Allah korusun mattikam öyle deme yaa
Bu arada seni rüyamda gördüm çok tuhaftı ya
Normalde hiç görmedim seni
Kızın oluyordu bir tane seni hastaneye ziyarete geliyorum
Doğumun çok zor geçmiş çok zor ama
Sen o kadar neşeliydinki umrumda değil evladıma kavuştum diyordun
Ne alakaysa allahım sabah kalkınca güldüm kendime
İnşallah evladını sağlıcakla kucağına alırsın canım yaa
hayırdır inş canım, etkileniyoruz heralde ben de görüyorum herşeyi rüyamda.
Mattika yorumlarını bekliyorum...
canım tüp bebek işi çok karmaşık. artık yurtdışında ilaçsız tüp bebek yapılıyomuş, ilaçla elde edilen yumurtaların kalitesi düşük oluyomuş.
bizim 7 embriyoda öyle sorunlar vardı ki, bu neyle açıklanabilir? yaşım 28, hormon değerlerin süper dedi dr.
amh değeri hakkında bilgim yok, yumurta rezervini gösteriyosa da senin doğal yolla hamile kalma şansın tüpten fazla gibi bu durumda.
ilaçsız tüp bebekte sadece o ay büyüyecek olan 1 ya da 2 yumurta desteklenip toplanıyomuş, çok sayıda yumurta her yönden kalitesiz oluyomuş.
bence menopoza girmediğin adetlerin düzenli olduğu sürece doğal denemende bi ihtimal değişmez.
ama tüp bebekte etkiliyo olabilir. hiç doğal bi süreç değil çünkü. ben transfer sonrası rapor almasam olur mu demiştim dr.a, bu doğal hamile kalmaya benzemez rapor alman lazım dedi.
biz pgt olunca hemen kesin sonuç gibi düşünüyoruz. ama normal hamile kalabiliyoken, sağlıklı evladın olabiliyoken doğal denemek başarıya daha yakın duruyo tüp bebeğer göre.hormonların normal bile olsa.
dr tüp bebekte başarı şansını azaltır demiş ama bu doğalda daha az olduğu anlamına gelmez, ben böyle anladım