- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #18.901
Istanbula gitmedim henuz. Bugun biraz stresli bir gun gecirdim. Kendi doktoruma gittim muayeneye , sagolsun cok titizlikle bakiyor cok da guveniyorum ama yine de bir tup bebek merkezine gittim sonra. 5 dakika folikul icin yalvar yakar 2 saat sonraya sikistirdilar beni sagolsunlar. 2 saat bekledim orada oyle stres kupu halinde. Saat olmus 16:30 benim hala folikul bilgim yok. Neyse ben tam ultrasona girecegim aradai hastane. Dedim daha yok ben sizi arayayim. Neyse zar zor kosa kosa eve gittim yetistim. 3 igne yarim saat araliklarla yaptim . Bugun cetrotide eklendi. Yarin muayene ve kan yok ama 3 ignem baki. Ilk defa bir gun ara verdik . Persembe yine ultrason ve kan dediler . Pek Istanbula cagirmaya niyetleri yok gibi. Anlamadim. Herhalde Cuma gelin diyecekler.
Canım sen elinden gelenin fazlasını yapıyorsun. Orada tüm şartları zorluyorsun. Hastaneyi sürekli bilgilendiriyorsun. Gerisi onların profesyonelliğine kalmış. Kaldı ki , olacağı varsa oluyor tatlım. Senin o 4 yumurta bakarsın benim gibi 6 'ya çıkar .Hepsi de döllenir. Ve teki altın yumurtadır.