Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Prolaktini düşürmek için canım. Bu hormonun yüksekliği gebeliğe engel teşkil ediyor. Sen baktırdın mı değerlerine?

en son gittiğimde hormon testi yaptılar dr da gördü ama ben unuttum sormayı yüksek olsa söylerlerdi sanki
tam hangi aydı hatırlamıyorum smear testiyle beraber yaptırmıştım ama yüksek çıkmıştı prolaktin 32,4 hatta dr sormuştu göğsünden süt geliyor mu diye? tekrarlarız testi sonraki ay dedi ama ben unuttum kafama takıldı sen böyle diyince sana ne demişti dr değer kaç çıktı?

en son gittiğimde hormon testi yaptılar dr da gördü ama ben unuttum sormayı yüksek olsa söylerlerdi sanki
tam hangi aydı hatırlamıyorum smear testiyle beraber yaptırmıştım ama yüksek çıkmıştı prolaktin 32,4 hatta dr sormuştu göğsünden süt geliyor mu diye? tekrarlarız testi sonraki ay dedi ama ben unuttum kafama takıldı sen böyle diyince sana ne demişti dr değer kaç çıktı?

Seninki benden de yüksekmiş. Benim 30 çıktı, makroprolaktine de baktırdım o da 33 çıktı sınır 23'müş. Benim de göğsümden süt gelmiyor, adet düzensizliğim de yok ama yüksek çıkıyor. İlk tedavimde de bu ilacı kullanmıştım. Doktor şimdi 1 ay kullan sonra testi tekrarlayıp bana gönder dedi.

Seninki benden de yüksekmiş. Benim 30 çıktı, makroprolaktine de baktırdım o da 33 çıktı sınır 23'müş. Benim de göğsümden süt gelmiyor, adet düzensizliğim de yok ama yüksek çıkıyor. İlk tedavimde de bu ilacı kullanmıştım. Doktor şimdi 1 ay kullan sonra testi tekrarlayıp bana gönder dedi.

neden ilaç içmek gerekiyormuş? hamile kalmayı mı etkiliyor acaba?

amin zeybekçim Allah hepimizin dualarını kabul eder inş
bu arada sen de mi izmirlisin?

Evet petunya İzmirliiyim...hatayda oturuyorum.. Sen nerde oturuyorsun?

zeybekcim sen nisanda başlayacaktın değil mi?

Evet incicim nisanda başlayacağım...doğum kontrol hapı kullanıyorum şuan..bi terslik olmazsa nisanın ilk haftası başlangıç olacak...hayırlısı olur inşallah!!
Sadece biraz tedirginim...çünkü tedavi burda olup biopsi parçaları genarta gönderilecek..orada çalışılıp sonuçlar bildirilecek..sağlıklı çıkarsa o embriyolar yine burada yerleştirilecek..Volkan hocanın biopsi parçalarının kargoyla ankaraya gitmesinde bir tehlike yok içiniz rahat olsun diyor.... güvenmekten başka şansımız yok tabiki:93:
Böyle işte...

Evet incicim nisanda başlayacağım...doğum kontrol hapı kullanıyorum şuan..bi terslik olmazsa nisanın ilk haftası başlangıç olacak...hayırlısı olur inşallah!!
Sadece biraz tedirginim...çünkü tedavi burda olup biopsi parçaları genarta gönderilecek..orada çalışılıp sonuçlar bildirilecek..sağlıklı çıkarsa o embriyolar yine burada yerleştirilecek..Volkan hocanın biopsi parçalarının kargoyla ankaraya gitmesinde bir tehlike yok içiniz rahat olsun diyor.... güvenmekten başka şansımız yok tabiki:93:
Böyle işte...

Allah yardımcın olsun. İnşaallah güzel sonuçlar alırsın. Bence de korkma. Pgt'yi o şekilde yaptıran bir çok kişi var.

günaydın kızlar :)

bugün benim doğum günüm dolu dolu 27 yaşımdayım artık nedense bu sene içim içime sığmıyor çok mutluyum

Allah bana bu güzel hayatın tadına varabilmek için muhteşem anne baba kız kardeş ve eş verdi inş küçük bir eklenti daha yapar kısa zamanda :))

İzmir'im gene parlıyor kendine aşık ediyor insanı sahil şeridinde oturup denizle göz göze kahveleri yudumlamak lazım bugün

benim artık olumsuz düşüncelerim yok kafamda cemre bnm içime de düştü bahar geldi :) hepinizin gönlünüze gönderiyorum en içten mutluluk dileklerimi

eşlerimiz ailelerimiz ile beraber hep mutlu olalım ne diliyorsak kalbimiz ne için pıt pıt çarpıyorsa rabbim bize hepsini en güzel şekilde yaşamayı nasip etsin inş.

Petunyacığım iyi ki doğdun canım. Nice nice güzel senelere.. Bu sene sana dilediğin herşeyi getirsin. Özellikle tatlı bir bebiş :34:

Ben 5 yıl İzmir'de yaşadım. Gerçekten çok güzel bir şehir. Çok özlüyorum orayı. Üniversite dönemim , öğrencilik yıllarım orada geçtiği için bende ayrı bir yeri var. Ahh keşke o günlere dönebilsem. Kemeraltı'nda aylak aylak gezip ; sinemaya gitsem, Karşıyaka'da keyif yapsam, Alsancak'ta, Bornova'da genç mekanlarına takılsam :1: Denize karşı kahve içsem.. Bir de cigara tellendirsem :ssz: :1: İzmir insanını da ayrıca çok severim. Çok çağdaş insanlar. İstanbul'da yaşayınca farkı daha iyi anlıyorsun...

günaydın kızlar.:16:
petunya doğum günün kutlu olsun.:71:

konyada da hava güneşli ama ben grip oldum sanırım. inş hafif atlatırım.

Böyle işte...

ben de bucada :) yaşadığın tedirginlik bende de vardı sonuçta tedavi süresince bırak bir günü bir saat bile çok önemli bir ara sırf bu yüzden genart ta tedavi olmaya karar vermiştim ama bir düşünsene eğer bizim aklımızdan geçen sorunlarla karşılaşılsaydı devam edebilirler miydi hala çalışmaya 16000 in üzerinde pgt yapmış bugüne kadar genart ın da pgt konusunda çalıştığı merkezlerle kıyaslandığında daha yüksek bir başarı oranı olurdu ama yok herkes ortalama aynı oranları söylüyor sen içini ferah tut yeter ne kadar çok şey tutarsak kafamızda o kadar çok takılıyoruz olumsuz düşüncelere bunları bırak birine çiçeğe anlatsak solup gitmişti çoktan :)
evrene pozitif enerji gönder ki o da sana öyle karşılık versin cnmcm :)

zeybek biz de burda yaptırdık tedaviyi, pgt için biyopsi istanbula gitti uçakla.
embryolar merkezde duruyo, biyopsiyi uçakla ulaştırıyolar. sorun olacağını sanmıyorum

Petunyacığım iyi ki doğdun canım. Nice nice güzel senelere.. Bu sene sana dilediğin herşeyi getirsin. Özellikle tatlı bir bebiş :34:

Ben 5 yıl İzmir'de yaşadım. Gerçekten çok güzel bir şehir. Çok özlüyorum orayı. Üniversite dönemim , öğrencilik yıllarım orada geçtiği için bende ayrı bir yeri var. Ahh keşke o günlere dönebilsem. Kemeraltı'nda aylak aylak gezip ; sinemaya gitsem, Karşıyaka'da keyif yapsam, Alsancak'ta, Bornova'da genç mekanlarına takılsam :1: Denize karşı kahve içsem.. Bir de cigara tellendirsem :ssz: :1: İzmir insanını da ayrıca çok severim. Çok çağdaş insanlar. İstanbul'da yaşayınca farkı daha iyi anlıyorsun...

çok tsk ederim cnm iyi dileklerin için kopup gelin istanbulun kaosundan inciraltında kahvaltı yapalım kordonda çay içelim güzelbahçede balık ziyafeti çekelim :)

Kızlar Nur Hanım beni muayene ettiğinde yumurta rezervin çok fazla ama OHS riskin var dedi. Karnım su toplayabilirmiş. O yüzden bana da ilaç verdi. Ben de 2 ay kullanacakmışım. Bir de kilomu fazla buldu. Kilo vermem gerekiyor. Bakalım galiba yaza buraları şenlenecek :9: Herkes tedaviye yaza doğru başlayacağına göre heyecan iyice artacak. Hadi inşallah sıra sıra hamiş haberleri gelir :21::49:

Böyle işte...

Aaaa ben de Hatay'da oturuyorum. Ama Akdeniz bölgesinde olanda:))

ben cumaya gidip yaptırayım o zmn çok merak ettim

Petunya doğum günün kutlu olsun canım...

Kızlar ya ben de lekelenmeler oluyor. Bu ay adet sonrası bir iki gün dışında lekem oluyor. Hafif ağrım da var. Ben poliplerimi aldırmıştım 1.5 yıl önce o yaparmış. Yine mi oldu acaba? Adet olunca gideyim mi yoksa daha erken mi gideyim dr ye?

Kızlar ya ben de lekelenmeler oluyor. Bu ay adet sonrası bir iki gün dışında lekem oluyor. Hafif ağrım da var. Ben poliplerimi aldırmıştım 1.5 yıl önce o yaparmış. Yine mi oldu acaba? Adet olunca gideyim mi yoksa daha erken mi gideyim dr ye?

Adetliyken bakılması gerekmiyorsa daha önce git bence.

Kızlar Nur Hanım beni muayene ettiğinde yumurta rezervin çok fazla ama OHS riskin var dedi. Karnım su toplayabilirmiş. O yüzden bana da ilaç verdi. Ben de 2 ay kullanacakmışım. Bir de kilomu fazla buldu. Kilo vermem gerekiyor. Bakalım galiba yaza buraları şenlenecek :9: Herkes tedaviye yaza doğru başlayacağına göre heyecan iyice artacak. Hadi inşallah sıra sıra hamiş haberleri gelir :21::49:

Bende de yüksek doz ilaç kullanırsam ohss riski var :(

Back
X