- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #6.181
Aman masallah. Ben senin gibi yesem top gibi yuvarlanirim valla sokaklarda. Ben ekmek cok cok az yiyorum.ama biraz da bunye meselesi sanirim . Hemen aliyorum yiyince. Gerci spylemesi ayip biraz once nutellayi yariya indirdim sayilir. Bu ignelerden istah mi aciliyor nedir ?Doğru dürüst evden çıkmıyorum bu aralar. Yiyebildikçe yiyorum bazen isteyerek bazen zorlayarak. Sabah kahvaltıda 1 ekmek yedimAkşam üzeri yarım ekmek, biraz sonra da bir şeyler yemeyi düşünüyorum
![]()
Canim sagol. Insallah guzel haberler de gelsin.Lave canım çookkk sevindim :) 9 yumurta bence süper. İnşallah daha da güzel haberler gelecek. Merakla bekliyoruzİnşallah bu sefer güzel Allah'ım yüzümüze gülecek..
Kızlar benim kan Amerika'ya gitti demiştim. Sonuç en iyi ihtimalle 1 ayda gelecek. Bu arada opu olan arkadaşlara birşey soracağım. Tamamen uyutuyorlar mı ? Ameliyathanede mi oluyor ? Benim ameliyat ve hastane fobim var.:18: Aslında 3 büyük ameliyat geçirdim ama belki de o yüzden ameliyatı hiç sevmiyorum.Nasıl bir işlem ? Ağrılı mı ?
Bende ne fobiler vardi bir bilsen, hic bir sey kalmadi gire cika. Ameliyathaneye benzer herhalde, ben hic ameliyat olmadim o yuzden gercek bir ameliyathane nasil bir yer bilmiyorum. Tamamen uyutuyorlar. Sadece damar yolu acarlerken igneyi hissediyorsun , sonrasi uyaniyorsun bir de. Islem sirasinda hic bir sey hissetmiyorsun cunku bayginsin. Benim sonrasinda agrim oluyor. Ilk gunum agrili geciyor. Ikibuklum yuruyorum. Idrar yaparken aciyor . Ama ertesi gun geciyor. Cok cok azaliyor.
Ben bugun girdigimde opu odasina ragyoda muzik acmislar... Ben de ozledim ben de caliyordu. Sarki soyleye soyleye damar yolum acildi. Cok komikti. Eglenceliydi. Ilk defa bayilirken biraz agir bir duygu hissettim , daha oncesinde olmuyordu .garip bir sey , anlatmak zor. Ama zevkli bir gidis o gidis.
mattikacim ah guzelim insallah ya insallah ne olur yuce guzel Allahim bu sefer ol desin.laveque hadi geçmiş olsun opuyu da atlattın, sayı da güzel maşallah.
bu defa sağlıklı çıkıcak inş.
Tercihimi sordular ben genel anesteziistedim. Hastanede evet önce bir odada kıyafet veriyorlar. Damar yolu açıyorlar.
Lave ya ben kaç kez anestezi aldım bu sefer çok acıdı damarımdan giderken ağlayarak girdim...Ayılmam kolaydı...
o biraz ele bagli guzelim. Gecen sefer benim de az acimisti, bu sefer daha fazla acidi. Bi de yapistiriyorlar ya plasteri , ilaci verene kadar benim kolumun damar yolu acilan yeri cok aciyor. Uyaninca da aciyor. Kiviramiyorum kolumu. Goruyoruz ya bazen hastanelerde insanlar ellerinde serumla yuruyorlar, anlamiyorum , acimiyor mu canlari onlarin .