- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #7.621
Benim uykum geldi yoruldum oğlanı çalıştırdım şimdi uyuyayım. Öptüm sizi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım ya çekinme. O sana 2 ay sonra mı dedi ki?
Benim uykum geldi yoruldum oğlanı çalıştırdım şimdi uyuyayım. Öptüm sizi![]()
Kızlar günaydın. Ne güzel güneşli bir gün. İnsanın morali düzeliyor. Kızlar ya aklım çok karışık. Genetik raporumu fikir almak için Acıbadem Genetikaya gönderdim. Oranın doktoru beni aradı. Set Up yapmam lazım dedi. Set Up 2000 TL'ye yaparım dedi. Biz kanı Amerikaya göndermiyoruz burada kendimiz yapıyoruz dedi. Cumartesi için randevu aldık. Görüşeceğiz. Bir de anne babanın da kan örneği alınmalı dedi. Cmhur Bey anne babaya gerek yok demişti. Memorial Set Up ücreti olarak 3630 Dolar istedi. Arada çok büyük fark var. Nasıl hareket edeceğimi şaşırdım. Eğer Set Up'ı Acıbadem'de yaptırırsam tedaviye de Acıbadem'de devam etmem gerekiyor. Aslında Acıbadem Sigortam da var. Cumhur Bey'in Acıbadem Set Up örneğini kabul edeceğini sanmıyorum.
Kızlar günaydın. Ne güzel güneşli bir gün. İnsanın morali düzeliyor. Kızlar ya aklım çok karışık. Genetik raporumu fikir almak için Acıbadem Genetikaya gönderdim. Oranın doktoru beni aradı. Set Up yapmam lazım dedi. Set Up 2000 TL'ye yaparım dedi. Biz kanı Amerikaya göndermiyoruz burada kendimiz yapıyoruz dedi. Cumartesi için randevu aldık. Görüşeceğiz. Bir de anne babanın da kan örneği alınmalı dedi. Cmhur Bey anne babaya gerek yok demişti. Memorial Set Up ücreti olarak 3630 Dolar istedi. Arada çok büyük fark var. Nasıl hareket edeceğimi şaşırdım. Eğer Set Up'ı Acıbadem'de yaptırırsam tedaviye de Acıbadem'de devam etmem gerekiyor. Aslında Acıbadem Sigortam da var. Cumhur Bey'in Acıbadem Set Up örneğini kabul edeceğini sanmıyorum.
karışık bi durum olmuş.
biz de pgt yi burdaki bi merkezde yaptıralım dedik, tüp bebek merkezi illa anlaşmalı yere yaptırıcaz yoksa kabul etmeyiz dedi.
senin bundan daha karışık bi durum olmuş.
araştır burda yapılan set up güvenliyse niye fazladan para veresin, amerikaya gönderene sorsan burda iyi yapamazlar diye kötüler heralde.
içine sinene karar ver, birbirlerini veya yapılış şeklini kötülemelerine bakma
Çok ilginç... Cumartesi bir görüş bakalım ne diyecekler. Arada gerçekten büyük fark var. Bir yerin içine sinmesi önemli canım. Bu arada senin kan Amerika'ya gitmemiş miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
İnciciğim ; paradan geçtim aslında. O bedeli de öderim de neden bu kadar yüksek fark var ? Yoksa Memorial işe çok fazla ticari mi bakıyor gibi düşüncelere kapıldım. İnsan psikolojisi işte. Amerikada sadece genetik test yapıldı. SET UP işlemi PGT öncesi zorunlu bir testmiş. Kanı tek hücreye özel olarak yeniden inceliyorlarmış. SET UP için eşimin de kan örneği alınmıştı.
Bir doktor arkadaşıma Acıbadem Genetika'nın SET UP'ının güvenli olup olmadığını araştırtıyorum. Normalde çok güvenilir bir yer , tüm testleri kendileri yapıyorlar dedi. Ama yine de sorarım dedi. Bir de o Memorial'da çalışmaya başlayacak. Orası ile de görüşürüm demişti. Gerçekten çok büyük fiyat farkı var. İnsan tereddüt ediyor. Bir de anne babadan da kan alınmalı deyince şaşırdım. Anne baba test işlemi de 2000 TL 'ye dahil dedi. Görüştüğüm genetikçi Doçent. Bana güven verdi ama bakalım. Cumartesi eşimle duruma bakıp karar vereceğiz. SET UP'ı orada yaptırırsam Acıbadem'de devam ederim gibime geliyor.
Canım ENCE BU DURUMU CEPTEN Cumhur Beyle görüş. Cepten ara çünkü kayıt edilmiyor ya daha rahat cevap verir. Anlayılıdır Cumhur Bey. Bence bu son merkeze yaptırabilirsin. Zaten Memorial dışarıya göre biraz daha pahalı. Eşimin ve oğlumun testine 380 tl aldılar kanda test için. Kişi başı. Neden o kadar farklı fiyat diye.
Canım anlayışlı olduğunu biliyorum ama benim yorumladığım bir testi başkasına göstermişsin, güven problemi var aramızda gibi bir noktaya gelmesini de asla istemem. Kendim avukat olduğum için biliyorum müvekkil bizim dosyamızı başkasına gösterdiğinde sinirlenirdikİşte o yüzden arayamadım kendisini. Yani olur da Memorial'da yaptırmaya karar verirsem bana karşı önyargı geliştirsin de istemem. Bu yüzden tereddüt ettim. :26:
Akasyacım senin bu Set Up işlemi başlatılmamış mıydı? Ben mi yanlış hatırlıyorum :26:
Yok canım. Ben ilk onunla görüştüm sonra diğer Memoriale yaptırdım Volkan Bey'in raporunu inceledi bu işler kısmet işi dedi. Öyle değil de hocam çok maliyetli bu testler, böyle fiyat farkı olunca ben de niye bu kadar fark var merak ettim dersin. Set up diğer yere yaptırıp Memorialde pgt ni yaptırabilirsin bence. Yada ben set uptan vaz geçtim düşük ihtimal demiştiniz kadere razıyım dersin diğer yerde sorun yok denilirse. Çok ciddi paralar insanlar 100 tl nin hesabını yapıyor bu devirde...
Set Up yaptırmasam olmaz mı diye sormuştum. Set Up'sız PGT yapamam demişti. Ben yarın Cumhur Bey'i cepten arayıp SET UP'ı Acıbadem'de yaptırırsam kabul edip etmeyeceğini sorayım. Bir de derim ki ; Hocam çok aşırı fiyat farkı var. Tüp Bebek masrafı da çok olacak. O yüzden merak ettim. Neden bu kadar fark var gibi bişeyler diyeyim. Bakalım ne diyecek ?
Gerçekten de öyle canım. Epey masraflı. Bir de ilk seferde olmazsa ( ki PGT olacağı için mümkün ) yeniden para toplamak gerekiyor. Bakalım yarın konuşayım da ne diyecek. Bu arada Acıbadem'i aradım. Cumartesi için Tayfun Bağış'tan randevu alacaktım. Saatleri dolu görünüyor yarın tekrar deneyin belki ara randevu ayarlayabiliriz dedi. Bir de onu görüp fikir almak istiyorum.Acıbadem'de yaptırmaya karar vermeden önce doktoru da tanımak gerek.Doktora ısınmak da çok önemli.