Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Çok şükür canım. Eşim hastalandı yatıyor :( Çorba içirdim şimdi, birazdan ilaçlarını vereceğim. Sen nasılsın ne yapıyorsun? Evde misin bugün?

Geçmiş olsun canım. Önemli değildir inşallah?

Ay benim kalçalarım ztn mos mor olduuu ama göbegimde ölee bir gör için acır vallahii :43:
Akşamda eşim müdürüyle yemege gitti 10 da geldi konuşmuorum onunla ya n bilim zorum agidio ben iğnelerle boğuşuorum o saçını yapıo pargümünü dıkıo gidio ya ewet onun yapıcagı bişey yok ama ben böle acı çekerken onun hiç bişey yaşamaması beni delirtio yaşıodur ewet oda içine atıo ama napim... Hiç iyi deilim vallahi annem olmaza ebe gidip deli gibi ağlıycam ama onu üzmek istemiorum

Allah yardımcın olsun canım ben de öyleyim. Dün gece eşim serum takmak istedi. Damar yeri tıkanmış mecbur çıkardı bağırta bağırta. Çok ağladım. Bu bulantılar beni mahfetti serum takılmasa da hiç su içemiyorum sıvı 1-2 bardak ayran dışında. Ondan da midem bulanıyor artık. Göbekten cleksanlar her gün beni de morartıyor. Elimde bir poşet sürekli bulantı hali.Eşim benim de arkadaşlarıyla zaman geçiriyor ben de kızyorum...

Ümitsiz olma canım ya sen daha önce hamile kalabilmişsin. Bak bu bir avantajmış bana dr demişti sizin büyük ihtimal tutardemişti bu yüzden. Ama malesef transfer olamamıştı...

arkadaşlar müjde oğlum oldu ve çok sağlıklı....40 günlük oldu bugün...uzun zamandır giremedim yazamadım evde inmternet bağlantısı yok...sezeryan doğum yaptım mutluluğum tarifsiz,40 gün oldu hala inanamıyorum...doğduğun gün saatlerce ağladım şok gibiydi...Allahım beni mucizeme kavuşturdu şükürler olsun,sizlerde dilerim kavuşursunuz,ama gerçekten sabrın sonu selametmiş...beni tanımıyanlar için söylüyorum bende 7 yılllık evliyim ve bazı talihsizlikler yaşadım ama sonunda minik paşamın ellerini tuttum......

:nazar::emir_bebek::64::64::64: Çok sevindim uzun zamandır yazışmadık da. Merak etmiştim. Maşallah oğluna Allah sağlıklı hayırlı bir evlat eylesin. Amin...

Gönderdim geldimi chnb ylede yapmaya çalıştık amma olmamıştı:(

Canım İnciden ben de ekleyeyim seni.

Anam beni zaman tüneline geçirmişler kim geçirdi acaba ya kayboldum valla nerelere girdim:(:( çıkamıyorum

Canım ben de geçmişim hiç hoş değil sinir oluyorum...

insallah mervem bu olsa olsa dualarinizla olacak nolur dualariniza benide katin kimse biz anlamiyo

hep diyolar bitane var eebende diyom bitane var bu istek niye niye tipki cnbc gibiyim

nolur dua dua

İnşallah sağlıklısı ve hayırlısıysa hamilesindir. Canım bak kayıpların olmasaydı 2. çocuğu bu kadar istemeyecektin. Ben evlendim 4 seneye yakın çocuk istemedim. Sonra tamam artık zamanı geldi. Yine şiddetle istemiyordum. Hamile kaldım 8 haftalık düştü. Ben busefer hamile kedi görsem ağlar oldum. Sonra deli gibi hamile kalmaya çalıştı. Yara oluşmuş. Yaktılar filan. Sonra oğlumu zor zahmet dünyaya getirdim. Tamam dedim muradıma erdim. Oğlum kolik bebekti çok zordu eşim yanımda değildi. Eşim geldi oğlum 5 yaşındayken hadi dedim oğlum kardeşsiz kalmasın. Çok istekli değildim çalışınca bakacak kişi sorunu oluyor diye. Hamile kaldım hem de o ay. 6 aylık doğdu oğlum. Ve ben bu bulantılar yüzünden demiştim ki tövbe bu son. Dünyam karardı. Sonra yeniden deli gibi istedim ama hemen karar veremedik. Eşim de ben de kolay atlatamadık ve 7 ay sonradüşündük. yine bekletmedi Rabbim ama o da düştü. Sonra genetik sorunlar, bir başarısız pgtdenemesi. Şükür hamileyim şu an. İnşallah sağlıkla doğar. İnşallah sen de sağlıkla hamilesindir. Bu sevda bitmez:))

chnbcim grip olmuş canım. Sağolasın.

sifacım array-CGH diyorlar genelde. Nereden duydun :) 24 sure veya micro array dediğimiz yöntemle aynı yani tüm kromozomlara bakılan yöntem.

herkese merhaba ..
sabah doktora gittik hem volkan beyle hem aysun hanımla görüştük..
kanda düşük oranda çıkan kromozomum muhtmelen yumurtalıklarda yüksek oranda çıkacağını bu bozukluğun %70-80 yumurtalarımı etkilemiş olabileceğini ve doğal yolla bu oranda hammile kalamaycağımı kalsam bile hasta çocuk olabileceğini ve düşebileceğini söylediler..
bugün adetimin 2.günüydü ..
biz hiç beklemek istemedik ve bugün itibari ile pgt ile tüp bebeğe bismillah dedik inş.
aysun hanım yumurtalıklarıma baktı ve yumurta rezervimin çok güzel olduğunu söyledi ekranda da gösterdi zaten her bir tarafımda7-8 er yumurta oluşabileceğini söyledi gayet güzel görünüyor dedi ..
yalnız daha adetimin 2.günü ve lekelenme şeklinde kanamaya geçmedim ,rahim duvarın daha kalın bugün ilaçlara başamayalım pazartesi gel muhtmelen kanaman başlar rahim duvarı incelir o gün de inş. iğnelere başlarız dedi ..
volkan bey cool bir adam gerçekten ama ben böyle doktorları eskiden beri daha çok seviyorum..
daha aklı başında mantıklı ve gerçekçi olduklarını düşnüüyorum nedense ..
cool bir adam ama herşyi gayet güzel anlattı bize..
normalde devlet desteği için 2 aşılama gerekiyor biz bi tane yaptırmıştık 1 tane daha gerekliydi ama fiyatta anlaşınca devlet desteği ile aynı fiyata geldi nerdeyse biz de anlaştık ve bismillah dedik..
inş. hayırlısı ile embryolar güzel çıkar ve ikizlerim gelir yerleşir karnıma..
öyle çok ikiz istiyorum ki artık anlatamam..
kürtaj mı pgt mi seçiminden bahsedilmiş ..
ben kendi adıma pgt diyorum.
çünkü kürtaj bence sağlık açısından ve manevi yönden daha yıpratıcı ..
ben çok duygusal bi insanım ve anaç biriyim ..
ne olursa olsun bebeğimi aldırmaktanyana olamazdım sanırım ..
tabi maddiyatla da alakalı ..
çok şükür ki RABBİME o imkanım var ve imkaım elverdiği ölçüde ben tüp bebek denemeyi düşnüüyorum inş.
mesela bana volkan hoca doğal yolla olursa amniyosentez yaptırırsınız hasta çıkarsa aldırırsınız dedi ..
o kadar büyük bebek nasıl aldırılır ,düşünemiyorum..
Ben o ihtimali göze alamam ,bebek içimde o kadar büyümüşken buna izin verememe doğrusu ...
Gerekirse servet harcarım belki bu işe ama karnımdaki çocuğu kalbi atıyorken sırf hasta diye nasıl aldırabilirim ..
O yüzden ben risksiz yolu seçmeyi tercih ediyorum ..
Kaldıki erken menopoz tehlikemiz de var ,zor gebe kalıyorum ben hiç gebe de kalamadım ..
Yani doktorların dediği gibi normal yoldan gebe kalmam çok zor ..
Senelerce gebe kalmayı bekleyip sonra amniyonsetezde hasta olduğunu öğrenip sonra da aldırmayı düşünürsem bu benim için imkansız bir döngü..
Şimdi hastalğımı biliyorum ,ya olacak ya da olmayacak ..
Deneyebildiğimiz kadar dener sonra da olmuyor diye peşini bırakırız ne yapalım ..
Bu bence en kolayı ..
Çocuk beklemek ,gebe kalınca hastamı dye düşünmek ve sonra da aldırmak ..
Bunlar bana çok ama çok ağırgelecek şeyler.
Umarım RABBİM dualarımı kabul eder de bana mis gibi ikiz nasip eder inş.
Hayırlısı ALLAHtan

chnbcim grip olmuş canım. Sağolasın.

sifacım array-CGH diyorlar genelde. Nereden duydun :) 24 sure veya micro array dediğimiz yöntemle aynı yani tüm kromozomlara bakılan yöntem.
kk dan bi arkadaşımla msn den de görüşüyoz zaman zaman :34: az öncede msn de sohbetteydik :28: o bahsetti pgt de sadece 6 kromozoma bakılıyor dedi :26: cgh de tüm kromozomlara bakıyolar sende bunu dene dedi :28: bende kafam karıştı yani incim senle aynı sayılır genetik hastalıktan dolayı hangisi ni yapmalıyız yada buna kim karar veriyo :28:

delikızım canım çok ama çok sevindim :52::52::52: hadi hayırlı uğurlu olsun bismillah deyip başladın tedaviye sonu güzel müjdeli bitsin inşallah canımcığım :49::29: bende seninle aynı düşünüyorum kürtaja karşıyım :50: Rabbim bize pgt li hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin çok yıranmadan hepimizin son tedavisi olsun inşallah bol bool dualarımdasın cnm benimm :52::16:

kk dan bi arkadaşımla msn den de görüşüyoz zaman zaman :34: az öncede msn de sohbetteydik :28: o bahsetti pgt de sadece 6 kromozoma bakılıyor dedi :26: cgh de tüm kromozomlara bakıyolar sende bunu dene dedi :28: bende kafam karıştı yani incim senle aynı sayılır genetik hastalıktan dolayı hangisi ni yapmalıyız yada buna kim karar veriyo :28:

Canım 6 değil 9 kromozoma bakıyorlar genelde (fish tekniği) Geçen gün de konusu geçmişti bizler tek gen hastalığı taşıdığımız için diğer kromozomlara da bakılmalı diye tabi bu bizim akıl yürüttüğümüz bir şey. Belki de doğruluk payı yoktur. Genetik doktorun senin adına da karar verebiliyor hangisini istediğini sorabiliyor da. Sen o aşamaya gelince ben bu yöntemi istiyorum dersin canım.

delikızım canım çok ama çok sevindim :52::52::52: hadi hayırlı uğurlu olsun bismillah deyip başladın tedaviye sonu güzel müjdeli bitsin inşallah canımcığım :49::29: bende seninle aynı düşünüyorum kürtaja karşıyım :50: Rabbim bize pgt li hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin çok yıranmadan hepimizin son tedavisi olsun inşallah bol bool dualarımdasın cnm benimm :52::16:

ALLAH RAZI OLSUN şifam sağolasın...
İlk muayene edecekken bismillahla başladım ..Doktorum da bismillah çekti ,hayırlısı olur inş. dedi öyle girdk muayene odasına :9:
Bi de benden önce odada hamile bir kadın vardı ve ekranda görüntüsü kalmış .Doktorum gösterdi bak işte bu bir bebe dedi ..
Ayağı uğurlu gelir inş. çıkanın senin de bugünlerini görürüz dedi .
AMİNNNN inş. ne yapalım biz elimizde geleni yapalım da RABBİM görecektir inş. takdir Onun ..Olmayacaksa da ne yapsak boş kaderimizde yokmuş demekki deriz ne yapalım ..
Çok heyecanlıyım aslında ...
Şu iğneleri kendimiz mi yapaacağız acıtıyor mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
delikız hakkında hayırlısı olsun canım. Hemen başlamışsın ne güzel. Rabbim evlatlarını sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşaallah...

Canım 6 değil 9 kromozoma bakıyorlar genelde (fish tekniği) Geçen gün de konusu geçmişti bizler tek gen hastalığı taşıdığımız için diğer kromozomlara da bakılmalı diye tabi bu bizim akıl yürüttüğümüz bir şey. Belki de doğruluk payı yoktur. Genetik doktorun senin adına da karar verebiliyor hangisini istediğini sorabiliyor da. Sen o aşamaya gelince ben bu yöntemi istiyorum dersin canım.
belki 9 demiştirde ben ters çevirmiş hafızaya öyle kaydetmişimdir :30::9: anladım canım banada mantıklı geldi yaaa tüm kromozomlar bakılması :28: neyse bakalım hele o tedavi sürecim gelsin bakalım :32::16: çok sağol canımm nasılsın bu arada belirti arandımı yine :23::16:

İlk muayene edecekken bismillahla başladım ..Doktorum da bismillah çekti ,hayırlısı olur inş. dedi öyle girdk muayene odasına :9:
AMİNNNN inş. ne yapalım biz elimizde geleni yapalım da RABBİM görecektir inş. takdir Onun ..Olmayacaksa da ne yapsak boş kaderimizde yokmuş demekki deriz ne yapalım ..

Göbek iğnelerini kendin yapacaksın canım. Hiç acımıyor, battığını bile hissetmiyorsun. Kullanımını gösterirler sana. Allah yardımcın olsun.

:29:
Bi de benden önce odada hamile bir kadın vardı ve ekranda görüntüsü kalmış .Doktorum gösterdi bak işte bu bir bebe dedi ..
Ayağı uğurlu gelir inş. çıkanın senin de bugünlerini görürüz dedi .
canımm valla çok güzel haberler dr larımızında besmele çekmesi hepimize huzur veriyor :31: şanslıız bu konuda :34: inşş canı bu tedavin son tedavin olsun ben senden umutluyum ki :52::49:

:29::16:

belki 9 demiştirde ben ters çevirmiş hafızaya öyle kaydetmişimdir :30::9: anladım canım banada mantıklı geldi yaaa tüm kromozomlar bakılması :28: neyse bakalım hele o tedavi sürecim gelsin bakalım :32::16: çok sağol canımm nasılsın bu arada belirti arandımı yine :23::16:

Araya araya bir hal oluyorum :1: Eşim hastalandı ya ona da canım sıkıldı. Hiç dikkat etmiyor kendine :50: Demin de bu halinle sana yük oluyorum diyor. Dedim sen yat dinlen iyileş ben başka bir şey istemiyorum.

Araya araya bir hal oluyorum :1: Eşim hastalandı ya ona da canım sıkıldı. Hiç dikkat etmiyor kendine :50: Demin de bu halinle sana yük oluyorum diyor. Dedim sen yat dinlen iyileş ben başka bir şey istemiyorum.
aaaa evet geçmişe bi bakınmıştım görmüştüm ama aklımdan çıkmış eşine geççmiş olsun tatlım acil şifalar dilerim :34:eşinle ilgilenmekten kendini çok dinlememiş olursun :23: bak bu iyi bişi bence :29: bugün beynin çok yorulmamıştır :31::54:

delikız hakkında hayırlısı olsun canım. Hemen başlamışsın ne güzel. Rabbim evlatlarını sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşaallah...

teşekkür ederim :16: aminnnnnn :38:
Göbek iğnelerini kendin yapacaksın canım. Hiç acımıyor, battığını bile hissetmiyorsun. Kullanımını gösterirler sana. Allah yardımcın olsun.

tamam acıtsa da umrumda değil ne yapalım herşeye razıyım
:29:canımm valla çok güzel haberler dr larımızında besmele çekmesi hepimize huzur veriyor :31: şanslıız bu konuda :34: inşş canı bu tedavin son tedavin olsun ben senden umutluyum ki :52::49:

:29::16:
inş. hep beraber mutlu haberleri peşpeşe alırız :29:

geçmiş olsun ne oldu eşine

Back
X