Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhaba kızlar hepinize günaydın 3 kürtaj ve 2 tüp bebekden sonra 3. kes tüp bebek tedavisine başladım Lucrin verdi cem ben hergün yapıcam adete kdr bu defa uzun protokol deniycez bakalım ne olur banada dua edin ben sizlere herzaman ediyorum.

Hayırlı olsun canım. Dualarımız seninle.. Gelişmeleri yaz lütfen. Hangi merkezde başladın :26:

Canım benim de şimdi annem , babam ve kardeşimden kan alınacak. Onlarda bu aday mutasyon aranacak. Onlarda bulunursa zaten yerinin nerede olduğu problem değil. Bu mutasyon hastalığa neden olmuyor diyebileceğiz. Normalde benim annem babam ve kardeşimde hastalık yok. Sağlıklılar. O nedenle benim mutasyona yeni mutasyon dediler. Ama yine de bakacaklar. Ben de Cumhur Bey'e çok güveniyorum. O çok rahatlattı beni. Ama yine de insan psikolojisi farklı farklı görüşler almak istiyor. Bakalım umarım Cumhur Bey haklı çıkar da aynı yerde bulurlar.

inşallah.. iyi haberlerini bekliyorum...

arkadaşlar benimde 2 negatif aşılama,2 negatif tüp bebek deneyimim var maalesef...karyotip analizinde eşimde sorun yok,bende mozaizm çıktı,% 4 oranında 47 xxx ,çıktı,ankarada muhterem bahçe yaptı,tabii ki pgt önerdi .. şimdi faktörle ilgili sonuçları bekliyorum....son denemyi umut tüp bebekte ulun bey yaptı,testleri de o istedi zaten....

cumartesi günü randevumuz var dr la,ama ben umut ta yaptırıp yaptırmama konusunda emin değilim...neler yapmalıyım,kafam çok karışık,ne önerirsiniz? forumu okuyorum ama 160 sayfa falan okudum,bayağı fikir sahibi oldum,fakat bitmiyor,zamanım da az kaldı,lütfen bana bir fikir verin...
hituci ankarada yaptırdı ama merkezi hatırlayamadım. forumda yazıyodur. hatırlayan arkadaş olursa yazar sana.
seçenek olarak aklında olsun diye söyliyim dedim ama tam hatırlayamadım.
mozaik olman iyi, hem de oran baya düşük. şansın yüksek aslında

Merhaba kızlar hepinize günaydın 3 kürtaj ve 2 tüp bebekden sonra 3. kes tüp bebek tedavisine başladım Lucrin verdi cem ben hergün yapıcam adete kdr bu defa uzun protokol deniycez bakalım ne olur banada dua edin ben sizlere herzaman ediyorum.
hadi hayırlı olsun canım, inş sonucu güzel ve hayırlı bi tedavi olur. gelişmeleri yaz bize

Hituci Anatolia'da yaptırdı diye biliyorum. Çok da memnundu. Ben de cuma günü itibariyle sigarayı bıraktım.Bugün 3. günüm. Epey zorluyor :ssz::1: Sürekli su içiyorum. Bir de dostinex 0,5 mg tb haftada 1 gün yarım tane ilaca başlayacağım. Ve bir sürü merkez gezip herhalde yine dönüp dolaşıp Memorial'da yaptırcağım:21: Hayırlısı hepimizin için...

Hituci Anatolia'da yaptırdı diye biliyorum. Çok da memnundu. Ben de cuma günü itibariyle sigarayı bıraktım.Bugün 3. günüm. Epey zorluyor :ssz::1: Sürekli su içiyorum. Bir de dostinex 0,5 mg tb haftada 1 gün yarım tane ilaca başlayacağım. Ve bir sürü merkez gezip herhalde yine dönüp dolaşıp Memorial'da yaptırcağım:21: Hayırlısı hepimizin için...

pgt yi de genart mı yapmıştı?
sigarayı bırakmak lazım ya, ben geçen gece rüyamda içtim :ssz:
aslında hiç canım istemiyo ama bilinçaltı işte, hiç başlamamış olmak isterdim.
bir de ben de pıhtılaşma var, kendi sağlığıma zarar:50:

pgt yi de genart mı yapmıştı?
sigarayı bırakmak lazım ya, ben geçen gece rüyamda içtim :ssz:
aslında hiç canım istemiyo ama bilinçaltı işte, hiç başlamamış olmak isterdim.
bir de ben de pıhtılaşma var, kendi sağlığıma zarar:50:

PGT'yi Muhterem Bahçe yapmış olabilir. Geçmişi epey okudum ama o kısmı hatırlamıyorum :1: Sigara lanet bişey ya.. Ben 6 ay bırakmıştım. Bir tane ile yeniden başladım. İnşallah tamamen kurtuluruz. Bana tüp bebekte tutunmayı azaltıyor dedikleri için özellikle bıraktım. Vicdan azabı çekmemek için. Bir de eşimle çok kavga ediyorduk.:27: Bıraktığım iyi oldu. Benim de kemik rahatsızlığı olduğundan kemiklere çok zararlı...

hadi hayırlı olsun canım, inş sonucu güzel ve hayırlı bi tedavi olur. gelişmeleri yaz bize[/QUOTE]

Saol cnm inşallah hayırlısı olur.Elbette paylaşırım cnm sadece siz biliosunuz başka hiçkimse bilmiyor zaten :)

akasya sen hangi merkeze karar verdin?sabahtan beri her yeri arıyorum,en son kadıköy şifa yı aradım,bayan dr ümidimi kırdı iyice,pgt size çözüm olmaz tutsa bile mutlaka amniyosentez gerekir dedi,kendiliğinden hiç olmaz zaten falan dedi...allahım yardım et,yeni yeni ümitlenirken çok canım sıkıldı inan....

benim gibi olan kimse yok mu burda?mozaik karyotip ?

akasya sen hangi merkeze karar verdin?sabahtan beri her yeri arıyorum,en son kadıköy şifa yı aradım,bayan dr ümidimi kırdı iyice,pgt size çözüm olmaz tutsa bile mutlaka amniyosentez gerekir dedi,kendiliğinden hiç olmaz zaten falan dedi...allahım yardım et,yeni yeni ümitlenirken çok canım sıkıldı inan....

benim gibi olan kimse yok mu burda?mozaik karyotip ?

Canım ben Memorial Genetik ve Tüp Bebek Merkezi ile görüştüm.Sonrasında Acıbadem'in genetik birimi ve medikal park genetik ile görüştüm. Benim sorun genetik olduğundan Tüp Bebek merkezinden çok genetik birimine önem verdim. Bu süreçte aklım çok fazla karıştı.Çünkü merkezler arasında çok büyük fiyat farkı vardı. Genetik test ücreti olarak en pahalı Memorial istedi. Ama ben sonradan pişman olmamak, keşke dememek için Memorial ile devam etmeye karar verdim. Kendimi iyi tanıdığım için , bir olumsuzluk olursa bu sebebe bağlayacağımdan iyisi mi Memorial'da devam edeyim. Benim tek gen hastalığı ama mozaik kartoyip olan arkadaşlar olabilir. Sen ümidini kaybetme. En olmaz denilen insanlar bile çocuk sahibi oldular. Telefonla verilen bilgilere de çok güvenme. Yüzyüze görüş. Bir de genetik bir hastalık varsa pgt yapıldıysa herkes amniyo sentez yaptırıyor. Bu rutin bir uygulama. Kafana takma...

merhabalar ben yeni üyeyim.şuanda aile hekimliğinde ebeyim ama daha önce memorial tüp bebekte hemşirelik yaptım.ben memorial ın pgt ve genetik lab. sonsuz güvenirim.dr. gökhan cumhur bey var genetik başında ve prof. dr. semra kahraman,kesinlikle çok büyük sonuçlar aldık orda.güvenin boşa çıkmaz ama sonucu Allah bilir tabiki,hayırlısı olsun inşallah...

merhabalar ben yeni üyeyim.şuanda aile hekimliğinde ebeyim ama daha önce memorial tüp bebekte hemşirelik yaptım.ben memorial ın pgt ve genetik lab. sonsuz güvenirim.dr. gökhan cumhur bey var genetik başında ve prof. dr. semra kahraman,kesinlikle çok büyük sonuçlar aldık orda.güvenin boşa çıkmaz ama sonucu Allah bilir tabiki,hayırlısı olsun inşallah...

Havvam bilgi verdiğin için çok sağol. Ben de birçok hastane dolaştım. Ama aklımda Memorial olduğu için diğerlerine başlayamadım. İnsan nerede rahat edecekse, şüphe duymayacaksa orada yaptırmalı. Üstelik benim durumum epey zor ve karışık... Allah'ın izniyle inşallah aşarız...

Merhaba arkadaşlar, herkes iyidir umarım. Cumartesi hastanedeydim. Bu ay başlama kararı aldık. İnşaallah hayırlı olur. Dualarınızı bekliyorum, çok ihtiyacım var... Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Merhaba arkadaşlar, herkes iyidir umarım. Cumartesi hastanedeydim. Bu ay başlama kararı aldık. İnşaallah hayırlı olur. Dualarınızı bekliyorum, çok ihtiyacım var... Allah hepimizin yardımcısı olsun.

cnm hayırlı olsun inş sorunsuz bir şekilde atlatırsınız bu süreci
dualarımız kalbimiz hep beraber :)
ben kendi adıma çok iyiyim en yakın arkadaşımın 5 haftalık hamile olduğunu öğrendim etrafımda başka kalmadı zaten en son ben :) sıra bize de gelir inş bakalım beklioruz 1 hafta kaldı adete

Son düzenleme:
cnm hayırlı olsun inş sorunsuz bir şekilde atlatırsınız bu süreci
dualarımız kalbimiz hep beraber :)
ben kendi adıma çok iyiyim en yakın arkadaşımın 5 haftalık hamile olduğunu öğrendim etrafımda başka kalmadı zaten en son ben :) sıra bize de gelir inş bakalım beklioruz 1 hafta kaldı adete

Amin canım inşaallah...

Canım Yücerabbim emeklerinin karşılığını verir inşallah vallahi herzaman dua ediyorum bu defa ümitli olalım sen uzun protokolmu başlıcaksın cnm

Back
X