- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #8.561
Amin canım. Şu OHS riski bende de var.Bir de üstüne PKO. Ohhh suyundan da yaniiii:2: Ben yine de seçim şansım varsa yüksek dozu tercih ederdim. riski de alırdım. PGt yüzünden yumurta sayısı önemli.. Sanırım böyle yapardım :26:Ne bileyim aklı karışıyor insanın. Allah herşeyin hayırlısını versin.
İnciciğim bu arada PGT konusunda aklını karıştırma.. Allah bize sağlıksız çocuk yazdıysa zaten biz bu kaderden kaçamayız. PGT sadece araç.. PGT de yaptırsan kaderin de sağlıksız çocuk varsa o seni bulur. Çocuğun sağlıklı olacaksa her şekilde olur. Ayrıca benim çevremde bebeği engelli çok arkadaşım var. Allah bu şekilde kimseyi imtihan etmesin... Çoook zor. Çocuk için de aile için de.... Bu gerçeği bile bile tıbbın imkanları varken denemeliyiz. Bir hikaye vardır. Herkes bilir. Bir papaz bir yerde sele yakalanır. Çatının tepesine çıkar. Allah'a yalvarır. Beni kurtar diye. Helikopter gelir, itfaiye gelir, şu gelir ,bu gelir kabul etmez. Allah beni kurtaracak der. Velhasıl kurtulamaz. Ölür. Cennete gider. Allah'a sorar. Ben inançlı, iyi kalpli biri olduğumu düşünüyorum. O kadar yalvardım Rabbim beni niye kurtarmadın. Allah da derki ; uçak gönderdim, itfaiye gndrdm, insan gönderdim vs vs sen hiçbirine binmedin. Binseydin kurtulurdun. Ne bekliyordun.Seni kurtarmaya ışıklar için de melekler mi gelsindiİşte böyle.. Tam anlatamadım ama ana fikir çok güzel... Ben de aynı fikirdeyim..
Hikaye güzelmiş.
Riski aldık bakalım :) İnşaallah hayırlı olur. Cuma günü durumu öğreneceğiz. Az çok belli olur sayısı da.
Allah'ım hepimizin hakkında en hayırlı olanı yaşatsın, en büyük duam bu...