• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İnşallah cnm inşallahh hep dua ediyorummm ..
Sen nasılsın cnm dinleniosun dimiii

Günaydın cnm bir türlü denk gelemedik nasıl gidioo

Bizde seni özledik cnm nasılsın nasıl gidio ne var ne yok artık gelmiosunnn

günaydın canım iyi gidiyor şimdilik. bebişin odası bitince resmini çekip gönder bize.

kızlar merhaba :)

ben aramadim , biraz once onlar aradılar...

8inden 8i de dollenmiş ...

şaşırdım ve sevındım ama sonuc ıcın bır sey ıfade etmedıgını de bılıyorum bu sonucun

ay laveciğim gözün aydın olsun. maşallah bu sayıdan dondurulacak bile kalır bence. sizin sonuçları aldıkça benim de moralim düzeliyor. şimdi bir sonraki aşama pgt sonuçları gelsin bakalım. inşallah aşama aşama geçeceğiz hepsinden.

Kuzum bu defa Allah yardımız olucak ben yürekden inanıorummm ..
Bak gör ama ne olur konuştugumuz gibi kendini sıkma rahat ol ve hep iyi düşün ewet kolay deil ama ne olur kötüyü çağırma.
Bak söz verdin tüm kızları toplayıp gelicem izmire kızınının Kırkında geliriz belki daha güzel olur :9:

Bence de canım. Negatif düşünceleri kovuyoruz aklımızdan. Rabbim " OL" desin yeter ki.. Bak benim durumuma. İstatistikler %50 diyor. Yani 3 yumurta var 1 yumurta sağlıklıdır diyor. Ama 3 yumurtam da sağlıklı.. Bunu kimse aklına getiremezdi. Allah nasip etti. Sonu ne olur bilmiyorum ama bu mutluluğu yaşattı bana. :nazar::nazar::nazar:Gece gündüz dua ettim Lavem.. Genetik test sonucum kötü geldiğinde de ağlayarak dualar ettim. Siz şahitsiniz benim kötü günlerime..

Sen de olumlu düşün. Ve hisset.. Olacağına inan.. Allah büyük..:16:

günaydın canım iyi gidiyor şimdilik. bebişin odası bitince resmini çekip gönder bize..

Tabikki çekerim cnm n demek aşk olsun ...
Her gün içine giriorum bom boş ama odaya girince huzurlu hissediorum kendimi ama hala inanamıorum hamile olduguma ..
Rabbim sanada hayırlısıyla nasip etsin inşallah cnm
Bence de canım. Negatif düşünceleri kovuyoruz aklımızdan. Rabbim " OL" desin yeter ki.. Bak benim durumuma. İstatistikler %50 diyor. Yani 3 yumurta var 1 yumurta sağlıklıdır diyor. Ama 3 yumurtam da sağlıklı.. Bunu kimse aklına getiremezdi. Allah nasip etti. Sonu ne olur bilmiyorum ama bu mutluluğu yaşattı bana. :nazar::nazar::nazar:Gece gündüz dua ettim Lavem.. Genetik test sonucum kötü geldiğinde de ağlayarak dualar ettim. Siz şahitsiniz benim kötü günlerime..

Sen de olumlu düşün. Ve hisset.. Olacağına inan.. Allah büyük..:16:

Tabikki cnmm bana da doktor senin normal şansın % 10 dedi hatta daha az her biri başka bişey dedi eşim troid kanseri spermi bitmiş denebilicek kdr az dendi hatta Engin Oral eşindenmi hamile kaldın dedi düşün cnm !
Ama Allah yeterki ol desin o yüzden cnmcım sende iyi düşün ne olurr

Lave canım maşallah :nazar: Çok çok sevindim. Bak her şey yolunda gidiyor çok şükür. İnş dondurulacak embriyon da kalacak.

Şifayı en son facede gördüm cnm konuştum.
iyiyim demişti ew taşıorum dedi hiç online görmüorum cnm görürsem konuşurum ..
Sen napıosun incim sıra sana gelio yawş yawaşş:18:

İnş her şey yolundadır. Bu kadar uzun süre gelmemezlik yapmazdı :26:

Çok şükür canım. Bu hafta büyüyü bozacağım nasipse :1: Gelsin hazadem ya beklemek çok zor :50:

İnş her şey yolundadır. Bu kadar uzun süre gelmemezlik yapmazdı :26:

Çok şükür canım. Bu hafta büyüyü bozacağım nasipse :1: Gelsin hazadem ya beklemek çok zor :50:

Allahın iziniyle sıra sende canım benim az kaldı herşey sağlıkla ilerlio seninde bu heyecanları yaşamanı 4 gözle bekliorum cnm

Canım dün hastaneden işyerine faksladılar. Sorun olsaydı ararlardı beni. Sağolsun yöneticim bayan. Ve bana çok destek oluyor. İK kabul etmese bile idari izin verir..:34: Allah razı olsun ondan:16:

canım kısa süreli sorun olmuyor... uzun raporlar sorun...

Aradım cnm çok şükür bir sıkıntı yokmuş bulantılarım dewam edio dedi..
Hastanedeymiş troid için gitmiş kontrole hepinize çok selam söledi

sevindim canım...

lavem hamilelerin duası kabul olur derler tüm kalbimle dua ediyorum...

lave geçmiş olsun, maşallah 8 tane çok güzel, allahın izniyle sağlıkla bebeğin onların arasında bu defa..

inci kansızlıktan çok dökülür saçlar, hurma fln ye. stres de çok etkiliyo saçları.

tuliprosa opuya az kalmış, bol bol sağlıklı yumoşun olsun inş.

naz geçmiş olsun. kabız olma kesinlikle, hakiki zeytinyağını pamuğa batır 1 dk kadar oraya bastır, rahatlatır.

bizim test de güzel çıkar inş, çok önemli bişey değil sanırım ilaç veriyolarmış sorun varsa. ama insan en ufak şeyden korkuyo dayanamıyo.

Canım deniycem,inşallah işe yarar..

Lavem çok güzel canım 8 yumurta maşallahhh hepside döllenmiş,Umarım hepsi saglıklı olur kuzum..

Kızlar ben çok kötü hissediyorum kendimi. Aşırı yorgunluk, halsizlik, böyle kollarım ağrıyor sanki.. Midemde bir bulantı gibi.. Adet olacakmışım gibi bir his. Psikolojik diyeceksiniz ama değil. Bugün oldu ilk defa. Ne oluyor bana :25:

Kızlar ben çok kötü hissediyorum kendimi. Aşırı yorgunluk, halsizlik, böyle kollarım ağrıyor sanki.. Midemde bir bulantı gibi.. Adet olacakmışım gibi bir his. Psikolojik diyeceksiniz ama değil. Bugün oldu ilk defa. Ne oluyor bana :25:

Akasyam o hepimizde oluyor. Psikolojik değil ama tedavinin verdiği bir yorgunluk var illaki.

İlaçlarda çok etkiliyor canım bendede oluyordu ...
Düşünmemeye çalış rahat ol biraz

Canımmm adet olacakmış gibi his ve agrılar bendede oluyordu.Hatta üzülüyordum tutunmadı diye ama çok şükür bebegim benimle..
Mide bulantılrın gayet normal hatta iyiye işaret bence..
İyi düşünki herşey güzel olsun kuzummm:16:

Nazefsa kuzum napıosun bakim ben yarın chiccoya gidicem bakalım neler var :)

Napyımm kuzummm evde dinleniyoruz kızımla:1:
Canım istanbulda outlet olan avmler varsa özellikle orada bak.Çok güzel şeyler var gittiginde dayanamayıp kendini kaybetme:1:
Ben beşiginide chiccodan alıcammm.
Sen Mobilyasını aldın heralde?

Back
X