Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

anladım canım bu biraz da karakter meselesi, ben akışına bırakan biriyim çoğu zaman..
allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar ve ömür nasip etsin inş.

Evet canım bu huyumu hiç sevmiyorum dediğin gibi mutlaka beni huzursuz edecek bir şey çıkıyor... Ben oğlak burcuyum ondan sanıyordum ama karakterdenmiş....:1:

Canım ben de aynı senin gibiyim. Çok detaycıyım. Küçük ihtimalleri bile elemeyi severim. İşimde de böyleyim:1: Ayrıntılarda boğulurum bazen. Çok didiklerim. Bir de hep en kötü olasılıklar gelir aklıma. Tedbir alamadığım,kontrol edemediğim, işi şansa bıraktığım durumlar hep korkutur beni. Eşim çok şikayetçi bu halimden. Ben de kendime engel olmaya çalışıyorum:36:

Ben de ben de can çıkar huy çıkmaz demişler ama çıksın aslında... Huy:))

Kızlar bir aksiyon ister misiniz? Şimdi benim cumartesi adet olmam lazım tabi genelde 28 günde oluyorum yine öyle olursa...

Geçn gün kasıklarım ağrıdı acaba yeniden mi yumurtluyorum dedim ovulasyon testi yaptım 2. çizgi çıktı yazıştığım topiğe sordum kızlar dedi hamile olunca da oluyor. Sonra bir başka topiğe sordum orada böyle olup hamile olan da olmuş, olmayan da. Bugün testi yeniledim yine 2. çizgi çok koyu ama gebelik testi değil bu. Kızlar hamilesin diyor bakalım ne olacak? Hayırlısıyla sağlıklı olsun diliyorum varsa da...

Kolay gelsin İnciciğim. Ben de tez yazıyorum. Ama Allah var ya çok zorluyorum kendimi. Canım yapmak istemiyor. Seneye uzayacak galiba. Bu arada bizim topiğin en başından okumaya başladım. Çok ilginç yaaa... Sonunu bildiğim bir filmi izler gibiyim.:1: Hitucimin telaşları, duaları.. Bunları okudum. Bu topiği açan Simge arkadaşımızın olumsuz sonuçlanan denemesi.. Sanki günlük gibi... Belki birgün biz de geçmişi okuyup ne kadar kaygılanmışız , boşuna üzülmüşüz diyebiliriz.. İnşallah.. :16:

Kızlar bir aksiyon ister misiniz? Şimdi benim cumartesi adet olmam lazım tabi genelde 28 günde oluyorum yine öyle olursa...

Geçn gün kasıklarım ağrıdı acaba yeniden mi yumurtluyorum dedim ovulasyon testi yaptım 2. çizgi çıktı yazıştığım topiğe sordum kızlar dedi hamile olunca da oluyor. Sonra bir başka topiğe sordum orada böyle olup hamile olan da olmuş, olmayan da. Bugün testi yeniledim yine 2. çizgi çok koyu ama gebelik testi değil bu. Kızlar hamilesin diyor bakalım ne olacak? Hayırlısıyla sağlıklı olsun diliyorum varsa da...

Canım ovulasyon testi nedir bilemedim. İstersen bir gebelik testi yap. Hadi inşallah :1: Bir hamilelik haberiyle daha sevinelim.. :16:

İnci sen nasılsın yazışamadık epeydir?

İyiyim güzelim, evet yazışamadık ne zamandır. Sen bu aralar çok dalgınsın farkındayım.

Gebelik testi yapsana yarın, meraklandım şimdi :) Hadi hayırlısı.

Kolay gelsin İnciciğim. Ben de tez yazıyorum. Ama Allah var ya çok zorluyorum kendimi. Canım yapmak istemiyor. Seneye uzayacak galiba. Bu arada bizim topiğin en başından okumaya başladım. Çok ilginç yaaa... Sonunu bildiğim bir filmi izler gibiyim.:1: Hitucimin telaşları, duaları.. Bunları okudum. Bu topiği açan Simge arkadaşımızın olumsuz sonuçlanan denemesi.. Sanki günlük gibi... Belki birgün biz de geçmişi okuyup ne kadar kaygılanmışız , boşuna üzülmüşüz diyebiliriz.. İnşallah.. :16:

Sağolasın canım. Sana da kolay gelsin. Tez yazmak çok zor ya. Sırf bu tez meselesi yüzünden yüksek lisans yapmak istemiyorum...
Çok tuhaf geliyor değil mi :) Ben de bazen bakıyorum eski mesajlara. İnşaallah bizler de önümüzdeki sene bebeklerimizle okuruz burayı :)

Canım ovulasyon testi nedir bilemedim. İstersen bir gebelik testi yap. Hadi inşallah :1: Bir hamilelik haberiyle daha sevinelim.. :16:

Yumurtlama takibi için canım. O aralar yumurtlamış chnb ondan çıkmış kırmızı çizgi. Altın yumurta denk gelmiştir belki de :)

Nesrin abla eğer cumartesi günü olacaksan yumurtlama gününü çoktan geçmişsin
Bu testlerde Yumurtlamada çift çizgi çıkıyor.Bir sürpriz olabilir hadi bakalımm hayırlı haberlerini bekliyoruz:16:

günaydın kızlar:16:

chnb tatlım ben de yumurtlama testleri adete yakın çift çıkıyosa gebelik olabilir diye biliyorum. inş güzel haber vardır sağlıkla ve hayırla.

dostum ben ankaradayım ve ankarada iki genetik merkezden aldığım fiyatlar bunlar pgt için. fish, 24sure için fiyatlar değişiyormuş. ben doğal deneme yapmaya niyetlendiğim için yöntemler üzerinde teknik olarak da bütçe olarak da çok durmadım.
translokasyon evet, bende. işin matematiğini önemsediğim için görüştüğüm doktorlardan sürekli rakamsal ihtimal hesabı istedim. bunun sonucu birebir etkilemeyeceğini de göz önünde bulundurarak tabi. bahsettiğimiz olasılıklar, dr.lardan aldığımız rakamlar. onların ifadelerini yansıtıyorum dolayısıyla...translokasyon taşıyıcısı bir ebeveynin sağlıklı bir birey dünyaya getirecek şekilde kromozomlarının uygun şekilde dizilme ihtimali %20-%25 aralığındadır dedi bana 3 tane genetik dr.u.. bu kadının ya da erkeğin taşıyıcı olmasına göre değişmiyor.

bu düşük ihtimale rağmen bir deneme yapmaya niyetliyim önümüzdeki ay... hepimiz için Allah bu işi kolaylaştırsın, çok yıpranmadan aydınlansın önümüz..

Merhaba Izz'cim ,

Hadi insallah hayirlisi olsun sizin icin de .Ben dogal hamile kalabilme konusunda saniyorum %1 gibi bir sansa sahibim cunku esimde morfoloji sorunu var. Zaten hic hamile kalmadim ben dogal yoldan . Dogal olmayandan da sadece bir kere kaldım ve sadece 3 gun surdu . Belki de o yuzden mi bana kimse ''sen dogal dene '' demedi. Yasla da ilgisi vardır tabi. Benim yasım 37. Dogal denemek icin hele bu sartlarda cok da luksum yok . %20-25 ihtimal cok da az degil aslında.
Canım ben de aynı senin gibiyim. Çok detaycıyım. Küçük ihtimalleri bile elemeyi severim. İşimde de böyleyim:1: Ayrıntılarda boğulurum bazen. Çok didiklerim. Bir de hep en kötü olasılıklar gelir aklıma. Tedbir alamadığım,kontrol edemediğim, işi şansa bıraktığım durumlar hep korkutur beni. Eşim çok şikayetçi bu halimden. Ben de kendime engel olmaya çalışıyorum:36:
Sanirim burada genelde bu karakterde kisilikler toplanmış Ben de aynen senin gibiyim Akasya .Ama kotu bir huy. Insanı tuketiyor.
Ama su da var ki bu yasadıklarımdan oturu artık akısına bırakmayı ben de buyuk olcude ogrendım . Kotu bir ders ama ders oldu bana .
Ben de herseyi hem de asırı sekılde kontrol altına almayı seven bırıyım ama hayatımda yasadıgım bu darbe bana oyle guzel ogrettı kı nızım elımızde degılmıs hersey .

anladım canım bu biraz da karakter meselesi, ben akışına bırakan biriyim çoğu zaman..
allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar ve ömür nasip etsin inş.
seninki makbul Mattıkacım . Sen olmasan burası sanırım baya bir karısırdı. Sn ve Hitucim bizleri yatıstırıyorsunuz .
Ama dedıgım gıbı ben de artık bıraz sızler gıbı olmaya basladım .Hayat işte. Insanı törpülüyor.

Sabahtan beri tercüme yapıyorum ve daha 13 sayfa var :52:
Başım çatladı :36:
Ne tercümesi yapıyprsun sen canım ?? Hep soracağım , unutuyorum .

HCG hormonunun alfa (α) ve beta (β) olmak üzere iki ayrı alt grubu (sub-unit) vardır. Alfa HCG, kanda dolaşan LH (Lüteinizan hormon) ve TSH (Tiroid Stimulan Hormon) ile oldukça benzer yapıdadır. Hatta kanda ölçüm değerleri bu benzerlikten ötürü yanlış sonuçlar verebilmektedir.

HCG hormonunun beta alt grubu ise bahsi geçen hormonlarda oldukça ayrı bir yapıya sahiptir ve bu nedenle kanda gebelik testlerinde daha sensitif (duyarlı) bir sonuç vermektedir. Tüm bu sebeplerden dolayı kanda gebelik testlerinde ölçülen HCG hormonunun beta subunit’i veya daha kısa adıyla β (Beta) HCG’dir.

Böyle bilgi var internette. Ovulasyon lh hormonu varken çıkıyor ya. Nasıl yorumlayayım anlayamadım ama hayırlısı artık...

Yarın sabah gebelik testi yaparım bakarım silik filan çıkarsa kanda baktırırım ama coraspin de kullanmıyorum Mattika sen normal hayatında kullanıyor muydun? Bana günlük hayatta da kullan dedi dr. Ama ben kullanmadım hatta folik bile içmiyorum 2 yıldır içiyorum neredeyse diye...

inş cnm :) merakla bekliyoruz sonucu :)

Canım ,

Okudum yazdıklarını...
Ne zaman netleştireceksin durumu ??????
Merakla ve heyecanla beklemekteyiz .

Canım adetimden itibaren 26. günüm ovulasyondan itibaren 12. günüm. Aslında kanda varsa da yoksa da belli olur ama ben 2 kere günüm geçti gittim kesin vardır diye. Değerin kaç olacağını merak ediyordum kesim hamileyim sandım psikolojik olarak da belirtiler vardı. Dr yok deyince kendimi çok aptal hissettim. :1::37:

Yarın sabah evde gebelik testi yaparım sabredebilirsem cuma sabahı:))

inş cnm :) merakla bekliyoruz sonucu :)

Aslında epeydir çift çizgi çıkıyor ovulasyonda ama ben heyecan yaratmak istemedim erkenden. Dr yüzde 50 düşer demişti 2 ay önce hayırlısıyla sağlıklı olsun diliyorsum varsa sanırım sen de doğal deneyecektin... Gelecek ay...

Aslında epeydir çift çizgi çıkıyor ovulasyonda ama ben heyecan yaratmak istemedim erkenden. Dr yüzde 50 düşer demişti 2 ay önce hayırlısıyla sağlıklı olsun diliyorsum varsa sanırım sen de doğal deneyecektin... Gelecek ay...

evet doğal yola karar vermiştik bu ay ben de bir gün arayla ovülasyon testi yapayım dedim bir çizgi normal diğeri silik çıktı negatif demekmiş sanırım yumurtlamıyorum galiba :)
dalga geçiorum artık kendimle hiçbir testte çift çizgi göremiyorum diye :))

Back
X