- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #9.861
delikıızzz geçmişi mi okuyorsun 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnci sen beni facede ekleyecektik hanii:26:
beni unutmayın şekerlerEee hani ismini göndermedin ki![]()
Çok şükür canım. Eşim hastalandı yatıyorÇorba içirdim şimdi, birazdan ilaçlarını vereceğim. Sen nasılsın ne yapıyorsun? Evde misin bugün?
Ay benim kalçalarım ztn mos mor olduuu ama göbegimde ölee bir gör için acır vallahii
Akşamda eşim müdürüyle yemege gitti 10 da geldi konuşmuorum onunla ya n bilim zorum agidio ben iğnelerle boğuşuorum o saçını yapıo pargümünü dıkıo gidio ya ewet onun yapıcagı bişey yok ama ben böle acı çekerken onun hiç bişey yaşamaması beni delirtio yaşıodur ewet oda içine atıo ama napim... Hiç iyi deilim vallahi annem olmaza ebe gidip deli gibi ağlıycam ama onu üzmek istemiorum
arkadaşlar müjde oğlum oldu ve çok sağlıklı....40 günlük oldu bugün...uzun zamandır giremedim yazamadım evde inmternet bağlantısı yok...sezeryan doğum yaptım mutluluğum tarifsiz,40 gün oldu hala inanamıyorum...doğduğun gün saatlerce ağladım şok gibiydi...Allahım beni mucizeme kavuşturdu şükürler olsun,sizlerde dilerim kavuşursunuz,ama gerçekten sabrın sonu selametmiş...beni tanımıyanlar için söylüyorum bende 7 yılllık evliyim ve bazı talihsizlikler yaşadım ama sonunda minik paşamın ellerini tuttum......
Gönderdim geldimi chnb ylede yapmaya çalıştık amma olmamıştı![]()
Anam beni zaman tüneline geçirmişler kim geçirdi acaba ya kayboldum valla nerelere girdimçıkamıyorum
insallah mervem bu olsa olsa dualarinizla olacak nolur dualariniza benide katin kimse biz anlamiyo
hep diyolar bitane var eebende diyom bitane var bu istek niye niye tipki cnbc gibiyim
nolur dua dua
Gönder ismini şekerim![]()
kk dan bi arkadaşımla msn den de görüşüyoz zaman zamanchnbcim grip olmuş canım. Sağolasın.
sifacım array-CGH diyorlar genelde. Nereden duydun :) 24 sure veya micro array dediğimiz yöntemle aynı yani tüm kromozomlara bakılan yöntem.
kk dan bi arkadaşımla msn den de görüşüyoz zaman zamanaz öncede msn de sohbetteydik
o bahsetti pgt de sadece 6 kromozoma bakılıyor dedi :26: cgh de tüm kromozomlara bakıyolar sende bunu dene dedi
bende kafam karıştı yani incim senle aynı sayılır genetik hastalıktan dolayı hangisi ni yapmalıyız yada buna kim karar veriyo
![]()
delikızım canım çok ama çok sevindimhadi hayırlı uğurlu olsun bismillah deyip başladın tedaviye sonu güzel müjdeli bitsin inşallah canımcığım
bende seninle aynı düşünüyorum kürtaja karşıyım
Rabbim bize pgt li hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin çok yıranmadan hepimizin son tedavisi olsun inşallah bol bool dualarımdasın cnm benimm
![]()
belki 9 demiştirde ben ters çevirmiş hafızaya öyle kaydetmişimdirCanım 6 değil 9 kromozoma bakıyorlar genelde (fish tekniği) Geçen gün de konusu geçmişti bizler tek gen hastalığı taşıdığımız için diğer kromozomlara da bakılmalı diye tabi bu bizim akıl yürüttüğümüz bir şey. Belki de doğruluk payı yoktur. Genetik doktorun senin adına da karar verebiliyor hangisini istediğini sorabiliyor da. Sen o aşamaya gelince ben bu yöntemi istiyorum dersin canım.
ALLAH RAZI OLSUN şifam sağolasın...
İlk muayene edecekken bismillahla başladım ..Doktorum da bismillah çekti ,hayırlısı olur inş. dedi öyle girdk muayene odasına
AMİNNNN inş. ne yapalım biz elimizde geleni yapalım da RABBİM görecektir inş. takdir Onun ..Olmayacaksa da ne yapsak boş kaderimizde yokmuş demekki deriz ne yapalım ..
Çok heyecanlıyım aslında ...
Şu iğneleri kendimiz mi yapaacağız acıtıyor mu ?
canımm valla çok güzel haberler dr larımızında besmele çekmesi hepimize huzur veriyorALLAH RAZI OLSUN şifam sağolasın...
İlk muayene edecekken bismillahla başladım ..Doktorum da bismillah çekti ,hayırlısı olur inş. dedi öyle girdk muayene odasına
Bi de benden önce odada hamile bir kadın vardı ve ekranda görüntüsü kalmış .Doktorum gösterdi bak işte bu bir bebe dedi ..
Ayağı uğurlu gelir inş. çıkanın senin de bugünlerini görürüz dedi .
AMİNNNN inş. ne yapalım biz elimizde geleni yapalım da RABBİM görecektir inş. takdir Onun ..Olmayacaksa da ne yapsak boş kaderimizde yokmuş demekki deriz ne yapalım ..
Çok heyecanlıyım aslında ...
Şu iğneleri kendimiz mi yapaacağız acıtıyor mu ?
belki 9 demiştirde ben ters çevirmiş hafızaya öyle kaydetmişimdiranladım canım banada mantıklı geldi yaaa tüm kromozomlar bakılması
neyse bakalım hele o tedavi sürecim gelsin bakalım
çok sağol canımm nasılsın bu arada belirti arandımı yine
![]()
aaaa evet geçmişe bi bakınmıştım görmüştüm ama aklımdan çıkmış eşine geççmiş olsun tatlım acil şifalar dilerimAraya araya bir hal oluyorumEşim hastalandı ya ona da canım sıkıldı. Hiç dikkat etmiyor kendine
Demin de bu halinle sana yük oluyorum diyor. Dedim sen yat dinlen iyileş ben başka bir şey istemiyorum.
delikız hakkında hayırlısı olsun canım. Hemen başlamışsın ne güzel. Rabbim evlatlarını sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşaallah...
Göbek iğnelerini kendin yapacaksın canım. Hiç acımıyor, battığını bile hissetmiyorsun. Kullanımını gösterirler sana. Allah yardımcın olsun.
inş. hep beraber mutlu haberleri peşpeşe alırızcanımm valla çok güzel haberler dr larımızında besmele çekmesi hepimize huzur veriyor
şanslıız bu konuda
inşş canı bu tedavin son tedavin olsun ben senden umutluyum ki
![]()
Araya araya bir hal oluyorumEşim hastalandı ya ona da canım sıkıldı. Hiç dikkat etmiyor kendine
Demin de bu halinle sana yük oluyorum diyor. Dedim sen yat dinlen iyileş ben başka bir şey istemiyorum.