Kızlar selamlar ;
Nasılsınız ? Ben dün kar nedeniyle işe gidemedim. Bugün de evdeyim. çok sıkıldım desem

İnsan evde boş boş oturunca daha da vesveseli oluyormuş. Çalışmak bana iyi geliyor. Bunu anladım. Chnb oğlunun sonucuna çok sevindim canım. En azından için rahatlamış. Laveque tedavin hayırlı olsun tatlım. Umarım bu sefer herşey güzel olacak. Duacınım
Kızlar ben de cumartesi günü kan verdim. Bu hafta İngiltere'ye gidecek. Sonuç 1.5 ayda belli olurmuş. Tek dileğim mutasyonun bulunması. Cumhur Bey ile konuştum. Dedi ki ; mutasyonun bulunacağından umutluyum Karamsar olmayın. Öte yandan üstü kapalı olarak dedi ki ; Bazı testlerin güvenilirliğine inanmıyorum. Hastada tek mutasyon bulunurken sonuçlar da 40-50 bozukluk oluyor. Bu nasıl olur diyorum. Ve testi tekrarlatıyorum dedi. Yani laboratuvar seçimi çok önemliymiş. Ben bunu anladım.
Bir de aklıma birşey takıldı. Sizce sağlıklı embiryo bulmaları çok mu zor

Başarısız denemeleri görünce şüpheye kapıldım. İşim çok zor galiba

Sağlıklı embiryo bulma şansını arttırmak için yapılabilecek birşey yok mu ?
Bu arada önümüzdeki hafta dava için avukat arkadaşla toplantı yapacağız. Önümüzdeki günlerde davayı açarız. Chnb canım demişsin ki ; Daha önce sağlıklı çocuğu olanlar yararlanabilecek mi ? Evet. Davayı kazanırsam kalıtsal hastalığı olan herkes yararlanacak. Çünkü : Benim açacağım dava normal tüp bebek tedavi ücretleri ile ilgili değil. kalıtsal hastalığı olanlarla ilgili... Gelişmeleri yazarım. Öptüm hepinizi.. Sevgiler...