- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #19.881
Supersin Incim, hizir gibi yettin valla![]()
Topiğin bekçisi oldum bu aralar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Supersin Incim, hizir gibi yettin valla![]()
Lave sana ne zamandır soracağım unutuyorum hep :26: Midendeki ve sırtındaki ağrı geçti mi?
mervecim canım ben hallettim şimdi kusura bakma dan diye daldım konuya....
Hayir canim gecmedigittigim hic bir doktor bir teshis koyamadi. Surekli acim var sirtimda ve yiyip icerken de fazlalasan bir aci. Kimselerde ne duydum ne gordum. Cok sikintili bir durum.hatirlay sordugun icin sagol Incim
![]()
Ooo mervem seninki 1 gr olmus bak hele askere cagirirlar yakindakiz ise istemeye gelirler
![]()
Hehekız kurban olurum ben ona annesinin kıymetlisi o
Büyüyor maşallah dahada büyüyecek ins teyzesi
Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin kuzucugumA
Darısı tez vakitte sana ins
Valla incim getirirdin sen CANIM benim Sagol böyle demen bile moral oldu bana
Bebeğe bir şey olmaz demi bu gripten dolayı doktorumu arayimmiki
O bak çörek otu karışımını yapmak istiyorum kaça Kac koyacm ölçülerini
Allahım tez zamanda kavuştursun cnm benim inşallahhhhUyu canım uyu. Benim de sürekli uyuyasım var zaman çabuk geçsin diye
Şehir dışında canım. Haber peşinde kocacımÇok özledim çok
![]()
Ahh kuzum ahh bilmezmiyimm ne kötü şey o kusmak ama onu yaşamakda güzel yeterki bıdıklar sağlıkla gelsinler ...Kızlar ben çok kötüyum kusmaktan gözlerim yuvalarından fırlayacak
Bide grip artı bademcikleim şişti
Hastaneye gitsem ilaçta vermezler ne yapcam ben dayanamıyorum çok ağır geçiriyorum
Bide bu gripten dolayı bebeğe bir şey olur mu acaba icim icimi yiyor
Bide kimsem yok CANIM hep eksi sulu yemekler çekiyor
Anam bi komşuda bi tabak yemek getirmiyor valla insanlık olmuş burda![]()
Saol cnm benim inşallahh darısı sanaa ama seninki erkekHazaDe CANIM Mina'nın odasına bayıldım saglicaklA gelsin
Kızlar günaydın..
Nedense bugün pek keyifsizim. Baş ağrısı ile uyandım. İnşallah geçer.Mervem tatlım çörekotu düşüğe sebep olabilir diye okumuştum. Aman dikkt et. Fazla yeme. Mervişim canım keşke imkanım olsa.. Seve seve sana çorba yapardım. Ama kendime de beceremiyorum.
Kara kara düşünüyorum. Hamilelik olursa beni kim besleyecek diye
Memeleri sürekli kontrol ediyorum. Meme manyağı oldum
Özellikle geceleri çok şiş oluyorlar. Bazen iniyorlar.Ama genel olarak acı var. Bir de nette bişey okudum. Hamilelikte göz bebekleri büyürmüş güyaa.. Sabah eşime diyorum gözbebeklerime baksana
O da diyor yaa gettttt iyice uçtun
Hazadem sağolsun her zaman bizimle bize destek
Valla kızlar iyi ki varsınız ..Hepinizi çok seviyorum..![]()
Kızlar günaydın..
Nedense bugün pek keyifsizim. Baş ağrısı ile uyandım. İnşallah geçer.Mervem tatlım çörekotu düşüğe sebep olabilir diye okumuştum. Aman dikkt et. Fazla yeme. Mervişim canım keşke imkanım olsa.. Seve seve sana çorba yapardım. Ama kendime de beceremiyorum.
Kara kara düşünüyorum. Hamilelik olursa beni kim besleyecek diye
Memeleri sürekli kontrol ediyorum. Meme manyağı oldum
Özellikle geceleri çok şiş oluyorlar. Bazen iniyorlar.Ama genel olarak acı var. Bir de nette bişey okudum. Hamilelikte göz bebekleri büyürmüş güyaa.. Sabah eşime diyorum gözbebeklerime baksana
O da diyor yaa gettttt iyice uçtun
Lavem güzel haberlerini bekliyoruz. Kulağımız sende.En az 7 diyorum ben
Hep dedikleri gibi "şansın bol olsun"
İncim bu smear olayı seni gerdi bence. Nur Hanım ile görüştüğünde o seni rahatlatacaktırBebişe az kaldı. Bebek yolda.. Anaaa bizim bebişler sıra sıra geliyor..
Adacım sen nasılsın ? Testleri yaptırdın mı ?
Tulip canım opu ne zaman ?
Akidem canım nasılsın ? Çok merak ediyorum seni. Kendi derdime düştüm hatrını soramadım. Ne olur kusuruma bakma
Mattikam bebişle meşgul
Hituci kızçelerle![]()
Delikız nerelerde ?? :26:
Turkuaz test yaptırmıştı.
Maiumut görünmüyor :26:
Hamet yok uzun zamandır :26:
Hazadem sağolsun her zaman bizimle bize destek
Nazım da prenses Eylülle bize dua ediyor..![]()
Valla kızlar iyi ki varsınız ..Hepinizi çok seviyorum..![]()
Canım sen nasılsın nasıl gidiooo
iyiyim hazademm
sen nasılsın
bu hafta bir mayhoşluk var bende de
sen nasıl oldun
uyudunmu dün eve gidince
Ay uyumazmıyım cnm duş aldıgım gibi gömüldüm koltuga barraniyemide aldım ohh mis
Vallahi herkes öle ya kime sorsam halsiz bitkin cnm
Hayir canim gecmedigittigim hic bir doktor bir teshis koyamadi. Surekli acim var sirtimda ve yiyip icerken de fazlalasan bir aci. Kimselerde ne duydum ne gordum. Cok sikintili bir durum.hatirlay sordugun icin sagol Incim
![]()
Herkese selam
Lave'ye baktım ama yazmamış. Kızlar bir zahmet arayıverin ya. Çok merak ediyoruz.