Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Aaaa çok sewindimm bak herşey yolunda ilerliyor inşallahh sağlıkla kucagına alıcaksın canım .

Aaaa süper haberrrr :16: Çookk sevindim canım. Hayırlısıyla , sağlıkla alacaksın inşallah kucağına:nazar::emir_bebek: Ve tuhaftır benim içime kız bebek gibi doğuyor.. :1::1: :17:

İnşallah sağlıkla devam eder. Korkuyorum lekem var çünkü. Allah korusun onu... eVET YOLK SACI VAR DİYE SEVİNDİM AMA şu leke canımı sıkmaya yetti. Benim tüm gebeliklerimde oldu malum 2 si düşük, 2 si ilerledi. Umarım ilerler ...

Benim de lekem oldu bugün yine dr ye gittim. Proluton depot vuruldum. Yolk sacı oluşmuş bu iyi haberdi kese de düzgün dedi. İnşallah sorun olmaz. Dua edin bana...

lekeye çok takılma canım, kırmızı olmadıktan sonra. insanın canı sıkılıyo biliyorum ama oluyo o leke nedense.
inş kalbini duymanıza az kalmış. allah sağlıkla kavuştursun bebeğine..

lekeye çok takılma canım, kırmızı olmadıktan sonra. insanın canı sıkılıyo biliyorum ama oluyo o leke nedense.
inş kalbini duymanıza az kalmış. allah sağlıkla kavuştursun bebeğine..

Evet canım benim hep olur ama dediğn gibi can sıkıcı.İnşallah sorunsuz atlatırım...

Edacığım hoşgeldin ;

Geçmiş olsun.. PGT yöntemi ile hamile kalan çok arkadaş var. Bu topiği okursan orada örneklerini görürsün..

sagol canim hosbulduk.doktor banada öyle dedi balkalim artik buseferde bu yöntemlen deniyelim insallah bu sefer tutar.

Benim de lekem oldu bugün yine dr ye gittim. Proluton depot vuruldum. Yolk sacı oluşmuş bu iyi haberdi kese de düzgün dedi. İnşallah sorun olmaz. Dua edin bana...
Oo bu iyi haber canım maşallah bebeğimize:nazar:
Ya sen baya erken öğrendin gebeliğini o zaman:)

dualarımız seninle mattikayla inşallah:16:

Bu ayda olmadı fıs çıktı çok kötü adet sancım var bu akşama olurum galiba
Belkide kısmetim pgt'de mi acaba hayırlısı.Eylülde tedav,ye başlamayı düşünüyoruz inşallah

Belkide kısmetim pgt'de mi acaba hayırlısı.Eylülde tedav,ye başlamayı düşünüyoruz inşallah

hayırlısı canım, kırmızıyı görmeden adet oldum deme, belirtiler aynı :34:

Oo bu iyi haber canım maşallah bebeğimize:nazar:
Ya sen baya erken öğrendin gebeliğini o zaman:)

dualarımız seninle mattikayla inşallah:16:

Evet canım 3+5 gibiydi adtime 2 gün vardı öğrendiğimde. İnşallah. Bugün sata göre 6 haftalık, ultrasona göre 5+4 günlüğüz.İlk çıkarmamızı yaptık az önce. Normalde çok ağır geçiririm çok bulantım olur. Hayetımdan bezerdim ama sağlıksızsa benim bulantı olmadan düşüyor.İnşallah düşmeyecek bu sefer... Sağ olun dualar için...

İnşallah hayırlısıysa hamilesindir. Hayırlısı da sağlıklı hayırlı uzun ömürlü mutlu bir evlat olsun inşallah...

hayırlısı canım, kırmızıyı görmeden adet oldum deme, belirtiler aynı :34:
Gerçi aynı demi böyle ağrı geliyo adet olacakmışım gibi hah oldumdiyorum gene yok hayırlısı bakalım
İnşallah hayırlısıysa hamilesindir. Hayırlısı da sağlıklı hayırlı uzun ömürlü mutlu bir evlat olsun inşallah...

İnşallah nesrin ablacığım çok iyi olurdu hamile olsaydım moral olurdu bana ama olsun ne yapalım elden ne gelir

Evet canım 3+5 gibiydi adtime 2 gün vardı öğrendiğimde. İnşallah. Bugün sata göre 6 haftalık, ultrasona göre 5+4 günlüğüz.İlk çıkarmamızı yaptık az önce. Normalde çok ağır geçiririm çok bulantım olur. Hayetımdan bezerdim ama sağlıksızsa benim bulantı olmadan düşüyor.İnşallah düşmeyecek bu sefer... Sağ olun dualar için...

Hadi bakalım 6. haftaya girmişsiniz maşallah:nazar::emir_bebek:
Heo olumlu düşün Nesrin ablacığım çok etkisi varmış
Doktorum söyledi bunu bana.
Negatif negatifi çekermiş valla
Pozitif düşünelim pozitif şeyler gelsin başımıza:49:

ben senin faceıne attım dun gece
cevap yazmamissin
acaba yanlıs kısıye mı attım????:14:

Canım yazdım. Faceten de okudum, bana atmışsın :)

Canım benim annemin amcasının oğlu down diğer amcasının oğlu down dayım sakat bir bacagı kısa teyzem 7 düşükten sonra iki oğlu olmuş eminim benim gibi kromozom sorunlular ama bak olmuş işdee belki annemdede var ama benim tedavi gördüğümü bilmediği için sölemiorum ya vallahi artık takmıorum ben napalım ewet umutluyum emek veriorum ama olmazsada 4, denemede olur olmazsada napalım diorum... Herşeye ragmen hayat güzel

Seni tebrik ediyorum hazadecim :) Sen bu tedaviden güzel bir sonuçla ayrılacaksın Allah'ın izniyle :)

İnşallah gerek kalmaz ameliyata canım. Kendine de dikkat et üşütme soğukmuş İstanbul...

3 ay ilaç tedavisi uygulanacak. Ondan sonra gerek kalmaz umarım. Kış geri geldi resmen. Bugün yağmur dinmedi. Daha iyiyim şükür.

bence en güzel duayı ediyorsun....çünkü çeken bilir..bence seninde çok sağlıklı çok tatlı bir bebeişin olacak...sakın sıkma kendini...pgt bunun için var...ya çaresi olmasaydı??

zeybekcim nasılsın? opu ne zaman?

Hadi hayırlı olsun güzelim. İnşaallah sağlıkla devam edecek :)

sagol canim hosbulduk.doktor banada öyle dedi balkalim artik buseferde bu yöntemlen deniyelim insallah bu sefer tutar.

Hakkında hayırlısı olsun edanur. İnşaallah yavruna kavuşursun.

Gelmeden fıs çıktı deme :) Belki başka bir şeyin belirtisidir :) Hadi hayırlısı.

Bana bir akıl verin kızlar. Eşim bu mide rahatsızlığını inanılmaz taktı kafasına. Sürekli internette araştırma halinde. Eli hep midesinde. Ne olacak benim bu halim deyip duruyor. Doktorun ameliyatı önerebiliriz demesini taktı kafaya. Bu akşam sinirlendim biraz, dedim böyle yaparak mı göndereceksin beni tedaviye :20: Ortadan çatlayacağım. Ne yapacağımı şaşırdım :50:

Bana bir akıl verin kızlar. Eşim bu mide rahatsızlığını inanılmaz taktı kafasına. Sürekli internette araştırma halinde. Eli hep midesinde. Ne olacak benim bu halim deyip duruyor. Doktorun ameliyatı önerebiliriz demesini taktı kafaya. Bu akşam sinirlendim biraz, dedim böyle yaparak mı göndereceksin beni tedaviye :20: Ortadan çatlayacağım. Ne yapacağımı şaşırdım :50:

Canım o kadar önemli bir ameliyat mıymış? İnşallah olmaz ama tedavisi varsa büyütmemek gerekir o zaman Eminim demişsindir bunları. Amaerkekler böyle sanırım. Sen de takmamaya çalış bir tanem...

Şafak kaç?

chnb bulantı başlamış:nazar:
düşüklerinde bulantı yoksa bu baya iyi bi işaret.
maşallah bebişine

chnb bulantı başlamış:nazar:
düşüklerinde bulantı yoksa bu baya iyi bi işaret.
maşallah bebişine

Evet canım olmamıştı onlarda. Bugün proluton depeot iğne oldum dr m hastanedeydi Doç. Dr. Cem Demirel oradaydı.Dr m de hastanedeydi o yüzden telefon etmiştim gel kontrol edelim dedi şükür kanamalı bölge gitmiş. 5+6 günlük dedi görüntü için büyümüş kesemiz Allaha şükür. Kalp atışı 10 gün sonra dedi...

simdide esim tüpe gidelim diyo eger istersen
allah askina cevabini net bulamadigim soru pgt nin allah nazarindaki durumu caizmi günahmi degilmi ben napcam ya

Back
X