Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Aklına yatmadan başlama bence. İyice görüş, aklına gelen herşeyi sor hatta chnb'nin bana tavsiyesini söyleyeyim, gitmeden soracaklarını not al :)

Tarife hemen bakıyorum.Sağ olasın... Benim uzun bir listem olur önce dr anlatır sormadan soracklarımın bir kısmını anlatmış olur. Sonra bakarım listeye azalmış sorular:)):1::1:

Kızlar ben kaçıyorum. Yarın çok dersim var...:16:

İnci_tanesi Hayırlı olsun aydancım. Memorial'de benim doktorum Nur Hanım'dı. Çok pozitif bir kadın. İnsanı rahatlatıyor. chnb de onunla görüşmüştü :)

Canım Ctesi için randevu alacağım işte umarım çok yoğun değillerdir. Sabah gidip akşam döneceğiz çünkü artık hangisi müsaitse bir görüşelim diyorum.

Aydan selamlar ;

Ben de cumartesi için Nur Hanımdan randevu aldım. Ben pazartesi aramıştım. Müsaitti.

Yeditepe Cem bey doluymuş Cumartesi, hafta içi verelim dediler bende bir düşüneyim dedim olmazsa hafta içi kendim gelip görüşürüm diyorum..

canm cvbın için teşekkürler.gerçektende baya fiyatlıymış ya.bu kadar olacagını tahmin etmemiştim.biz acıbademde yapıcaz zaten tüp bebekten hariç bide microteşe var çok pahalıya patlıcak bize ama bakalım yinede yaptırmak iştiyorum allah yardımcımız olşun.

Allah kolaylık versin. Peynirli börek, haşhaşlı irmik tatlısı, patates salatası ve kurabiye yaptım :)

ellerine sağlık güzelim ...
ben de haşhaşlı irmik tatlısı tarifini istiyyorum .
bayılırım .
lutfen :)
Aydan selamlar ;

Ben de cumartesi için Nur Hanımdan randevu aldım. Ben pazartesi aramıştım. Müsaitti.

hayırlısı olsun Aydancım .
Bende aradım sabahtan, Nur hanım ve Aynur hanım müsait dediler bende Nur hanıma aldım randevuyu, bana 15:30 a verdiler, senin randevun kaçta belki karşılaşırız oralarda :)

ne guzel goreceksiniz birbirinizi.süper birsey .

PETUNYA dun Smyrnaya gidecekt,i.
haber yok sanirim degil mi?

canm cvbın için teşekkürler.gerçektende baya fiyatlıymış ya.bu kadar olacagını tahmin etmemiştim.biz acıbademde yapıcaz zaten tüp bebekten hariç bide microteşe var çok pahalıya patlıcak bize ama bakalım yinede yaptırmak iştiyorum allah yardımcımız olşun.

Amin canım. İnşallah her şey güzel gider...

Sen çıktıktan sonra giren hastaya sorarsın 'Pardon Aydan Hanım mı' diye :)

:)):1:

kızlar yaaa bayadır muhabbet edemiyorum ben sizinle.özledim hepinizi...
bu arada temmuzda kpss sınavına gircem inşallah.onun için hazırlanma lazım elimden geldiğince.
çok giremeyebilirim.ama yinede arada gelir bakarım ne var ne yok diye.
hepinizi öpüyorum kocaman kocaman.

İyi olur canım. Ne zaman olmuştu tedavin? Eğer çok yakındaysa bence bir ay acele etme iyice araştır tüm alternatifleri değerlendir. En önce Umuta git epikrizi al sonra diğerlerine git bence. İçinde genetik laboratuarları olmayanlar nihayetinde genetikçiyle görüştürmeyecektir ya datelefonla belki görüştürür. Ama Okmeydanına gidince Cumhur Beyle mutlaka görüş...

Tamam canım alacağım sonuçları, Nur hanımla görüştükten sonra yönlendirir Cumhur beye diye düşünüyorum olmazsa ben talep ederim görüşmeyi... Sanırım bu ay başlamazlar diye düşünüyorum bende daha bir ay geçti üzerinden..

Hadi hayırlısı canım. Bahçeci'yle görüşebildin mi?

Bahçeciyle görüşmedim daha onlar müsait olduğunuzda gelin görüşelim demişlerdi. Sadece pgt sonuçlarını görüşeceğiz sanırım bakalım ne diyecek.

Süper olmuş bu :1: Büyük ihtimalle sen çıktıktan sonra aydan girecek :1:

Yalnız bir sorun var görsek bile tanımayız ki :1: Gerçi ben kısa boylu olduğum için tarif etsem hemen tanır. Hastanede'ki en kısa boylu kadın hasta kimse o benim işte :33:

Sen çıktıktan sonra giren hastaya sorarsın 'Pardon Aydan Hanım mı' diye :)

İlahi :) bende 1,70 boyunda uzun saçlı ve zayıfım. Bende çıkan hastalara pardon Akasya hanım mı? diye sorarım artık. Aramızda 1,5 saat var o kadar sürer mi muayene acaba beni bekle diyeceğim ama engel olmayayım senin programına, bizde görüşmeden sonra hemen geri döneceğiz çünkü... Olmadı burdan yazarız görüşme sonuçlarımızı, gönüller beraber olsun yeter ki :)

Back
X