Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

evet aynen ,yazık yaa üzüldüm şimdi ..ALLAH inş .bir an önce yüzlerini güldürür..

O halleri gözümün önünden gitmiyor. İnşaallah onlar da sağlıkla yavrularına kavuşurlar.

Ayy çok tatlıııı:emir_bebek::emir_bebek:
Ya bende hala 6 haftalık bebeğimin ultrason fotosunu saklıyorum arada bakıyorum
Sen bi zamanlar benimleydin diyorum üzülüyorum:49:

Kıyamam :( Bundan sonra ultrason fotolarına gülümseyerek bakacaksın Allah'ın izniyle mervem.

Ayy ne kadar tatlı yaaa. :55:İçim titredi.. Sen o kadar yumurta içinde olgunlaş, döllen , 5.güne kadar diren ve sağlıklı ol.. Tam bir mucize bence... :emir_bebek::nazar::emir_bebek::16: :21:

Kızlar bir de benden 4 yumurta bekleniyordu, 3'ü sonradan geldi. Belki transfer edilen o 3'ünden biriydi. Hep bunu düşünüyorum.

canım benim sen daha önce hamiş kalıp bebişinimi kaybettin :14::14::14: kusura bakma yaaa çok unutkanım ben :5: inşallah bu kez bebişin seni 9 ay bırakmıycak kucağına alıcaksın tatlım

ALLAH ım bana bol hafıza ver :15::nazar:
Evet canım 2 tane malesef
inşallah canım cümlemize nasip olsun:49:

Kızlar bir de benden 4 yumurta bekleniyordu, 3'ü sonradan geldi. Belki transfer edilen o 3'ünden biriydi. Hep bunu düşünüyorum.

Ben duanın çok şeyi değiştireceğine inanıyorum. Bir de insan kabul olacak duayı hissediyor. Farklı bir ruh hali oluyor. İçin dolup taşıyor derler ya aynen öyle.. :16: Rabbim dilerse herşey olur.. Geriden sağlıklı yumurta da gelir, tek yumurta ile bile sağlıklı bulunur...İnşallah hepimizin duaları kabul olur.. Amin... :nazar::nazar:

O halleri gözümün önünden gitmiyor. İnşaallah onlar da sağlıkla yavrularına kavuşurlar.

Kıyamam :( Bundan sonra ultrason fotolarına gülümseyerek bakacaksın Allah'ın izniyle mervem.
İnşallah canım hep umut etmekteyim neyaparsın işte umut fakirin ekmeği derler ya:9:
hb..:16:
kromozomlarımda sorun çıktı 2 yıldır sebepsiz dendi bu son kromozom testinde sorun çıktı
:43:

Hıı senin mi bende eşinin anladım
Canım ya işte burada hepimiz aynı dertten muzdaribiz
Birbirizimize destek oluyoruz bu sorunu sadece ben yaşamıyormuşum diyoruz
Genetik danışmanın nasıl yönlendirdi seni

İnşallah canım hep umut etmekteyim neyaparsın işte umut fakirin ekmeği derler ya:9:

Hıı senin mi bende eşinin anladım
Canım ya işte burada hepimiz aynı dertten muzdaribiz
Birbirizimize destek oluyoruz bu sorunu sadece ben yaşamıyormuşum diyoruz
Genetik danışmanın nasıl yönlendirdi seni
YA SONUÇ İÇİN TELLE ARADILAR DÜN ayrıntılı görüşme cumartesi yapılacak..
pgt ile tüp bebek dedi doktorum ama gidince içeriğini daha iyi öğreneceğiz bakalım :ssz:

Bir şey bulamadıkları zaman sebepsiz diyorlar. Sebepsiz olur mu ya herşeyin bir sebebi vardır elbet.

Tabi yaaa keşke ilk başta yapsalar şu kromozom testini benim ilk tüp bebekde bilmioduk kromozom sorunumuu boşa gitii

Canım iğne yapılırken az acıyor. Sonrası fena. Oturamıyor insan doğru dürüst.

O saatte nerede yaptırıyorsun?
Hastanede cnm sen nerde oturuodun bu arada cnm
Kız canın mı çekti yoksa kıyamam eşine söyle hemen alsın valla sen hamile sayılırsın artık:49:
Aman yok cnm yaaa badem var yiyorum :))
İğneyi yapan kadın hamile misin dedi. Ah ah dedim tedavideyim.
Ay banada dedi dedim Allah söletti gel seni öpeyim :9::9:
hazade sana bebişlerinin resimlerini verdiler mi?
Yok cnm sadece transfer zamanında ekrandan gördüm veee çıktısını aldılar iksi bıcır bıcır kaçıştılar bir yerleree aldım baktım ama vermediler bizde kalması gerek dedii hülya hemşire onun için içimden neler söledim bir bilseniz ama o zaman bile incim sana dua ettimm allahım en yakın inci dedim emeklerini boşa çıkarma diee sağlıklı bulunsun dedimm ve bulundu bakk ben vaktis annesiyim ona göree :1:
Nasıl yani embriyoların mı ayy çok tuhafff:52:

Ben nasıl ihmal ettim şu embriyoların görüntülerini ahhh ahhhhh:52:

pgt ile tüp bebek dedi doktorum ama gidince içeriğini daha iyi öğreneceğiz bakalım :ssz:

Canım ya hayırlısı bakalım
İyice konuş doktorunla aklına ne takıldıysa hepsini sor
Sonradan insanın kafasını kemiriyor bu sorular
Gerçi her şey olacağına varır

Yok cnm sadece transfer zamanında ekrandan gördüm veee çıktısını aldılar iksi bıcır bıcır kaçıştılar bir yerleree aldım baktım ama vermediler bizde kalması gerek dedii hülya hemşire onun için içimden neler söledim bir bilseniz ama o zaman bile incim sana dua ettimm allahım en yakın inci dedim emeklerini boşa çıkarma diee sağlıklı bulunsun dedimm ve bulundu bakk ben vaktis annesiyim ona göree :1:

Ben Avcılar'dayım güzelim. Sen?
Afiyet olsun :) Ben de ananas yedim :)
Neyse sağlık olsun canım. Allah razı olsun duaların için. Ben o anda bir yandan ağladım bir yandan dua ettim bir yandan sırıttım. Çok tuhaftı :1:

Ben Avcılar'dayım güzelim. Sen?
Afiyet olsun :) Ben de ananas yedim :)
Neyse sağlık olsun canım. Allah razı olsun duaların için. Ben o anda bir yandan ağladım bir yandan dua ettim bir yandan sırıttım. Çok tuhaftı :1:

Back
X