- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #6.061
pek bulantısı olan bi tip değilim canım. aksine iştahım açık.
ilerki haftalarda belli olcak bakalım.
evet amniyoya göre daha riskliymiş ama daha erken sonuç veriyo. amniyo sonuçlanasıya 18 hafta fln oluyo.
bu 13-14te belli oluyomuş, bu yönden önerdi dr. ama yaptırır mıyız bilmiyorum.
o haftalara bi gelelim de..
koryon vilus asıl adı.
amniyo gibi iğneyle göbekten girip bebeğin plesantasından parça alınıyo ve inceleniyo.
amniyoya göre daha riskliymiş ama daha kesin sonuçmuş.
angel gelse ona sorucam, aynı şehirdeyiz onunla.. tlfnu fln da yok. yaptırmadı ama yine de araştırmıştı dr ismi vs.
Evet Angel hiç uğramıyor. En son hastaydı öksürüyordu. İyidir umarım. Bir daha yazarsa telefonunu al bence:))
Ben de koryosentezi okumuştum bir yerde az da olsa bebeğin kollarında kısalık filan yapabilir gibi tuhaf şeyler yazıyordu. İşte canım ben bu safhaları yaşamak istemediğim için pgt olsun istedim kendi adıma. Olsaydı kesin amniyo yaptırmayacaktım. Korkuyorum ben ya...
herkese merhaba...
Laveque canım buralardayım nefesimi tuttum senin sonucu bekliyorum.inş.hakkında hayırlısı olur.çok öpüyorum canım....
Hayırlısıyla biz de bekliyoruz. Ümitlerimiz yok oluyor pgt ile ilgili. Artık güzel haberler bekliyoruz. Angel, Mattika, Lave, İnci ben hiçbirimiz transfer aşamasına bile gelemedik. İnşallah bu talihsizliği Lave yıkacak:))
Hadi insallah guzelim . Bence de saglikli bu sefer.
idare ediyorum canim . Iyi aslinda moralim ama bir an aklima geliyor ya bu kadar emek yine bosa giderse diye , o zaman bir anda icimi kara bulutlar kapliyor ve moralim cokuyor.
Nazik davetin icin tesekkur ediyorum caim ama annemleyim ben . Onu yalniz birakamam.
Memorialda tedavi goruyorum . Hatta su anda sizlere oradan sesleniyorum . Sira bekliyorum
Hitucicimmmmmmmmm neredesin sen....![]()
Canım az kaldı şükürler olsun. Güzel haberlerle gel. Dualarımdasın...