Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Dinlen bol bol. İyi olmuş rapor aldığın. Bulantılar da hayırlı olsun :nazar:

Ay çok güldüm ya :1: Zoru görünce nasıl da geri adım atıyorlar :) İyi olmuş canım. Bu arada adet oldun mu?

Maalesef hala adet olmadım :5: Ama dün her ihtimale karşı gebelik testi yaptım. Hamile de değilim. Neden bu kadar gecikti anlamadım. Nur Hanım'a e-mail gönderip sormayı düşünüyorum.

Bu arada tedavin hayırlı olsun canım :16: Bütün pozitif enerjimi, dualarımı sana gönderiyorum. :39: Hadi vira bismillah diyelim balıkçılar gibi :nazar::1: Bol bol altın yumurta gelsin ağlarımıza... :51:

Maalesef hala adet olmadım :5: Ama dün her ihtimale karşı gebelik testi yaptım. Hamile de değilim. Neden bu kadar gecikti anlamadım. Nur Hanım'a e-mail gönderip sormayı düşünüyorum.

Bu arada tedavin hayırlı olsun canım :16: Bütün pozitif enerjimi, dualarımı sana gönderiyorum. :39: Hadi vira bismillah diyelim balıkçılar gibi :nazar::1: Bol bol altın yumurta gelsin ağlarımıza... :51:

İlaçlar ve hava şartları birleşerek geciktirmiş olabilir. Sen sor yine de.
Sağolasın canım. Benzetme süper :) İnşaallah gelirler :)

İnşallah sağlıkla devam eder. Korkuyorum lekem var çünkü. Allah korusun onu... eVET YOLK SACI VAR DİYE SEVİNDİM AMA şu leke canımı sıkmaya yetti. Benim tüm gebeliklerimde oldu malum 2 si düşük, 2 si ilerledi. Umarım ilerler ...
Hiç canını sıkma canım herşey çok iyi olucakk
Bana bir akıl verin kızlar. Eşim bu mide rahatsızlığını inanılmaz taktı kafasına. Sürekli internette araştırma halinde. Eli hep midesinde. Ne olacak benim bu halim deyip duruyor. Doktorun ameliyatı önerebiliriz demesini taktı kafaya. Bu akşam sinirlendim biraz, dedim böyle yaparak mı göndereceksin beni tedaviye :20: Ortadan çatlayacağım. Ne yapacağımı şaşırdım :50:
Çok geçmiş olsunn canım vallahii bence oluruna bırak sıkmaa allahın izniyle düzelir inşallahh... Seninde tedavi n zaman başlıo canımm vallahi hep dua ediyorum sana hepinize yücerabbim hayırlısıyla hepimize annelik duygusunu tattırsın inşallahhh
Günaydın kızlar... Ben bir hafta raporverdi riske atmayalım dedi. Evdeyim bu hafta... Şükür lekem yok...

ohh ne güzel canım dinlen işdee keyfine bakk benide iğneler mahfettii vallahi 5 aylık gibi şiştim yarın kontrolüm var bakalım kaç yumurta oluştu dua edin ne olur :(

Stres bastı :18:

Hakılısın canım yaklaştıkça bir de aniden olunca stres olur...:))
Bu kez altın balıklar ağda inşallah:))

cANIM EPEY GEÇMİŞ STRESTENDİR BELKİ. bU ARADA Merve ne yaptı acaba yazmadı da...Onun da adet tarihleri. Lavenin de geciktiydi...

Hiç canını sıkma canım herşey çok iyi olucakk

ohh ne güzel canım dinlen işdee keyfine bakk benide iğneler mahfettii vallahi 5 aylık gibi şiştim yarın kontrolüm var bakalım kaç yumurta oluştu dua edin ne olur :(

İnşallah kaliteli, sağlıklı yumurtaların oluşmuştur bol bol... Amin... Kendin mi yapıyorsun iğneleri...

Kızlar hastalandım, hazırlıksız yakalandım :) Yarın zorlu yolculuk başlıyor nasipse. Dualarınızı bekliyorum...

Canım Benm hayırlı uğurlu olsun
Hep dualarımdasınız..Rabbim yar ve yardımcın olsun
İnşallah bu defa olacak diyelim
Pozitif pozitifi çekermiş
Pozitif negatifi itermiş
Hep güzel düşün güzel olsun inşalah canım benim:49:

dr. söyledi, ben hiç sormadım, sağlıklı olsun daa

hayırlısı canım, sağlıkla gelsin de bir ay daha geç gelsin..
Artık zaten belli olur yani 18. haftanın içerisindesin
Aynen canım hele bugün bi arkadaşıma gittim oturmaya
Doğum yapacak kızı olacak neler almış neler
Hayran kaldım pembiş pembiş
Sadece onları sevmekle bakınmakla yetindim:31:

Back
X