Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hadi bakalım sana moral olmuştur Doktorun söyledikleri
İnşallah hep güzel haberlerle gelirsin buraya canım ya
Başka yapacak bir şeyimiz yok endişelensek kaç yazarki
Kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz akışına bırakmak en güzeli
Bebek nasıl peki hareketleri fazlalaştımı:49:
Eee artık kaç aylık oldu canım fazlasıyla belli olur
Eşinin ailesi biliyor mu kayınvaliden felan hamile olduğunu
Söylemediniz demi
Sürpriz bebek olacak inşallah sağlıklı bi şekilde
Bend eçok şükür iyiyim

kayınvalideme 14.haftada söyledik, onlar sorunu da biliyo zaten. bugün görümceme de söyledik. artık saklanacak yanı kalmadı.
hayırlısı olsun canım hakkımızda, kistten kurtul bu ay, sonrasına allah kerim

Hayırlı cumalar Hituci.

İnci az olsun öz olsun canım tesellimiz bu. İnşallah sağlıklı çıkıp transfer olup tutunsunlar sana...

Hzade maşallah canım... Az kalmış opuya...

Zeybeki ben de merak ediyorum...

Lave yeni tedavi için nereyi ne zaman düşünüyorsun canım? Bir de aklında olsun herhangi bir Memorial şubesinde yapılırsa yine diğerleri Memorialde oldu diye indirim oluyormuş...

Mattika canım bulantı var canım araba tutanlar bilir 24 saataraba tutuyor sanki beni:))

Akasya kuzum nerelerdesin?

Merhaba Canim,

Izmir disindaydim , giremedim haliyle.
Iyi olduguna sevindim canim .gECMİSİ OKUDUM SOYLE BİR YAZMADAN .
Ben yeni tedavi icin bir sey dusunmedim henuz ama yine Memorial olabilir.
Istanbul bana cok zor geliyor canim ne yalan soyleyeyim .
Izmirde olsa yaptirmistim bile yeni tedaviyi cok samimi soyleyeyim.
Istanbula gitmek ayri bir mesai, ayri bir is.

Evet artık toplamaya kadar her gün giderim canım.
Memorialın en sevmedigim kısmı bu .
bence gereksiz bu kadar HERGUN cagirmalari.
beni cok yoruyor . Gun asiri da bakilabilir bence.
Sistemleri bu tabi diyecek bir sey yok ama ben cok mantikli bulmuyorum hergun hergun .

Inci bak ne dicem sana , bence yumurta toplamadan sonra popodan igneye basliyorsun ya , jel kullanabilir miyim diye sor .
Eger evet derlerse bence en azinda n transfere kadar jel kullan. Cunku hatirliyıyorum sen de kalcadan yapılan ıgnelerden dolayı cok dolmustun .
Sadece bır oneri, en azından sor doktoruna olabılır mı dıye ...
Bna farkı yok demişlerdi ve ben jel kullanmıstım . Zten yransferde olmamıstı , boylece bosu bosuna 5 gun ıgne yaptırmamıs olmustum :14:
Ne olursa olsun mantigi var genelde cogu kımsede , delik desik olayım ama anne olayım gibi. Ben oyle dusunmuyorum .
Es bir alternatifi var ise niye delik deşik olayım ? Ben de insan ecvladı degil miyim ?
He hani transfer yapılır somut bır sey vardır ve her gun ıgne olman gerekır , ona katlanabılırsın , ama daha pgt sonucunda ne cıkacagını bılmeden o ıgnelerı yemek bana cok agır gelıyordu .

senın gecen seferkı psıokolojını bıldıgım ıcın soyledım canım bunları .

kimseler yok kızlar nerdesiniz:31:

bi prof.a gittik bugün, trizomi 13 ün çeşitleri var hepsi ultrasonda görünmeyebilir dedi:53:
aldırmıcaksan amniyo yaptırmaman mantıklı ama tıbben size bunu öneriyoruz dedi, amniyosentezi istemediğimize dair imzamızı aldı.

bebiş de büyüyo, erkek olduğu kesinleşti. şu an bi sorun görünmüyo..
allah yardımcımız olsun..
hepimizin.

Canim Allah yaninda olsun insallah .
Siz artik kararinizi verdiniz :)
Bu da guzel.
Icin ferah mi?
Bir ara kafanda gel gitler oluyordu.

Merhaba Canim,

Izmir disindaydim , giremedim haliyle.
Iyi olduguna sevindim canim .gECMİSİ OKUDUM SOYLE BİR YAZMADAN .
Ben yeni tedavi icin bir sey dusunmedim henuz ama yine Memorial olabilir.
Istanbul bana cok zor geliyor canim ne yalan soyleyeyim .
Izmirde olsa yaptirmistim bile yeni tedaviyi cok samimi soyleyeyim.
Istanbula gitmek ayri bir mesai, ayri bir is.

Sistemleri bu tabi diyecek bir sey yok ama ben cok mantikli bulmuyorum hergun hergun .

Inci bak ne dicem sana , bence yumurta toplamadan sonra popodan igneye basliyorsun ya , jel kullanabilir miyim diye sor .
Eger evet derlerse bence en azinda n transfere kadar jel kullan. Cunku hatirliyıyorum sen de kalcadan yapılan ıgnelerden dolayı cok dolmustun .
Bna farkı yok demişlerdi ve ben jel kullanmıstım . Zten yransferde olmamıstı , boylece bosu bosuna 5 gun ıgne yaptırmamıs olmustum :14:
Ne olursa olsun mantigi var genelde cogu kımsede , delik desik olayım ama anne olayım gibi. Ben oyle dusunmuyorum .
Es bir alternatifi var ise niye delik deşik olayım ? Ben de insan ecvladı degil miyim ?
He hani transfer yapılır somut bır sey vardır ve her gun ıgne olman gerekır , ona katlanabılırsın , ama daha pgt sonucunda ne cıkacagını bılmeden o ıgnelerı yemek bana cok agır gelıyordu .

Bu da guzel.
Icin ferah mi?

Laveciğim selam canım :3: Kaçmadan yakalarım belki seni :1: Nasılsın ? Var mı kafanda tedavi için bir tarih ? Aslında yola bir çıksan gerisi gelecek.. :10: Hayırlısı olsun.. Belki aynı dönemde denk geliriz. Benim büyük ihtimal temmuz ağustos olacak.. Tabii bir terslik olmazsa...Bu arada jel olayını iyi akıl ettin. Ben de bir sürü iğne yemek istemem. İğneyi hiç sevmiyorum. Hem jel ile iğne aynı işlevi görüyorsa ne gerek var ki :26:

Laveciğim selam canım :3: Kaçmadan yakalarım belki seni :1: Nasılsın ? Var mı kafanda tedavi için bir tarih ? Aslında yola bir çıksan gerisi gelecek.. :10: Hayırlısı olsun.. Belki aynı dönemde denk geliriz. Benim büyük ihtimal temmuz ağustos olacak.. Tabii bir terslik olmazsa...Bu arada jel olayını iyi akıl ettin. Ben de bir sürü iğne yemek istemem. İğneyi hiç sevmiyorum. Hem jel ile iğne aynı işlevi görüyorsa ne gerek var ki :26:

kACMADIM KACMADIM BURADAYIM CANIM :):)

TARIH YOK HENUZ CANIM , MUHTEMELEN SPONTAN OLACAK .
O TARIHLERE DE DENK GELEBILIR .HIC BELLI OLMAZ :)

Bu da guzel.
Icin ferah mi?

hala kafam çok karışık ama elden gelen bişey olmadığından sustum bekliyorum.

tedavide beni gün aşırı çağırıyodu dr, ve progestanın jel olanını vermişti. memorial işi çok sıkı tutmuş olmak için mi öyle yapıyo acaba.
opudan önce ki gün üstüste gittim, iğnelerin başında 3 günde 1 gittiğim olmuştu. levaque haklısın bence insan yorulur.

hala kafam çok karışık ama elden gelen bişey olmadığından sustum bekliyorum.

tedavide beni gün aşırı çağırıyodu dr, ve progestanın jel olanını vermişti. memorial işi çok sıkı tutmuş olmak için mi öyle yapıyo acaba.
opudan önce ki gün üstüste gittim, iğnelerin başında 3 günde 1 gittiğim olmuştu. levaque haklısın bence insan yorulur.

aynen canım.
ben bunu Memorialdaki doktoruma da soylemiştim. O da haklısınız biz biraz titiziz bu konuda demişti.
Ben burada Kentte tedavi olurken de ilk gunler 3 gunde 1 gidiyordum. son gunlere yakın da gun asırı.
toplam tedavide ılk gun dahıl yanı adetın 2. gunu dahıl olmak uzere 5 kere gıtmıs oluyordum .

incim mrb nasılsın canım seni gördüm maşallah tedaviye başlamışın sona doğru bile yaklaşmışın hayırlı olsun canım kaç yunurtan var şuanda önceki tedavine göre daha iyidir inşallah...

Herkese merhaba,
mattikacım bebeğin sağlıklı Allah'ın izniyle. Hepimiz duacınız...

chnbcim nasıl oldun? Biraz daha iyi misin? Kalp atışlarını sevsinler onun :)

laveque canım sağolasın.

merve kisti takma kafana canım. Kendi kendine bile atılabilir adetle ki doktor sökülsün diye ilaç vermiş. Kolayca kurtulacaksın inşaallah.

Akasya sağol canım.

hitucim dersler ve kızlarla boğuşuyordur :) Allah kolaylık versin canım.

gelincik'in bebişlerini çok merak ediyorum :)

petunya, zeybek nerelerdesiniz? zeybek'i çok merak ediyorum, transferi oldu mu acaba :26:

hazadecim mesajını aldım canım. Allah yardımcın olsun. Bugün opu mu var yoksa?

Bana gelince. Sona geldik artık. Hastaneden haber bekliyorum. Büyük ihtimalle bugün küçük ihtimalle de en geç yarın çatlatmayı vuruyorum. İnşaallah hayırlı olur. Dualarınızı bekliyorum kızlar...

Son düzenleme:
incim mrb nasılsın canım seni gördüm maşallah tedaviye başlamışın sona doğru bile yaklaşmışın hayırlı olsun canım kaç yunurtan var şuanda önceki tedavine göre daha iyidir inşallah...

Hoşgeldin tatlım. Çok şükür. Evet sona geldim artık. Sayı yine az ama nasip diyorum. İnşaallah bu kez hayırlısıyla yavruma kavuşurum. Sen nasılsın? Yavruların nasıl? Cİnsiyetler belli oldu mu? :emir_bebek:

Canım çok şükür kalp atışlarını da duymuşsun.. geçmiş olsun ... İyice dinlen.. Bu günler de geçecek.. Sabır... :emir_bebek:

aaa chnb nin hamile olduğundan haberim yoktu çok sevindim hayırla gelsin bebişin canım geçen sefer gözden kaçırmışım sanırım... İnşallah herşey yolunda gider sağlıcakla gelir bebişin...

Hoşgeldin tatlım. Çok şükür. Evet sona geldim artık. Sayı yine az ama nasip diyorum. İnşaallah bu kez hayırlısıyla yavruma kavuşurum. Sen nasılsın? Yavruların nasıl? Cİnsiyetler belli oldu mu? :emir_bebek:

inşallah canım bu sefer kavuşursun yavruna sen daha iyi biliyorsun sayıdan daha önemlisi nasipte varsa olacak... bende iyiyim şükür canım ama istirahatla geçiyor gebeliğim... cinsiyetleri henüz belli değil cumartesi günü kontrole gideceğim doktorum o zaman beli olur demişti...hayırlısı olsun yeterki sağlıkla gelsinler... inşallah sende bugünleri göreceksin canım dualarım seninle...

inşallah canım bu sefer kavuşursun yavruna sen daha iyi biliyorsun sayıdan daha önemlisi nasipte varsa olacak... bende iyiyim şükür canım ama istirahatla geçiyor gebeliğim... cinsiyetleri henüz belli değil cumartesi günü kontrole gideceğim doktorum o zaman beli olur demişti...hayırlısı olsun yeterki sağlıkla gelsinler... inşallah sende bugünleri göreceksin canım dualarım seninle...

Allah razı olsun canım. Hepimiz görelim inşaallah... Ben elimden geleni yapıyorum. En iyisini, hayırlısını Rabbim bilir. Aman dinlen :) Haklısın yeter ki sağlıkla gelsinler... Kontrolden sonra yaz bize durumunu. Çizelgene baktım da su gibi geçmiş zaman neredeyse yarılayacaksın. Bundan sonrası da öyle geçer ve yavrularına kavuşursun sağ salim inşaallah...

Gelincik canım Allah yardımcın olsun..:nazar: Darısı bizlerin başına ....

Herkese merhaba,
mattikacım bebeğin sağlıklı Allah'ın izniyle. Hepimiz duacınız...

chnbcim nasıl oldun? Biraz daha iyi misin? Kalp atışlarını sevsinler onun :)

laveque canım sağolasın.

merve kisti takma kafana canım. Kendi kendine bile atılabilir adetle ki doktor sökülsün diye ilaç vermiş. Kolayca kurtulacaksın inşaallah.

Akasya sağol canım.

hitucim dersler ve kızlarla boğuşuyordur :) Allah kolaylık versin canım.

gelincik'in bebişlerini çok merak ediyorum :)

petunya, zeybek nerelerdesiniz? zeybek'i çok merak ediyorum, transferi oldu mu acaba :26:

hazadecim mesajını aldım canım. Allah yardımcın olsun. Bugün opu mu var yoksa?

Bana gelince. Sona geldik artık. Hastaneden haber bekliyorum. Büyük ihtimalle bugün küçük ihtimalle de en geç yarın çatlatmayı vuruyorum. İnşaallah hayırlı olur. Dualarınızı bekliyorum kızlar...

İnci canım zaman ne çabuk geçti :8: Bu kadar çabuk mu ?? Daha 10 gün kullanman gerekmiyor muydu ? Yoksa 10 gün oldu mu sen başlayalı ? :26: Ben mi karıştırdım ? :15::28:

İnci canım zaman ne çabuk geçti :8: Bu kadar çabuk mu ?? Daha 10 gün kullanman gerekmiyor muydu ? Yoksa 10 gün oldu mu sen başlayalı ? :26: Ben mi karıştırdım ? :15::28:

Canım ilaçları tam 7 gün kullandım. Yumurtaların durumuna göre değişebiliyor. Büyüyenler yeterli milime ulaşmışlar. Geçen tedavim de salı başlamıştı ve ertesi hafta çarşamba toplama olmuştu şimdi 1-2 gün farkedecek :)

inci ne çabuk gelmişsin çatlatma iğnesine.. zaman geçiyo bi şekilde, inş sağlıklı da çıkcak bu defa.
tedavideki diğer arkadaşlar hiç yazmıyo..

gelincik de 15.haftaya gelmiş.. allah sağlık versin bebişlerine..

inci ne çabuk gelmişsin çatlatma iğnesine.. zaman geçiyo bi şekilde, inş sağlıklı da çıkcak bu defa.
tedavideki diğer arkadaşlar hiç yazmıyo..

gelincik de 15.haftaya gelmiş.. allah sağlık versin bebişlerine..

Evet ne çabuk geçti :) Sizin çizelgelere baktıkça bunu daha iyi anlıyorum...
İnşaallah canım...

Canım çok şükür kalp atışlarını da duymuşsun.. geçmiş olsun ... İyice dinlen.. Bu günler de geçecek.. Sabır... :emir_bebek:

Evet darısı sağlıkla sizlere inşallah...

maşallah canım senin bebeğine de.. kalbi bir ömür sağlıkla atsın inş. bulantılarında seni yormadan devam etsin.
bacak kemiği 4-5 gün geride hala, önemli değil dedi dr. kesin bi bulgu değilmiş.

baştan gidicektim bu profa ama ilerlemezse diye gitmedim, diğer dr trizominin ne olduğunu benden duydu, bu dr.un trizomi 13 lü hasta deneyimi var..
tıp fakültesinin profu. imkan olarak da iyi olur diye ona devam edicem artık.
4 ayı bitirdik, zaman geçiyo bi şekilde kalan zamanı da geçiririz inş.

Sağ ol canım denyimli farklı bir dr nin takibi iyi bence de. Çok iyi denk gelmiş. Dr nin de duymaması çok garip değil mi? Kadın doğumcu sonuçta. Bebeklerin anne karnındaki özelliklerinden az çok rahatsızlıklarını bilmesi gerekmez mi?

Maşallah Sübhanallah hadi bakalım Kalp atışlarını duymuşsunuz devamıda gelir inşallah
Rabbim uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin bebeğine
Bizede nasip etsin güzel Mevlam:31:

:49:

Amin canım darısı başına:))

Çok şükür tahlil sonuçlarımda temiz çıktı
Rabbime sonsuz şükürler
Üstümden gerçekten büyük bir yük kalktı
Yasmine başladım inşallah gider bari:31:

Çok sevindim hemen geçer başımdan geçmişti benim de bir kez...

Merhaba Canim,

.

Canım boş ver canım yorulunuyor ama gözden kaçan bir şey olmaz bence. Her gün bence iyi. Hatta benim tedavim Hatayda başlamıştı iğne dozomu her gün dr m vurmuştu ama her gün yumurtalara ve E2 ye bakmamıştı. Ataşehir bana progestanın hapını vajinal kullandırmıştı. İğne olmamıştım ben... Ama proluton depotsa 3 günde bir oluyorum ben hamileliğimden beri... Hatta lekem varken 3 gün üst üste oldum...

Olsun canım inşallah hepsi kaliteli olup döllenecek sağlıklılar da çıkacak...

aaa chnb nin hamile olduğundan haberim yoktu çok sevindim hayırla gelsin bebişin canım geçen sefer gözden kaçırmışım sanırım... İnşallah herşey yolunda gider sağlıcakla gelir bebişin...

Amin canım senin de cinsiyetler varmış. Hayırlısı...

Sağ ol canım denyimli farklı bir dr nin takibi iyi bence de. Çok iyi denk gelmiş. Dr nin de duymaması çok garip değil mi? Kadın doğumcu sonuçta. Bebeklerin anne karnındaki özelliklerinden az çok rahatsızlıklarını bilmesi gerekmez mi?
ilk gidişte 13-14 translokasyon dediğimde, genetik profunu arayıp sormuştu nedir ne değildir diye. bebeklerin özelliklerini tanıyo aslında kemiği kısa diye o söyledi, trizomilerde kısa olurmuş.
ama bizim gibi translokasyonlu hastası olmamış heralde daha önce. amniyo için ankaradan birini önermişti.
bu prof dün anne karnındaki bebeğe kan verdik dedi, yani uzmanlıkları farklı biraz.
bundan sonra ikisine de devam edicem, ayda bir prof, arada da kadın doğumcum

Hayırlı akşamlar kızlar,
Allah nasip ederse perşembe sabahı giriyorum opu'ya. Dualarınızı eksik etmeyin. Yarın son kontrole gideceğim...

Son düzenleme:
Back
X