- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #8.481
Geçen tedavim de salı başlamıştı. O geldi aklıma, çarşamba opu ve pazar iptal haberi. Umarım bu kez tam tersi olur...
İnşallah bu kez öyle olmayacak canım. Nur hanıma dedin mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen tedavim de salı başlamıştı. O geldi aklıma, çarşamba opu ve pazar iptal haberi. Umarım bu kez tam tersi olur...
İnşallah bu kez öyle olmayacak canım. Nur hanıma dedin mi?
Adet oldum dedin mi?![]()
Randevu aldım canım. Nur Hanım 1 haftadır yoktu, bugün geldi. Onun gelmesini beklemişim
![]()
İyi olmuş canım. Her şeyde vardır bir hayır...
Dinlen bol bol. İyi olmuş rapor aldığın. Bulantılar da hayırlı olsun
Ay çok güldüm yaZoru görünce nasıl da geri adım atıyorlar :) İyi olmuş canım. Bu arada adet oldun mu?
Maalesef hala adet olmadımAma dün her ihtimale karşı gebelik testi yaptım. Hamile de değilim. Neden bu kadar gecikti anlamadım. Nur Hanım'a e-mail gönderip sormayı düşünüyorum.
Bu arada tedavin hayırlı olsun canımBütün pozitif enerjimi, dualarımı sana gönderiyorum.
Hadi vira bismillah diyelim balıkçılar gibi
Bol bol altın yumurta gelsin ağlarımıza...
![]()
Kızlar hastalandım, hazırlıksız yakalandım :) Yarın zorlu yolculuk başlıyor nasipse. Dualarınızı bekliyorum...
haydi hayırlısı bakalım :) melekler hep yanında olsun dualarımız ve kalbimiz seninle
Hiç canını sıkma canım herşey çok iyi olucakkİnşallah sağlıkla devam eder. Korkuyorum lekem var çünkü. Allah korusun onu... eVET YOLK SACI VAR DİYE SEVİNDİM AMA şu leke canımı sıkmaya yetti. Benim tüm gebeliklerimde oldu malum 2 si düşük, 2 si ilerledi. Umarım ilerler ...
Çok geçmiş olsunn canım vallahii bence oluruna bırak sıkmaa allahın izniyle düzelir inşallahh... Seninde tedavi n zaman başlıo canımm vallahi hep dua ediyorum sana hepinize yücerabbim hayırlısıyla hepimize annelik duygusunu tattırsın inşallahhhBana bir akıl verin kızlar. Eşim bu mide rahatsızlığını inanılmaz taktı kafasına. Sürekli internette araştırma halinde. Eli hep midesinde. Ne olacak benim bu halim deyip duruyor. Doktorun ameliyatı önerebiliriz demesini taktı kafaya. Bu akşam sinirlendim biraz, dedim böyle yaparak mı göndereceksin beni tedaviyeOrtadan çatlayacağım. Ne yapacağımı şaşırdım
![]()
Günaydın kızlar... Ben bir hafta raporverdi riske atmayalım dedi. Evdeyim bu hafta... Şükür lekem yok...
Stres bastı :18:
Maalesef hala adet olmadımAma dün her ihtimale karşı gebelik testi yaptım. Hamile de değilim. Neden bu kadar gecikti anlamadım. Nur Hanım'a e-mail gönderip sormayı düşünüyorum.
Bu arada tedavin hayırlı olsun canımBütün pozitif enerjimi, dualarımı sana gönderiyorum.
Hadi vira bismillah diyelim balıkçılar gibi
Bol bol altın yumurta gelsin ağlarımıza...
![]()
Hiç canını sıkma canım herşey çok iyi olucakk
ohh ne güzel canım dinlen işdee keyfine bakk benide iğneler mahfettii vallahi 5 aylık gibi şiştim yarın kontrolüm var bakalım kaç yumurta oluştu dua edin ne olur![]()
Kızlar hastalandım, hazırlıksız yakalandım :) Yarın zorlu yolculuk başlıyor nasipse. Dualarınızı bekliyorum...
bebişim erkekmiş kızlar
gördüğüm kordon değilse dedi dr. ama.
dr. söyledi, ben hiç sormadım, sağlıklı olsun daaSen mi sordun doktor bi anda mı söyledi
Hadi bakalım hayırlı uğurlu sağlıklı olsun bebişimiz![]()
hayırlısı canım, sağlıkla gelsin de bir ay daha geç gelsin..Bende regl oldum HAYIRLISI ARTIK VARDIR BUNDADA Bİ HAYIR![]()
mervecim nasılsın?
adet oldun mu merak ettim de :)
Artık zaten belli olur yani 18. haftanın içerisindesindr. söyledi, ben hiç sormadım, sağlıklı olsun daa
hayırlısı canım, sağlıkla gelsin de bir ay daha geç gelsin..