olanlara uygulanan bir yöntem...

hayırlı geceler arkadaşlar.... 2 haftadır yoktum yazamadım sizlere herkes iyidir inşallah...varmı tedavide olan yeni gelişmeler çok özledim sizleri yatmadan önce bakmak istedim. ben de bebişlerde şimdi iyiyiz şükür 2 haftadır hiç kalkmadan yatıyorum birden bire kanamam başladı çok korktuk acil hastaneye gittik rahimde kanama olmuş çok şükür bebişlerimizde bişey yoktu ama kanamam geçmese tehlikeli olabilecekti hastaneye alacaktı doktorum ama gerek kalmadı bugün kontrole gittiğimde kanamam azalmış ama eskisi gibi rahat olmayacam dikkat etmem gerekiyormuş artık... bizden haberler böyle teyzeleri çok sık gelemesemde elimden geldiğince haber vermeye çalışacam sizlere... sizlerden ayrı kalsamda dualarım her zaman sizlerle Rabbim yaşadığım bu duyguyu inşallah sizlere de nasip etsin...hepinizi öpüyorum...A.e.olun...:16::16:

inci tanesi vefakar arkadaşım özel mesajını az önce okudum merak etmişin iyiyiz şükür teyzesi bizi korkuttular ama şükür atlattık tehlikeyi canım sen ne yaptın ertelemiştin tedaviyi inşallah güzel gelişmeler vardır...

hayırlı geceler arkadaşlar.... 2 haftadır yoktum yazamadım sizlere herkes iyidir inşallah...varmı tedavide olan yeni gelişmeler çok özledim sizleri yatmadan önce bakmak istedim. ben de bebişlerde şimdi iyiyiz şükür 2 haftadır hiç kalkmadan yatıyorum birden bire kanamam başladı çok korktuk acil hastaneye gittik rahimde kanama olmuş çok şükür bebişlerimizde bişey yoktu ama kanamam geçmese tehlikeli olabilecekti hastaneye alacaktı doktorum ama gerek kalmadı bugün kontrole gittiğimde kanamam azalmış ama eskisi gibi rahat olmayacam dikkat etmem gerekiyormuş artık... bizden haberler böyle teyzeleri çok sık gelemesemde elimden geldiğince haber vermeye çalışacam sizlere... sizlerden ayrı kalsamda dualarım her zaman sizlerle Rabbim yaşadığım bu duyguyu inşallah sizlere de nasip etsin...hepinizi öpüyorum...A.e.olun...:16::16:

inci tanesi vefakar arkadaşım özel mesajını az önce okudum merak etmişin iyiyiz şükür teyzesi bizi korkuttular ama şükür atlattık tehlikeyi canım sen ne yaptın ertelemiştin tedaviyi inşallah güzel gelişmeler vardır...

hepimiz merak ettik canım seni ve bebişlerini:emir_bebek::emir_bebek:
allah sağlıkla kavuştursun ikisine de.
arada böyle girip haberdar et bizi mutlaka

Acaba kalite artırmanın yolu yok mu? Bize kaliteli kalitesiz demediler ama benim de kaliteli değildi sanırım çünkü gelişimleri durdu embriyoların transfer olamadı. Acaba az yumurtayı uygun ilaçlarla kaliteli hale getirmek var mı?

PGT, genetik sorunu olan çiftlere, 2 ve daha fazla başarısız tüp bebek yapanlara, tekrarlayan sdüşükleri olanlara uygulanan bir yöntem...

teşekkür ederim canım bence az yumurta daha kaliteli olurmu benim 24 toplandı 18 döllendi transfer oldu gerisi donacak kadar gelişmedi
6 gün gelişim durdu rabbim inşallah herkese nasip etsin içinde banada

ben başka iğne kullanmadım benimki 0,4 clexan, ama o da yakıyo.
proluton u geçen düşükte kullanmıştım, kalçayı yakıyo o da baya.
ama göbek daha hassas tabi acıyo, bugün ilk denediğim yere sokamadım iğneyi, iki kere canımı yaktım ikinci yere yapabildim.
napayım yeter ki iyi olsun bebeğim..

Geçmiş olsun canım benim. iNŞALLAH sağlıkla gelecekler...

Geçmiş olsun canım. Rahimağzı uzunluğunu da ölçtür hep...

teşekkür ederim canım bence az yumurta daha kaliteli olurmu benim 24 toplandı 18 döllendi transfer oldu gerisi donacak kadar gelişmedi
6 gün gelişim durdu rabbim inşallah herkese nasip etsin içinde banada

Amin canım...Sayın güzelmiş maşalah...

Enfeksiyonlarayrıca başlı başına erken doğum sebebi canım çok önemli yani...

İlaç kullanıyorsun ne kullanıyorsun?

Hii iyiki gitmişim o zaman ya
Travacort merhem kullanıyorum,
zalaın fitil zalox diyede hap yazmış doktor

dün başladım iğneye.yine 12. günde toplanırsa önümüzdeki c.tesi olması lazım....beni de heyecanlandırıyosun :)

doz iyi evet..sağol...

Heyecanlanmak güzel :) İnşaallah sonu da güzel olur...

Canım perşembeye erteledim ama az önce gittim geldim. Hafif lekem oldu 11 gibi. O yüzden aradım gel dedi dr. Gittim coraspindendir dei. Küçük bir kese gördü şükür.İnşallah iyi olur...

Hadi gözünaydın canım benim :)

merhaba arkadaşlar bende 2 aşılama 1 tüp negatifim var sorun eşimdeydi ama tutmamasının sebebi dr dediki yumurtan kalitesi düşük
böyle olupta tutan varmı birde pgt ne işe yarıyor bana yazarsanız çok sevinirim

Merhaba nurme. Embriyo yerleştirirken kalitesi hakkında bilgi verdiler mi peki? Yumurtaların kalitesini arttırmak için bir yöntem var mı yok mu bilmiyorum açıkçası. Pgt de embriyo genetik incelemeden geçiyor. Anne veya babada genetik açıdan bir sorun varsa bu yöntem uygulanıyor. Umarım kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın.

Canım hoşgeldin. Çok geçmiş olsun. Şükür bir şey olmamış. Habersiz bırakma bizleri. Ben 10-12 gün içinde nasip olursa başlıyorum tedaviye canım. Umarım bu kez sonu güzel olur...

Bugün bebek görmeye gittik. Yumuk yumuk elleri, o minicikliği beni benden aldı resmen. Koklamaya doyamadım. Rabbim annesine babasına bağışlasın, bizlere de nasip etsin hayırlısıyla inşaallah...

Bugün bebek görmeye gittik. Yumuk yumuk elleri, o minicikliği beni benden aldı resmen. Koklamaya doyamadım. Rabbim annesine babasına bağışlasın, bizlere de nasip etsin hayırlısıyla inşaallah...

Ayy sevsinler yaa maşallah:nazar:Aminn
Sütlacı götürdün mü:27:

Back
X