• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ARKADASLAR KONUYLA BELKI ALAKASIZ BIR SORUM VE SORUNUM VAR YARDIMLARINIZI ISTIYORUM



arkadaslar ben yurt disindayim sorum FEMARA ; ; ilaci doktor onermisti yarin Turkiyeden getiricekler ilac elimde olucak . ama yarin adetimin 6. gunu olmus oluyo doktorum 4. gunu basla bir dahaki aya dedi cokta umrunda deil tabiiiiiiiiii anca maillesebildik !!!


kullanan yada bilgisi olan arkadaslar lutfen bilginiz varsa yazarmisiniz ADETIN 6. GUNU BASLAYABILIRMIYIM VE NE SEKILDE KULLANILIYOR GUNDE 2 TANE 5 GUN AMA ACMI TOKMU GECE MI GUNDUZMU


Simdiden tesekkurlerrrrr
Allah hepimize bebislerimiz nasip etsin insallah hayirli zamanda

Geçmiş olsun İdil. Hiçbir bilgim yok arkadaşım :26: Belki diğer kızlar biliyorlardır.
 
:(((

doktor 4.. gunu baslarsin birdahaki aya deyip kestirip ativerdi sinir oldum 1 ay 1 aydir 2 gun icin farkedermi bilemedim:(

bu yumurta kalitesini arttiriyomus sanirsam bakalim bir bilen cikarsa cokk sevinirim yarin ilac gelmis olucak

tesekkurler cnmcm
 
sağol canım:16:
dün gördüm iyiydi, ense kalınlığı normal çıktı ama ikili test fln yapmıcaz
zaten amniyo yapılcak ikili vs. ihtimal testi dedi dr.
gün sayıyorum 16.haftaya..

Mattikacığım güzel haberlerini bekliyoruz. Senle de facede bulşsak ya...:))
 
idilga belki faydası olur diye nette bulduğum bir bilgiyi paylaşmak istiyorum.
tedaviler bazen kişiden kişiye değişebiliyor.ilacı kullanmaya başlamadan drunla görüş bence..sevgiler...

5) Yumurtalık Hassaslaştırıcı Protokol ( Femara Protokolü):

Adetin 1-2. günü yumurtalıkları uyarıcı tedaviye başlarız. Uyarıcı tedaviye başlandığı gün ultrasonografi ve kan östrojen düzeyi bakılır. Adetin 2.günü Femara (Letrozol) ve uyarıcı iğnelere (Gonal-F, Menogon, Puregon, Menopur) başlanır. Femara’nın her tableti 2.5 mg’dır. Günde 1 kez ağızdan alınır. 5 gün kullanılıp kesilir. Uyarıcı tedavide 300 ünite Gonal-F/Puregon, 150 ünite Menogon olmak üzere toplam 450 ünite ilaç kullanılır. İğneleri her gün aynı saatte yaptırmanız gerekmektedir. Önde giden folikül 13-14mm’ye ulaştığında veya kan östrojen seviyesi 600pg/ml’nin üstüne çıktığında Cetrotide 0.25 mg ciltaltı günde 1 kez yapılır. Cetrotide kullanımına çatlatıcı iğne (Ovitrelle veya Pregnyl) gününe kadar (çatlatıcı iğne günü dahil) devam edilir.

TAKİPTE KULLANILAN TESTLER:

Kanda E2-estradiol takibi:

Kan E2 düzeyi yumurtalık fonksiyonunun iyi bir göstergesidir. Kan verirken aç olmanıza gerek yoktur. Size belirtilen saatte kan vermeye gelmenizi arzu etmekteyiz.

Vajinal ultrasonografi:

Ultrasonografilere size belirtilen saatte gelmenizi arzu etmekteyiz. İdrarınızın boş olması gereklidir. Aç olmanıza gerek yoktur.
 
Hitucinin ismini bilmediğimden bulamadım. İnciyi ekledim. Canım bu arada oğlun çok yakışıklı. Allah bağışlasın. Bir tane de güzel kızçe versin sana :1::emir_bebek: Amin inşallah
 
Son düzenleme:
Back
X